Όταν λέμε 6 ώρες εννοείται τέσσερις πούλο?
γτφ?
Δε νάιτ ις στιλ φούκιν’ γιάνγκ τέτχοια ώρα!
ετσι ετσι,θα βαλουμε κι εμεις κανα χερακι ε?
Nαι ρε, δι νάιτ ιζ όλγουειζ γιάνγκ, αλλά έτσι τεστάρω τους μοδερέητορς μήπως κάνουν κανά ξαφνικό μπαν το πάρτυ#-o
Ναι, πώς, σίγουρα. Εγώ φοβάμαι μην κοιμηθούμε στο ταξί μετά:p
εγω θα κατεβω και θα πω στο ταξιτζη να σε παει οπου γουσταρει και να σε βιασει
Ιιιιιιι είσαι τρελή!!! Ωραία φίλη έχω[-X:p
:lol: ελα βρε,θα σε προσεχω … εμπιστευσουμε μουαχαχαχαχαχαχααα!
Κι εγώ θα’ρθωωωωωωωωω!!! :D:D:D:D:D και θα φέρω και τον άντρα μου μαζί :lol:
“I am the world that hides
The universal secret of all time
Destruction of the empty spaces
Is my one and only crime
I lived a thousand times
I found out what it means to be believed
The thoughts, the images the unborn child that never was conceived”
[SIZE=“5”]τέλος.-[/SIZE]
Αυτό το αναφέρεις για να απωθήσεις τους πέφτουλες?
Να ρωτησω κάτι γενικότερο: Θάχει και σ αυτό το πάρτυ ταμπελάκια?
Aντε καλα να περασετε! Και θελουμε και φωτογραφιες!!
ναι το έχουμε πει. για όποιον θέλει φυσικά
edit : επειδή πολλοί ρώτησαν : όποιος ενδιαφέρεται για ρόκιν συντάκτης ή θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε για το moderation, μπορεί να βρει κάποιον υπεύθυνο κ να το κάνει στο party !!
σας περιμένουμε όλους !
Μπυρες, τεκιλες, καλη παρεα, καλη μουσικη και στο τελος βρωμικο…ωραια βραδια.
Επομενο παρτυ με doom
Ωραια ηταν…Μου αρεσε…Αλλωστε ειχε και πολυ AC DC οποτε ναι, γαμησε…!!
Ειδα γνωστους που ειχα καιρο, γνωρισα νεα ατομα, ακουσαμε καλη μουσικη…Πολυ ωραια…
Μονο παραπονο η αθλια βαρελισια μπυρα του μαγαζιου που ηθελαν να τη βαλουν και 6,5 ευρω…Ελεος…Μπουκαλακι την αλλη φορα…
Οσο για τη μουσικη ενα εχω να πω…Galliard for DJ…!!!..Απλα γαμησαν οι επιλογες του…!!!
Μόνο πολύ? Βασικά για μια στιγμή νόμιζα πως ήμουν σε tribute party στους AC/DC.
Όλα καλά και ωραία όπως πάντα. Δε ξέρω ποιός ήταν διτζει όταν μπήκαν κάτι Rage Against The Machine και κάτι Slipknot, ήταν όμως η στιγμή που έκανε τη διαφορά για μένα (ίσως επειδή κανείς δε το περίμενε!).
Πού τους ακούσατε τους AC/DC μωρέ; Εγώ δε θυμάμαι να έπαιξε κάποιο κομμάτι… Πιωμένοι ήσασταν;
RATM??? Slipknot???
α στα διαλα… Τι ωρα τα επαιξε αυτα ρε γαμωτο… 1+ εφυγα
Οντως πολυ ωραιο παρτυ, αν και με τους acdc το παρακανατε… Δυστυχως δεν καταφερα να μεινω μεχρι τα μετσαλ…
Όμορφα ήταν, πολύ πιο άνετα από το προηγούμενο πάρτυ στο ίδιο μέρος, που δε στεκόσουν. Όλος ο καλός ο κόσμος, παλαίουρες και νέοι, χάρηκα που γνώρισα κάποιους που δεν ήξερα :). Το socializing είναι απίστευτα πιο ενδιαφέρον πάντα. Το μόνο παράπονο είναι ότι η μουσική ήταν απίστευτα δυνατά. Όταν ξεβαρεθώ θα ανεβάσω και 2-3 φωτογραφίες που τράβηξα (οι άτιμες οι μπαταρίες με πρόδωσαν γμτ). Μουσική για όλα τα γούστα, με κάλυψε σε βάθος χρόνου. Όσο για τις μπύρες, εγώ είχα κάνει προεργασία, για να μη ξοδεύω τα λεφτά μου και για να αποφύγω τις κακοτοπιές του μαγαζιού (βαρελίσια κάτουρο λέμε) και ποντάρισα στη θεά Νewcastle Βrown…
Μέχρι το επόμενο πάρτυ λοιπόν, keep rocking mates!