Hawkwind 7-5-2011 Athens - Gagarin 205

Καλά νέα και τούτα!
Έχω ακούσει μερικές φορές το τελευταίο τους album και είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Επιτρέψτε μου όμως να επαναφέρω ένα προβληματισμό μου που χάθηκε στο groups & artists ----> http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1032923&postcount=40

Θα εκτιμούσα πραγματικά μια απάντηση ιδιαίτερα στα bold από κάποιο γνώστη. Θενξ !

Ο καλύτερος τρόπος είναι να δεις αποσπάσματα, γιατί δεν υπάρχουν και πολλές ενδείξεις, από youtube.

[U][B]Eδώ[/B][/U] ένα ριβιού από εμφάνισή τους το Δεκέμβρη. Νομίζω κάνει μια μεστή κριτική.

Επίσης έχουν ωραία βίζουαλς, πλας του ότι και μόνο που είναι ο Μπροκ, είναι ο βασικός συνθέτης τους, και αυτός με το όραμα.

Πάντως επειδή τα λάιβ στην Αγγλία είναι πάντα σε λογικές τιμές, εγώ σίγουρα θα πήγαινα στη θέση σου (και δε θα πήγαινα εδώ).

Σταυρώνεις λοιπόν τα δάχτυλα για Σίλβερ Μασίν και Σαικεντελικ Γουορλορντς, γιατί τον ύμνο του παοκ το χασαν το παίζουν έτσι κι αλλιώς.

Βασικά τέτοιου είδους cult μπάντες τις βλέπεις κυρίως για το γαμώτο… Για το retrospec της φάσης. Το αν θα είναι καλοί live δεν το ξέρεις εκ των προτέρων, είναι το αν θα σου βγάλουν το σωστό feeling επί σκηνής. Δευτερεύων ρόλος τί κομμάτια θα παίξουν. Άν βγεις σα μαστουρωμένος απ’το Gagarin : καλό live :stuck_out_tongue:

Ωπ, ωραίος Red Rum (και ταχύτατος) ! Θενξ μαν!

Ναι θα τσεκάρω κανα κλιπάκι. Διάβασα και το report. Καλή φάση!

[I]“Never has two hours seemed to pass by so quickly at a gig. Such is the nature of Hawkwind’s absorbing sonics and fully engrossing show. An incredible performance from a legendary band.”[/I]

Μου αρκεί αυτό. :slight_smile:
Γαμάτες φωτογραφίες. Το show τους πρέπει να είναι για πολύ τριπάρισμα και πολύ lsd…

Μωρέ κι εγώ στη θέση μου (καλό ε?) θα είχα πάει τότε στο live τους στο Λονδίνο.
Αν δεν είχε καθυστέρηση 5 ώρες η πτήση μου θα το είχα προλάβει…[-X

[SPOILER]Γουόριορς ε? Σε τσάκωσα αλλά το διόρθωσες… :p[/SPOILER]

Ρε συ [B]brein.d3d[/B], γιατι δεν πηγαινες εσυ να ξερουμε τι θα δουμε;;; :stuck_out_tongue:

Παντως, αυτο πανω κατω ρωταμε ολοι.

Συμφωνω με Red Rum για Dave Brock.

Αυτος ειναι σε μεγαλο βαθμο οι Hawkwind.

Επομενως, σταυρωνουμε τα δαχτυλα για Master Of The Universe, Down Through The Night και Highrise (αν και αυτο δεν παιζει για κανενα λογο.

^^ Χαχα, δεν έφταιγα εγώ, blame British Airways!

[B]“You’d Better Believe It”[/B]

[SPOILER][/SPOILER]

Συμφωνα με την αρχικη, τα εισητηρια θα κοστιζουν 28 ευρω (33 στην εισοδο απ’ οτι καταλαβα).

Κατα τα αλλα, με ενα ψαξιμο σε ενα φορουμ για οπαδους των Hawkwind, βρηκα το σετλιστ της συναυλιας στο Lincoln, της οποιας την κριτικη ποσταρε ο Red Rum.

[spoiler]Blood of the Earth
You Shouldn’t Do That
Lord of Light
Sonic Attack
Star Cannibal
Northern Sands
Prometheus
Spirit of the Age
Robot
Sentinel
Warriors
Angels Of Death
Tide of the Century
Wraith
Song For A New Age
Brainstorm

Encore
You 'd Better Believe It(Fahrenheit 451 σε καποια αλλα events)

ΥΓ.: Με αλλα λογια πηρα πουλο σε οτι ζητησα. :D[/spoiler]

Δειχνει καλη φαση και μακαρι να μπορεσω να τα καταφερω και να δωσω το παρον.

