Hatebreed - Terror @ Gagarin 205, 02.07.09

τελεια εμφανιση γεματο ολο το main stage τελεια ολα

το set list εδω φυσικα θα ειναι μεγαλυτερο απο 45 λεπτα

Σούπερ εμφάνιση, με best σετλιστ. Θα πέσει πολύ απόλαυση εδώ πέρα.

τα σπασαν ολα
they destroyed everything!!

Τα σπασανε ολα οι Hatebreed στο Download,οπως το περιμεναμε.:smiley:

Το μπλουζακι Corwbar που φοραγε ο Jasta ηταν ολα τα γιουρια.:slight_smile:

Προβλεπονται μεγαλειωδεις στιγμες στο Gagarin.

Για ποσταρετε κανα setlist για εμας που το χασαμε

Never Let It Die
Perseverance
Betrayed by Life
Thirsty And Miserable
Proven
Hollow Ground
Live for This
Empty Promises
As Diehard as They Come
This Is Now
Pollution Of The Soul
To the Threshold
I Will Be Heard
Destroy Everything

Τι εγινε κυριοι,απο Satisfction τιποτα?:-k

Τεσπα,λογικα εδω θα εχουν πιο πολυ χρονο,συνεπως μεγαλυτερο playlist οποτε υπομονη.

το betrayed by life και empty promises

Before Dishonor,Last Breath?

το last breath μεγαλη απωλεια, φανταζομαι εδω θα το παιξουν που δεν θα ειναι κ τοσο σφιχτο το προγραμμα οσο στο download…

Λογικά, αν και δεν είναι και κανένα μεγάλο τραγούδι που θα φάει και πολύ χρόνο.

Έχω αδυναμία σε αυτή την μπάντα αν και είναι αρκετά εμπορική. Ειδικά ο τρίτος δίσκος τους σπέρνει!8)

ηδη σκεφτομαι να ερθω γυμνος στο γκαγκαριν!!σιγουρα θα παιξουν παραπανω τραγουδια.

οι Hatebreed θα παιξουν και διασκευη Obituary ? χουχουχου…

επισης Hatebreed headliners?δηλαδη βλεπουμε Terror και φευγουμε; :p:p

πρωινές κακίες :D:D

Setlist απ’το Hellfest.

[SPOILER]1.This Is Now
2.Straight To Your Face
3.Perseverance
4.Tear It Down
5.Thirsty And Miserable
6.As Diehard As They Come
7.Doomsayer
8.Last Breath
9.Beholder Of Justice
10.Never Let It Die
11.To The Thereshold
12.Live For This
13.I Will Be Heard
14.Destory Everything

[SIZE=“6”]ΧΑΜΟΣ!!!:bounce::bounce::)[/SIZE][/SPOILER]

καλυτερο set απο το download! ελπιζω τουλαχιστον να φτασουν την 1 ωρα εδω

αν κ με μολις 1 κομματι απο το satisfaction

Λοιπόνε outlawtorn νέε μου. Τα καφριλίκια σου μ’έπεισαν.Μετά από εκτεταμένες(το δίχως άλλο) ακροάσεις όλων των albums των Hatebreed, κατέληξα στα εξής.
Περισσότερο από όλα,νομίζω, μου αρέσει το Supremacy( με απανωτές επιθέσεις To the Threshold,Give Wings to My Triumph,Destroy Everything,Never Let It Die,As Diehard As They Come και νομίζω ότι γίνομαι μπλε από την πώρωση) και λιγότερο το Satisfaction…Tα άλλα δυο κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα, εννοώ μου αρέσουν εξίσου.
Επίσης, αν και έχω -προ πολλού- περάσει την εποχή αυτού του προβληματισμού (This is for the kids who have no where to turn Who have nothing to live for // Are you willing to fight? Are you willing?Take your life back κλπ) που υπάρχει σε πολλούς στίχους τους, καταλαβαίνω ότι στο λαηβ πρόκειται να γίνει της ΠΟΡΝΗΣ και όποιος καταφέρει να βγει ζωντανός, θα είναι μεγάλος.Ευτυχώς θα έχω τον προσωπικό μου bodyguard (1.90, 130 kg) και θα με προφυλάξει από τα χειρότερα.Δε ξέρω κι εγώ πως τον έψησα αλλά θα έρθει.χιχιχι
Είναι πολύ long shot που θέλω να ακούσω τα a call for blood και hollow ground???

Επίσης, όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο DarthVader, το πιο tricky κομμάτι της φάσης είναι, ότι επειδή δεν ακούω τέτοια πράγματα, μου φαίνονται σχεδόν όλα ίδια. Θέλουν πολλά ακούσματα για μένα την ασχετούμπα to get the hang of it

a call for blood ειναι καραεπος!!!

οπως και doomsayer (να ναι καλα οι bolt thrower!!!) που δυστυχως δεν το παιζουν!!!

η μουσικη τους ειναι φτιαγμενη για λαιβ

και καποια κομματια τους ειναι απολυτοι υμνοι!!

ελπιζω να μπορεσω να ρθω
γιατι μολις τωρα συνειδητοποιησα οτι πεφτει καθημερινη!!!

ναι αλλά είναι Πέμπτη…ε θα ζοριστείς,αλλά μετά μια μέρα είναι μόνο!!!Έλα και θα μας προστατέψει ο Ανδρέας!!!λολ :smiley:

Φιλτατη Corpsette το βρισκω απολυτα λογικο να σου αρεσει πιο περισσοτερο το Supermacy μιας και ειναι πιο metal απ’τα προηγουμενα ενω το Satisfaction ειναι καπως πιο old school.Οσο γί’αυτα που ζητας ειναι λιγο χλωμο να τα παιξουν.

@Signal:Το Doomsayer το επαιξαναπλα εγω εκανα μαλακια και δεν το εβαλα(εκανα edit πιο πανω).Επαιξαν κι αλλο ενα κομματι τ’οποιο ομως δε θυμαμαι.