οι ιταλοι εχουν hour of penance και fleshgod apocalypse αυτη τη στιγμη στο death metal που η ελλαδα δεν εχει κατι αντιστοιχο!!!
και λαιβ οι πρωτοι σκοτωνουν!!!
οι ιταλοι εχουν hour of penance και fleshgod apocalypse αυτη τη στιγμη στο death metal που η ελλαδα δεν εχει κατι αντιστοιχο!!!
και λαιβ οι πρωτοι σκοτωνουν!!!
Έχουνε και Gory Blister!
Καλα και 'μεις εχουμε dead congregation,μην ακουω βλακειες
ναι ρε DG τα σπανε!!!
μιλαω για τεχνικο μπρουταλ ντεθ!!!
Ή παίζουμε ή μιλαμε.
Eπειδη μου φαινεται οτι μολις πορωσα καποιον το ποσταρω και εδω για να δουμε
αν γουσταρει και κανας αλλος.
1 demo που εγινε ΕΡ ,2 split με αλλες 2 πολυ καλες underground μπαντες και ενα αλμπουμ
διαμαντι οι Ισπανοι Graveyard παιζουν το αγαπημενο ειδος του Ντεθστα!
Γαμημενο old school death metal !
Βαρυ,ψυχωμενο,διεστραμμενα ριφφ σε στιγμες,πηγαδισια φωνη και ολα τα ωραια συνθετουν
μια καταπληκτικη μπαντα.
Ακουμε : http://www.myspace.com/graveyardofdoom
Λοιπόν, επειδή είχα λίγο καιρό να ψάξω death, πριν λίγες μέρες πήγα σ’ έναν φίλο μου και άκουσα έναν δίσκο που μ’ άρεσε πολύ.
Demiricous - One
Death Metal που εμένα μου φάνηκε αρκετά πωρωτικό.
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθέι στο παρελθόν κλπ, αλλά πιστεύω πως αξίζει ένα τσεκάρισμα.
Πειτε μου τα καλυτερα απο μπολτ θροουερ εκτος του IVth crusade
υπάρχει θρεντ. ψάξου.
Ειναι γραμμενο με κεφαλαια ε?
αγαπάμε Nightwing.
Και αυτο το advanced search κανει 3 ωρες να φορτωσει
Cruciamentum (UK) - Convocation of Crawling Chaos
Θεικο death metal. Ψαχτειτε. Βγαινει και σε MLP απο τη Nuclear Winter, θα το τσιμπησω οπως-και-δη-πο-τε.
Demo της χρονιας (ισως) για το DM.Μεγαλειωδης μουσικη.
Νεο υλικο θα κυκλοφορησει ως MLP ρε.Οχι το demo.
Ψηνομαι πολυ ασχημα να το τσιμπησω.
Βαρυ,σκοτεινο,ακομα πιο βαρυ death metal.
άκουγα το horror των tribulation το οποίο είναι πολύ συμπαθές και μου γεννήθηκε η επιθυμία να ακούσω κάτι παρόμοιο που να είναι το καλύτερο παρόμοιο που υπάρχει! όσοι ξέρετε πείτε τίποτα που να παλαιοντεθοθρασίζει (βασικά όσα περισσότερα μπλέκει τόσο καλύτερα, απλώς αυτή να είναι η βάση του), να είναι σχετικά γρήγορο (όχι υπερβολικά γρήγορα), με αργά και mid tempo περάσματα στα οποία να ακούγονται βασανιστικά riffs, τα φωνητικά να είναι πιο πολύ κραυγές παρά βοθρίλες, να υπάρχουν μελωδίες, να είναι ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ και να κάνει αποκλειστικά πρωταθλιτισμό στο γούστο σας (βασικά αν είναι υπερπιασάρικο ας παίζει και uefa, δεν μας πειράζει). όσο λιγότερο πλαστικό υπάρχει τόσο το καλύτερο. επίσης, ας είναι και υπερκλάσσικ, πιθανότατα δεν θα το έχω ακούσει ή δεν θα έχω δώσει βάση. νομίζω σας άφησα πολλά περιθώρια, άντε πείτε
δεν τους ήξερα αλλα από ό,τι έκανα ένα search στον σωλήνα είναι πολύ καλό αυτό που ακουσα. είμαι σίγουρος ότι θα σου προτείνουν οι συνήθεις ύποπτοι κάτι καλό σε αυτό που ψάχνεις.
