δηλαδη τι ωρα πρεπει να ερθουμε για να δουμε ολες τις μπαντες απο την αρχη???
Νομιζω κατα τις 7 με 7:30 εισαι μεσα.
τι 1 ωρα ρε παιδες ? Λιγο δεν ειναι ? ομολογω πως ψιλοξενερωσα !!! 50-50 ειμαι να παρω τρενακι αυριο και να σκασω Hatebreed…
40ε ομως ρε ?
ε ολες οι μπαντες αυτου του στυλ μετα βιας να πιασουν την 1 ωρα…
Ποο το πόσο έχω ξενερώσει που θα χάσω αυτή τη συναυλία δεν περιγράφεται, πραγματικά:( . Και είναι η δεύτερη φορά που χάνω Hatebreed… Anyway δεν θέλω να το σκέφτομαι… Καλά να περάσετε όσοι πάτε!!
To tiket λέει ώρα έναρξης 20,30. Αυτό ισχύει για την 1η μπαντα? οποιος ξέρει να μου πει μη χασω και ντισπαιζντ αικον γτ γι αυτούς παω
η πρωτη μπαντα θα βγει τοτε, οι despised icon τεταρτοι! ελα εσυ απο νωρις να εισαι σιγουρος
ευχαριστώ, απλά έχω μια υποχρέωση και 8α μαι εκει κατα τις 22,00 τεσπα ελπιζω να μην χασω πολλά η κακομοιρα.
Μαλακια, δεν θα πάω τελικά λόγο μιας υποχρέωσης. Πάλι καλά που δεν πήρα εισιτήριο! Καλά να περάσετε παίδες και χτυπηθείτε και για μένα λιγάκι ε??
ντου για γκαγκαριν!!!χαμος θα γινει!!!θα πεθανουμε σημερα!!!καλα να περασουμε!!
δηλαδη ξερουμε τι ωρα θα βγουνε οι hatebreed??
ρε θα ερθετε που θα ερθετε, πηγαινετε απο την αρχη να τα δειτε ολα
ρε μαγκες τελικα ποσα γκρουπ παιζουνε??
και τι ωρα ξεκιναει το πρωτο σαπορτ???
6 μπαντες, 8μιση οι πρωτοι
Περισσοτερες κι απο το ροκγουειβ δηλαδη!χαχαχαχαχα
Όποιος γυρίσει πρώτος ρίξτε εντυπώσεις…αν και προσωπικά δε με ενδιαφέρουν ούτε οι Hatebreed μετά το Satisfaction, ούτε οι Terror μετά το Lowest, πάμε λίγο χάρντκορ συζήτηση γουστάρω, θέλω και βίντεο outlawtorn να χορεύει…
Λοιπόν, μόλις γύρισα.
Μπήκα λίγο πριν τους Terror, γιατί Despised Icon είχα ξαναδεί και είναι μπάντα Β’ Εθνικής.
Ήμουν κομμάτια από δουλειά, οπότε άραξα πάνω.
Terror ΑΡΧΟΝΤΕΣ! Γαμήσαν ασάλιωτα, ο τραγουδιάρης είναι ψυχάκι, τα κομμάτια τους ύμνοι, ο μπασίστας κάβλα (έξτρα πόιντς στην κάλτσα αλά Αργύρης Καμπούρης), γενικώς υπεργαμάτοι!
Hatebreed είναι μεγάλη μπάντα, πολύ μεγάλη για την ακρίβεια και αυτό για μένα δεν είναι απαραίτητα καλό. Ναι μεν έχουν υπερθεϊκές υπερκομματάρες, ναι μεν φοράνε μπλουζάκια Possessed & Hellhammer και καβλώνουμε, ναι μεν έχουν groove που γκρεμίζει σπίτια και beatdowns που σου τα σκάνε στη μάπα, ναι μεν έγινε σφαγή στην αρένα από κάτω μου, αλλά έλλειψε το μάτι που γυαλίζει, αυτό το κάτι δλδ που κάνει μια συναυλία εμπειρία ζωής. Επαγγελματική performance που πορώνει, τσιτώνει, αλλά δεν “σπέρνει μίσος” πια.
αυτά.
ΤΕΡΡΟΡ κορίτσια!
Ρισπέκτ στα hardcore girls.
Terror και καλο βραδυ…
Ωραία πράγματα χθες! Πολύ ξύλο,δύναμη,φωνή,τραγούδι!
Είχα ακούσει μόνο Ηatebreed που ισοπέδωσαν, αλλά όλες οι μπάντες ήταν πολύ καλές και ειδικά Terror!
Αν και μια δε βγήκε-δε ξέρω ποια, όλες πρώτη φορά τις έβλεπα οπότε δε ξέρω ποια ήταν ποια:-s
Γενικά σε όλες τις hardcore συναυλίες όλοι μπαίνουν με αγκωνιές;;;; Έλεος!
Έφαγα άπειρες στα πλαινά και στη κοιλιά!
Αλλα ντάξει, Τhe pain is here to tell me that i’m still alive!!
Α, και ωραία τηρήθηκε ο νόμος για το κάπνισμα χθες! Ξέρω,ξέρω είμαι κομπλεξικός και φλώρος που το ζητάω αυτό… Στις συναυλίες μαλλον θα αργήσει πολύ να εφαρμοστεί.