Originally Posted by thrashakias
το ξερω οτι ειναι βλασφημια αλλα οι testament είναι η μονη θρας μπάντα που δεν μπορω να ακούσω δεν ξερω γιατι.
η αληθεια ειναι οτι και εγω μονο το legacy εχω λιωσει! τα τελευταια τους δεν τα λες και καθαρο thrash…
Originally Posted by thrashakias
το ξερω οτι ειναι βλασφημια αλλα οι testament είναι η μονη θρας μπάντα που δεν μπορω να ακούσω δεν ξερω γιατι.
η αληθεια ειναι οτι και εγω μονο το legacy εχω λιωσει! τα τελευταια τους δεν τα λες και καθαρο thrash…
βασικά ενα τραγούδιμπορώ και ακούω το souls of black, οποιο άλλο πάω να ακούσω το γυρνάω,πραγματικά δεν την παλέυω.Γενικα δεν πολυγουστάρω όταν το thrash death-ίζει (τι ειπα ε?)
βασικα συζητησεις περι θρας και ποσταρισμα διαφορων μετριων τραγουδιων να κανετε στο θρεντ της ΘΡΑΣ! εδω στελνουμε μονο υμνους>μονο Dyoxen
ti ειναι το dyoxen?
μου έκανε εντύπωση η αναφορα στο Winter Martyrium πάντως ε. (λίγο σάπιο για να το δεις σε θρας λίστα). κατά τα άλλα εννοείται ότι προσκυνάμε.
Επίσης θαμπς απ για την αναφορά σε ινφερναλ μάτζεστυ. μπορεί ναι μεν το none shall defy να είναι το κλασσικό τους, αλλά το καλύτερο τους τραγούδι είναι το roman song (δεν έχει λινκ στο γιουτουμπ αλλά όσοι ξέρουν, ΞΕΡΟΥΝ) από το unholier than thou (οκ παρακάμψτε το γεγονός ότι τα ριφφς είναι Slayer-ιές, αλλά είναι καλύτερα βασικά από Slayer) :!:
Αυτη τη στιγμή βαριέμαι να ποστάρω λίστα, αλλά είναι γνωστό ότι τα τέσσερα καλύτερα θρας τραγούδια είναι το Surf Nicaragua των Sacred Reich, το Storming With Menace των Kreator, το Instant Death των Razor (για όσους τους χαλάει η παραγαγή στο ορίτζιναλ βέρζιον ας τσεκάρουν και την μεταγενέστερη εκτέλεση από το Decibels) και το Fabulous Disaster των Exodus.
Θα επιστρέψω.
Γενικά πρισκυνάμε Renewal 8)
Εδώ λούληδες!
Lust,
Gods,
Unholy Times!
Επίσης thrash χωρίς
TANKARD - Chemical Invasion
DEATH ANGEL - (διαλέχτε όποιο να’ναι)
HEATHEN - Goblin’s Blade
OVERKILL - Feel the fire
και αυτό http://www.youtube.com/watch?v=5RsACJJLfkk
δεν γίνεται.-
μπραβο για το witching metal(re monia) και fastas a shark
κατι σε ποιο 90s-00s κλίμα
Ετσι γιατι το thrash δεν πεθανε
MUNICIPAL WASTE!!!
Evildead - Future Shock
Atrophy - Beer Bong
Angel Dust - I ll come back
Holy Moses - Near Dark
Razor - Cross me fool
βγάλε τους Angel Dust και βάλε Paradox ρε.
PARADOX-HERESY! ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ
μιας και λέμε για τίγκα θρας
MONO GBH ΡΕ Μ*&&&ΝΙΑ
και δε πα να λέτε ότι θέτε.
σιγα ρε που ψόφησε κιόλας. από αυτα πήρε ζωή το είδος.
Αν αναφέρεσαι στο Mirage, συμφωνούμε!
Εκτός αν κατάλαβα λάθος και εννοείς ότι συνέβαλαν στην γέννησή του, οπότε πάλι συμφωνούμε.
ε!
ΦΑΝΜΠΟΫ!!
προτεινε & κανα αλλο!
Hitlist GERMANIA
(ok!ok!δεν ειναι θρας!)
αυτο ομως?