Συνεντευξη madball εδώ ( http://rocking.gr/article7461.php ) από συμπαθη χρηστη.
Φρέσκο πράμα:
Trap Them - “Filth Rations”
"We are beyond excitement to announce that Trap Them will be releasing new, exclusive material through Southern Lord. FILTH RATIONS is an exclusive vinyl only release (NO CD!!!) containing 4 unreleased songs, especially recorded for this one-of-a-kind Southern Lord vinyl release. The four tracks are utterly brutal and murderous! Engineered by Kurt Ballou at God City Studio! Making this release the penultimate is the etching on the B-Side of the 12″. Kvlt graphic mastermind: Justin Bartlett penned all the drawings/art for this release and this art is eternally etched onto the vinyl! He also hand wrote out the credits and lyrics that appear on the inner-sleeve.
Track Listing:
- Carnage Incarnate
- Degenerate Binds
- Dead Fathers Wading In The Bodygrounds
- Digital Dogs With Analog Collars
Από Southern Lord και ακούμε νέο κομμάτι στο http://www.myspace.com/trapthem
Στηρίζουμε trap them, βέβαια η έκδοση που βρήκα είναι rip από κασέτα (μου φαίνεται) αλλά δεν πειράζει :lol:
Ρε φέρτε CARPATHIAN τώρα που γυρίζει και κάνουν ευρωπαικό τουρ!
Αφήστε ΤΩΡΑ ό,τι μαλακία ακούτε και τρέξτε για νέο integrity.
ΣΤΟ ΠΕΤΡΟΓΚΡΑΝΤ.
πρεπει να χωνει το νεο ιντεγκριτυ. εναλλακτικα αφηστε οτι μαλακια ακουτε γενικα και τρεξτε για το καινουργιο 108.
εύγε.
οι integrity είναι the real thing στο hardcore.
τρομερή δισκάρα που τα έχει μέσα όλα.από λυσσασμένους old school hardcore ύμνους μέχρι τρομαχτικά ακουστικά περάσματα.
στην κριτική του το nme λέει κατά λέξη:
“It sounds like Slayer on steroids with the Manson family conducting a human sacrifice in the background”
και συμφωνώ 100%…8)
Review Reign Supreme με αναφορά στους Earth Crisis και Starkweather :respect:
Τι άλλο να ζητήσει κανείς?
:oops:
P.S.: Ειναι δισκαρα κι οσοι δεν το χετε ακουσει, πρεπει.
Μπορειτε να μου προτεινετε μερικες καλες deathcore μπαντες plzz;;
Suicide Silence,Despised Icon,Carnifex,Job for a cowboy,All Shall Perish
βέβαια καλό και deathcore δεν κολλάνε στην ίδια πρόταση αλλά τσέκαρε αυτές τις μπάντες για να πάρεις μια ιδέα.
ok thanks! Παω να τα τσεκαρω.
Συμφωνώ σ’ αυτό βασικά, αλλά περί ορέξεως…
το deathcore μαμαει 8)8)
Τσεκαρε και daath,και arsis(οι οποιοι αν και ειναι τεκ ντεθ εμενα για ντεθκορ μ κανουν)
Ηδη εχω τσεκαρει μερικες απο αυτες που μου ειπε ο rip_noob και εχω καραγουσταρει! Πραγματικα ηταν αυτο που εψαχνα.
Θα τσεκαρω και τις δικες σου Nightwing. θενκς
εδώ πάντως να κάνω μια παρέμβαση και να πω πως 7-8 χρόνια πριν που ψαχνόμουν με τη φάση του extreme hardcore, όταν πήγαινα στο δισκάδικο και ζήταγα “κάνα καλό deathcore δίσκο”, ο δισκοπώλης μου πρότεινε κάτι μπαντάρες τύπου All Out War, Congress, Heaven Shall Burn, Darkside NYC κλπ. Τώρα πώς από κει φτάσαμε στις μπάντες-πορδές που ανέφερε ο rip δεν ξέρω τι να σας πω…
άκου τις μπάντες που λέει ο bleedin history και τσέκαρε κι αυτό.δεν είναι ακριβώς deathcore αλλά είναι δισκάρα και θα γουστάρεις σίγουρα.
Πεστα μωρε Bleedin ! Αλλο ενα ειδος που εγινε μουσικη του σουπερμαρκετ. :?
Υπερβολικοί είστε. Κάτι πρέπει να υπάρχει για να ακούσει και ο emo όταν γίνει άντρας (λέμε τώρα :p)