Hard Rock/AOR κυκλοφορίες

Αγορασα προχθες το '‘Bad Animals’'των ΗEART και μπορω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ.Εκτος του '‘Alone’'που το ξερουν και οι πετρες,εχει κι αλλα πολυ καλα κομματια μεσα οπως το εκπληκτικο ομωνυμο τραγουδι,
Τι λετε?Το εχει ακουσει κανεις?
Παραθετω ενα δειγμα:

πολύ καλός δίσκος

Aπ τους πολύ αγαπημένους μου δίσκους και φοβερή μπάντα οι Heart…To there’s the girl είναι λατρεμένο κομμάτι

Ναι μεγαλη κομματαρα.Μου αρεσουν τρελα οι Heart!Και τι δεν θα εδινα να τις δω live στην Ελλαδα!!!Μιας και πιασαμε κουβεντα, να σου πω οτι αγορασα με καθυστερηση 7 χρονων εναν πολυ καλο δισκο,αποτελεσμα της συνεργασιας ενος εκ των μεγαλυτερων τραγουδιστων/προσωπικοτητων του rock(Glenn Hughes)κι ενος εκ των χειροτερων τραγουδιστων του rock(Joe Lynn Turner).Μιλαω για το φοβερο Hughes/Turner Project ‘‘II’’.Παρα πολυ καλο,ελαφρως πιο κατω απο τον πρωτο τους δισκο.Και μονο που παιζει ο θεος κιθαριστας J.J Marsh,o υπερκλωνος του Blackmore,δεν θελω τιποτε αλλο.Ειχα την ευκαιρια να απολαυσω αυτον τον πολυ καλο κιθαριστα live στη Λαρισα πριν δυο χρονια με Glenn Hughes και ειχα παθει πλακα.Τι λες?Σου αρεσει ο δισκος?

Ι proudly present…Human Zoo

Καινουριο γκρουπ, εχουν βγαλει αυτους τους δυο δισκους και πραγματικα χωνουν αβερτα κουβερτα! In your face hard rock πραγματα που θες να μπεις σε ενα αυτοκινητο και να το λιωσεις το γκαζι. Πραγματικα τους προτεινω ανεπιφυλακτα!

Aπο τον πρωτο δισκο. Και δεν ειναι λαηβ οτι και να υποστηριζει αυτος που το εκανε upload :stuck_out_tongue:

Δεν βρισκω κατι αλλο στο γιουτιουμπι γαμωτο. Negative αν βρεις τιποτα χαμενο παντως, ανεβασε το. :smiley:
Παραυτα εχω λινκς για τους δισκους οποτε αν θελετε, μιλατε :–

δεν άκουσα, πως είπατε, ορίστε?

αυτόν τον κράζει ο χάκος, καλός πρέπει να είναι.

έλιωσα δισκογραφία ΤΕΝ πάλι σήμερα, τι μπαντάρα.

καλά, ο turner είναι παλιό χαμμερικό κόλλημα και δυστυχώς βλέπω πως έχει πιάσει τόπο όλη αυτή η λασπουριά.

εννοειται οτι θελουμε λινκ.εμπιστευομαστε την κριση σου:D

Αγαπητε μου φιλε,να σου πω το εξης.Ακουω rock γυρω στα 15 χρονια και λιγο παραπανω και δεν ειμαι απο αυτους που περιμενουν να διαβασουν Metal Hammer για να διαμορφωσουν αποψη.Εγω δεν γουσταρα τον Turner πολυ πριν ο Περβανιδης το κανει μοδα .Κι επι τη ευκαιρια ο Περβανιδης ουδεποτε ασκησε επιρροη πανω μου.Τωρα το να διαφωνεις ειναι απολυτως σεβαστο,οπως κι εγω μπορω να θεωρω τον Turner πολυ κακο για το τιποτα.