Ποιός θα’ρθει στο live ρε παιδιά; Για πείτε να μαζεύουμε παρουσίες σιγα-σιγα… :stuck_out_tongue:

Support μπάντες θα είναι (κατά σειρά εμφανίσεως) οι [B]Psychograndmammas[/B], οι [B]1000mods [/B]και οι [B]Lord 13[/B] :!:

[I]http://www.rocking.gr/news/Poia_sugkrotimata_tha_anoiksoun_ti_sunaulia_twn_Hawkwind_stin_Athina/9432/[/I]

Πολύ καλή φάση λοιπόν. Ωραίο πακετάκι !

[SPOILER]Δεν θα μπορέσω να έρθω…:([/SPOILER]

Eγω θα το προσπαθησω, αλλα δυστυχως ουτε πολλα λεφτα για να 'ρθω απο Πατρα παιζουν και βασικα δεν ψηνεται και κανεις.

Αλλα θα δουμε…

Θυμηθηκα τωρα μια ατακα φιλου απο τη συναυλια τους (καπου) στις αρχες του '90 στο Ροδον, οταν τον ρωτησα πώς ηταν η συναυλια: “Δεν ξερω, ημασταν 100 ατομα, αλλα οι μισοι ταβλιαστηκαν απο τους μπαφους και οι αλλοι μισοι τους βγαζαμε εξω”!

Λογικά δεν θα παίξουν πολλά από το τελευταίο, το τουρ του δίσκου ήταν τον Δεκέμβρη. Ξέρει κανείς αν θα το ξαναπιάσουν; Βρήκα το setlist* από live στην Μελβούρνη τον Μάρτιο στο setlist.fm και μου φάνηκε μια χαρά. Αν στέκονται κιόλας, θα 'ναι ακόμα καλύτερα. Ένα review από live στην Αγγλία τον Δεκέμβρη έλεγε καλά λόγια. Έχω γενικώς τις αμφιβολίες μου, αλλά καλύτερα να το ρισκάρω από το να μετανιώσω που δεν τους είδα.

*[SPOILER]Assault and Battery
Flying Doctor
The Psychedelic Warlords
Spirit of the Age
Sentinel
You’d Better Believe It
Angels of Death
Hassan i Sabbah
Silver Machine[/SPOILER]

Νο 3 και τελευταίο κομμάτι…

:vibrate::vibrate::vibrate:

Αν είναι κάπως έτσι κι εδώ το setlist, θα γίνει χαμός. Με λίγο τζαμάρισμα ή καναδυο κομματάκια ακόμα, ακόμα καλύτερα.

βιντεο από το live που αναφέρθηκε με ελπιδοφόρα comments συν τοις άλλοις.

[I]Δελτίο τύπου τις Spicy:[/I]

Λόγω αδυναμίας του συγκροτήματος των Hawkwind να ταξιδέψει στην Ελλάδα για την προγραμματισμένη συναυλία το Σαββάτου 7 Μαΐου στο Gagarin 205, στην Αθήνα, η Spicy Entertainment αναγκάζεται με λύπη να προβεί στην αναβολή της εν λόγω συναυλίας.

Θα ακολουθήσει σύντομα νέα ενημέρωση με τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας.

Συνιστούμε στο κοινό να κρατήσει τα εισιτήρια του και να παραμένει συντονισμένο στα μήντια και στο www.spicyentertainment.gr για περισσότερη πληροφόρηση.

Κρίμα κι είχα φτιαχτεί… :frowning:

Aντιθετα, εμενα με 'φτιαξε η φαση, να πω την αληθεια, αφου ειχα αποφασισει οτι δε θα παω, επειδη δεν υπαρχουν ουτε λεφτα ουτε παρεα.

Ετσι, μπορει να 'χω την ευκαιρια να τους δω.

Άσε, κι εγώ. Έχω ξενερώσει τη ζωή μου. Ελπίζω να γίνει κάπου σύντομα η συναυλία, αν γίνει.

Εξαργύρωση εισιτηρίων για την συναυλία των HAWKWIND

«Με δεδομένο ότι το management των Hawkwind και η Spicy Entertainment προσπαθούν να βρουν μία νέα ημερομηνία, η οποία όμως προγραμματίζεται για την επόμενη χειμερινή σεζόν, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε εξαργύρωση των πουλημένων εισιτηρίων της αναβληθείσας συναυλίας και στη συνέχεια να προχωρήσουμε σε διάθεση νέων εισιτηρίων όταν οι Hawkwind μας γνωστοποιήσουν τη διαθεσιμότητα τους.

Η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τo Σάββατο 14 Μαΐου και θα διαρκέσει για ένα μόνο μήνα με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 14 Ιουνίου.

Παρακαλούμε όλους τους κατόχους εισιτηρίων να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους μόνο από το κατάστημα ή το σημείο που αγόρασαν το εισιτήριο και όχι στα υπόλοιπα σημεία προπώλησης.
Ευχαριστούμε το κοινό για την κατανόηση του»

http://www.metalhammer.gr/magazine/news/1394--hawkwind.html