Haxball tournament 1v1

ok ποσταρε ο σαμαν

Destroyer - Keeper21: 2-8

σε εξέλιξη: Neo Vs Aionios

Destroyer θυμησου, μια ζωη μαζι σου!!!

[I]Destroyer Patras Club, est. 2011[/I]

Aionios - Neo: 8-4

:cry:
αν δεν ειχα και σας…

[SPOILER]παιζει να μην λαγγαρε και να εβαζα κανα γκολ παραπανω…:p[/SPOILER]

αποχωρώ απο το ΠΡΩΤΟ HAXBALL TOURNAMENT με σκυμμένο το κεφάλι… :frowning:

αυτη η ήττα πρέπει να σταθεί αφορμή για περισσότερη δουλειά και καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον

συγχαρητήρια στον aionio…

Παίξαμε την μπάλα που ξέρουμε, εεεεεεε, αρχινίσαμε κάπως μουδιασμένα, εεεεεμ, βρήκαμε όμως τα πατήματα μας και μχμμφφ πετύχαμε τον στόχο μας…
Στην επερώτηση σας για το πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε στην διοργάνωση εμμμμ, η απάντηση μου είναι: "Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά"
Ευχαριστώ, αυτά

Καλά εσύ μην έχεις πολλές προσδοκίες. Στο επόμενο παιχνίδι θα φας 30αρα και στο τέλος του παιχνιδιού θα σου σπάσω δόντια και γόνατα να μην ξαναπαίξεις ΧΑΞΜΠΟΛ. ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ GAME ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΩ ΚΑΘΑΡΣΗ.

[I][B]ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΟΡΓΗ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΧΑΞΜΠΟΛ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΑΝ ΡΙΞΩ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.[/B][/I]

Edit επιειδή σβήστηκε το ποστ Epitaph:

Epitaph vs Aionios!
Αυτό το ματς πρέπει να το δείξει η Tv!
'Ολε!

Άμα θέλει κάποιος χοστ μπορώ και γω όταν είμαι ονλαιν.

Tον κακομοιρη τον Aionio … εχει μπελαδες…Καποιος τον περιμενει με αγριες διαθεσεις [-X

bastard vs. Night*sky : 22-1

Ενα και να καιει ομως. 8)

:lol:

Igno και JTN, έχετε λιγότερο από 7 ώρες.

άσ’τους μωρέ, δε θα τους πιέσουμε κιόλας, αν δε θέλουν να παίξουν δικαίωμά τους είναι, τι να κάνουμε τώρα, θα περάσω στον επόμενο γύρο χωρίς αγώνα. 8)

εγω ειμαι ετοιμος και περιμενω, τωρα αρχισε η αρσεναλ αν αφησετε μηνυμα και δεν το δω, στειλτε πμ για να μου ερθει email

Παρών.

Άντε, μια ώρα έχετε

Χοστάρω άμα λάχει.

Στείλτε στο JTN πμ να το δει στα μειλ του.