Λοιπόν για αρχή όσον αφορά το turner/hughes,ένας πολύ όμορφος δίσκος αν και ο πρώτος μου άρεσε περισσότερο,νομίζω κινούταν και σε πιο hard rock μονοπάτια.Έχει και την κομματάρα Heaven’s Missing an angel με συμμετοχή του Sykes…
Όσον αφορά τον Turner δεν έχω να συμπληρώσω κάτι,καλύφθηκα απο Trampakoulas.
Οι Human Zoo λένε φίλε martian!Έχω ακούσει μόνο τον δεύτερο δίσκο το Over the horizon με τούτο το κομμάτι…

Όμορφη μπαλάντα και ο δίσκος μια καλή δουλειά,τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο

Aκου και το πρωτο Negativ! Μου αρεσει πιο πολυ απο το δευτερο και μου ειχε κανει ιδιαιτερη αισθηση οταν το πρωτοακουσα :wink:

Παιδια,αυτο εδω το εχετε υπ’οψιν

αλλα και αυτο

Παντως ειναι προφανες οτι εκεινη την εποχη οι Toto ηταν πολυ επιδραστικο group.
Το δισκακι παντως ειναι συμπαθεστατο με αξιοπρεπεστατα κομματακια και πολυ καλο τραγουδιστη.Α ρε Καρβελα Θεεεεε!!!

Πωπω τι ειπες!Κάργα Totο,δεν το είχα υπ όψιν!Να που ο Καρβέλας έχει κάνει και κάτι αξιόλογο

Ξέρεις και το επίθετο του? :slight_smile: Ουδέποτε :slight_smile:

Οκ τώρα πέρα απο την πλάκα εγω τον άκουσα παλιά πρώτη φορά στο odyssey του Malmsteen και έπαθα πλάκα… Μετά δειλά δειλά στα Rainbow και δεν έχω κάνα πρόβλημα να τον ακούω. Αυτό που έχω πρόβλημα είναι πως μπορεί κάποιος δημοσιογράφος (#-o:lol:) να κρίνει και να δίνει τέτοιες απόψεις για έναν άνθρωπο που επέλεξε ο Blackmore, Hughes, Malmsteen για συνεργάτη? Το ίδιο ισχύει για τον καθένα… Σεβάστη η κάθε γνώμη αλλά όπως είπες η γνώμη σου είναι για την πάρτη σου. Το να λες χειρότερος rock τραγουδιστής δεν είναι και ότι καλύτερο και δεν αναφέρεις για κάτι συγκεκριμένο που άκουσες… Τι στο διαόλο βρωμάει η ανάσα του και είσαι τόσο απόλυτος? :slight_smile:

Φιλε,δεν νομιζω οτι χρειαζεται να απολογηθω σε σενα και να δωσω εξηγησεις τι και γιατι το πιστευω.Αυτη ειναι η αποψη μου,οσο απολυτη και αν σου φαινεται και δεν προσπαθω σε καμμια περιπτωση να σου την επιβαλω.Και το ξαναλεω οτι δεν ακουσα κανενα Περβανιδη οπως υποννοεις.Το πιστευα πολυ πριν το κανει αυτος μοδα.
Δημοκρατια εχουμε και θα λεω οτι γουσταρω φιλε χωρις να σε λαμβανω υπ’οψιν.Εγω εκρινα αυτα πολυ λες εσυ?Δεν νομιζω

Είδατε τους συμμετέχοντες,δεν χρειάζονται συστάσεις…βρείτε το και ακούστε το.

βρείτε το και αγοράστε το λέω εγώ. αφού τα σπάει

Σωστός.Και χαμηλές τιμές

Εχει βγει σε Cd???Αυτον το δισκο τον ψαχνω πολλα χρονια.Δεν τον εχω βρει πουθενα.Μου δινεις καλη πασα παντως να πω οτι προχθες αγορασα το ‘Fair Warning’’ των Van Halen που δεν το ειχα ουτε το ειχα ακουσει,πλην του πασιγνωστου ΄΄Unchained’'και μπορω να πω οτι το βρηκα αρκετα διαφορετικο απο τους αλλους δισκους τους και πολυ αξιολογο.