Εγώ κατά κάποιο περιέργο λογο όταν άκουγα τους tribulation θυμήθηκα λίγο τους Massacra του Final Holocaust
(αγνόησε την εισαγωγή :p)
είναι υπερκλάσσικ βέβαια, και μπορεί να το ξέρεις. επισης ίσως να στα χαλάει λίγο στα φωνητικα που πάει σε βοθρίλα, παρά σε κραυγές, αλλά στα υπόλοιπα κριτήρια νομίζω ότι καλύπτει τα στανταρ που έθεσες.
Μπορεί και να ακουστεί ολίγον τι άκυρο αλλά όταν είχα ακούσει το “The Horror” μου είχε θυμίσει σε λίγα σημεία Kaamos…:-k
Οι οποιοι και οι 2 εχουν επηρεαστει αρκετα απο την μπαντα που μου ηρθε στο
μυαλο.
[SIZE=“2”]Repugnant[/SIZE] ρε αρκουδεηδες !
Μην λεμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.
Somn επειδη απο Tribulation εχω ακουσει το ΕΡ μονο,και καταλαβαινοντας πανω-κατω
τι ζητας θα σου προτεινα εκτος απο το αλμπουμ των Repugnant και τα εξης :
Merciless - The Awakening , η μοναδικη τετοιου ειδους μπαντα στην εταιρεια του Εuronymous,αψογο thrash/death αν και ισως λιγο πιο τσιτωμενο απ’οσο το ζητας.
Vanhelgd - Cult Of Lazarus , μια μπαντα που την συγκρινουν συχνα με τους
Tribulation και μπορω να πω οτι μοιαζουν αρκετα.
Κarnarium - Karnarium , αν και πιο ουγκ απ’οσο ζητας ειναι μια μπαντα που
δημιουργει ατμοσφαιρα με τα ριφ της.
Verminous - Impious Sacrilege , μια μπαντα που παιζει death metal αλλα αρκετα thrashy και το κανει τελεια !
Ειμαι σιγουρος οτι εχω ξεχασει απειρα μιας και εχω ακουσει παρα πολυ πραμα απο το ειδος.Ισως αυριο ξανακοιταξω αλλη μια τι ζηταει ο Somn και μου ερθει και καμια αλλη ιδεα.
τελικά άκουσα τους massacra & repugnant και κομμάτια από τα myspace των άλλων που ανέφερε ο ντε8στερ κι ο weedow. συμπαθητικά μου φάνηκαν τα περισσότερα αλλά προς το παρόν μένω σε αυτά τα δυο. παναή, δεν τους ήξερα καν τους γάλλους! ωραία σαπίλα, πιο πολύπλοκοι από τα υπόλοιπα που αναφέρ8ηκαν, αλλά έχει κάτι θανατηφόρα ριφφια μέσα. όταν βρω χρόνο θα το ακούσω καλύτερα. όσο για το repugnant, παρόλο που μου φάνηκε κάπως η παραγωγή, μέχρι να τελειώσει ο δίσκος την είχα σχεδόν συνηθίσει. βγάζει πολύ κέφι ο δίσκος, μου φάνηκε σαν να έχει αρκετό ροκεντρολ μέσα. ένα λάηβ 8α ήταν σίγουρα καλή γυμναστική. γενικά μου άρεσαν αρκετά αμφότερα με τις αναγνωριστικές ακροάσεις, ευχαριστώ για τις προτάσεις =)
Λαθος θρεντ φιλος.Καλυτερα να πας στο ατμοσφαιρικο-τετοια.
Κατσε να στο μεταφερω εκει.