Να πούμε ότι απο δω και πέρα στο παρόν thread γράφουμε μόνο για -core και να ανοίξουμε ένα καινούργιο για death?
Xωρίς διαχωρισμό των παλιών posts, ό,τι έγινε, έγινε μέχρι τώρα.
Συμφωνώ απόλυτα, ήθελα να το γράψω και εγώ αυτές τις μέρες.
Aπο εδω και περα σε αυτο το θρεντ μιλαμε μονο για Ηardcore/Deathcore/πειτε οτι θελετε core.
Τα 2 τοπικ χωριστηκαν και περιεχουν ολα τα ποστ που υπηρξαν στο κοινο τοπικ.
Επιτέλους, τον περέμενα καιρό τον διαχωρισμό αυτόν!!!
Οι Evergreen Terrace τι σας λένε παίδες???
Τέλειος συνδιασμός Μελωδικού Hardcore με Μεταλικά στοιχεία, από την Florida, με μέλη από τους Casey Jones!
myspace: http://www.myspace.com/evergreenterrace
To καινουριο τους σπέρνει!
Φοβερή μπάντα! Τσεκάρετε
(σε πολλά φεστιβάλ εμφανίζονται αυτοί και καπάκι Casey Jones)
και από τα παλία το Wolfbiker γάμει (να κι ένας κόμματος: http://www.youtube.com/watch?v=bTUWwWoRlpw)
ENDSTAND γουσταρίζετε???
Hardcore από Φιλανδία με πάρα πολλές επιρροές από μπάντες όπως: Sick Of It All, Catharsis, Tragedy, Refused
Ωραία φωνητικά, μελωδικές κιθάρες ανα σημεία…Απ’ το 96 υπάρχουν αλλά δυστυχώς πάνε για διάλυση
AΠΛΑ!
Βridge To Solace!
Δεν θέλει πολλά λόγια. . . Aρχιδάτο hardcore/metalcore από ουγγαρία, απ’ τις στάχτες των Newborn
με πάρα πολύ αγάπη
http://www.myspace.com/bridgetosolace
ΑΚΟΥΣΤΕ
Πιο συγκεκριμένα απ’ αυτούς απίστευτος δίσκος είναι το: Where nightmares and dreams unite
Στο αλλο θρεντ δεν ειχε πολυ περαση οποτε το βαζω εδω μπας και ενδιαφερθει κανα ανθρωπας!
Ηardcore αμιγως δεν τους λες και γενικοτερα εχω διαφορα crossover καλουδια να προτεινω, και δεν μου παει η καρδια να τα βαλω στο speed/thrash thread. Αnyway, βλεποντας και κανοντας
Aπο τα σημαντικοτερα NYHC/crossover albums… Οι ludichrist oμως δεν μενουν μονο σ αυτο, και χωνουν jazz μεχρι και υπονοια rap και γαμανε το συμπαν μ αυτη τη δισκαρα!
Στο εππομενο το “powertrip” γινανε πολυ πιο metal γι αυτο οι hardcore-ades (οπως και στην περιπτωση των crumbsuckers) τους αγνοησανε…
Έχω μια συζήτηση που θέλω να θέσω στους συμ-φορουμίτες, δεν αφορά την αμιγώς hardcore σκηνή αλλά είναι το παρεμφερέστερο topic που βρήκα. Ξέθαψα σήμερα το καταπληκτικό “The Beyond” από Cult Of Luna.
Και αναρωτιέμαι.
Όλη εκείνο το κύμα συγκροτημάτων που πραγματικά είχαν πολλά να πουν στην ακραία μουσική, άλλαξαν ρότα ή χάθηκαν; Μιλάω για τα συγκροτήματα φάσης παλιών Cave In και Isis, Switchblade, Cult Of Luna, Pelican εποχής EP, Knut…Είχα ανακαλύψει πολλά ωραία πραγματάκια εκεί γύρω στο 2005. Τώρα…;
(αν και ταιριάζει στο post-rock-metal)
Τσέκαρε τους Mouth of the Architect και τους Rosetta, που περιμένουμε και καινούριες κυκλοφορίες από αυτούς φέτος, εάν δεν το έχεις κάνει ακόμα.
Από τα συγκροτήματα που αναφέρεις πάντως, κανένα δεν έχει χαθεί. Μπορείς να πεις οτι έχουν αλλάξει στυλ αλλά δεν γίνεται να παίζουν συνέχεια τα ίδια.
Ισχύει. Απλά οι περισσότεροι έχουν απομακρυνθεί αρκετά από αυτό τον ήχο, άλλοι με καλά αποτελέσματα, άλλοι όχι. Και γενικά, ενώ π.χ. μου αρέσουν πολύ οι Isis του “Panopticon”, δεν πάυω να νοσταλγώ εκείνο το “Celestial” ή το “Red Sea”, ας ήταν νέες μπάντες στο στυλ στην τελική.
Rosetta έχω μείνει στο Galilean Satellites, μετά έχασα τα ίχνη τους. Θα τσεκάρω και τους άλλους που μου είπες…Να 'σαι καλά.
Το ακουω τωρα και το πρωτο κομματι κοβει τη γη στα δυο κλπ.
Συγκινηση ρε πστη.
Το άκουσα και εγώ μερικές φορές, πράγματι είναι πολύ καλό απ’ότι φαίνεται. Θα περιμένω να βγει σε καλύτερη ποιότητα.
Oι θεοι Integrity δινουν δωρεαν για κατεβασμα απο εδω
http://www.holyterror.com/downloads/
ως ενα Fuck you Victory Records oτι κυκλοφορησε η εν λογω εταιρεια !
χαχαχαχ, ερχόμουν να το ποστάρω με ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια διατύπωση!
Τα κατεβάζουμε όλα (αν και κατεβαίνουν με ρυθμούς χελώνας), υψώνουμε κωλοδάχτυλο στην ξεφτιλισμένη εταιρεία και τιμούμε τους ΘΕΟΥΣ!
τζίσους, θέλει μισή ώρα το άλμπουμ, μαζί με τη σύνδεσή μου.
Πα ν’ ακούσω britney spears, integrity από αύριο.
(σόρυ για το σπαμ, δεν εκρατήθην…:p)
download manager παιδες.6-7 κατεβασα σε 3 λεπτα.
Κάποιο σχετικοί με το άθλημα, πείτε καμιά 10αριά hardcore μπάντες, όπως DevilDriver, Heaven Shall Burn και τα λοιπά. Ευχαριστώ:)
Now playing: Devildriver - Clouds Over California
via FoxyTunes
caliban, as i lay dying, chimaira, trivium, lamb of god καποια έτσι γρήγορα.