μιας που το’φερε η κουβέντα:
…ωωω γαμώ το φελέκι μου
[SPOILER]εγώ πίνω το φραπέ σκέτο:p[/SPOILER]
…με Behemoth αλλάζει το πράμμα
:):!:
opoiosdhpote kafes pouxei gala den einai TRuE
Δεν γίνεται όμως αυτό. Οι Deftones σαφώς και παίζουν headliners στο φεστιβάλ απ’ τη στιγμή που είναι συγκρότημα μεγαλύτερου βεληνεκούς και από Behemoth και από Ghost. Τώρα ότι μιλάμε για διαφορετικά είδη μουσικής είναι άλλη συζήτηση.
Ή μάλλον δεν μιλάμε για διαφορετικά είδη, όλοι post rock είναι.
Οταν ειχα δει την ανακοινωση κατευθειαν σκεφτηκα το post σου, ω μεγαλε προφητη…
Εγω θελω να χωσουν στο lineup και την πρωην του Nergal την Doda και τοτε να δεις τι εχει να γινει απο κοσμο…
ρε παιδιά από που μπορούμε να πάρουμε εισιτήριο για το φεστιβάλ χωρίς να πληρώσουμε το καπέλο στη viva? Public και Παπασωτηρίου που ρώτησα, μέσω viva τα βγάζουν κι εκείνοι…
Εισιτήρια σε φυσική μορφή (χάρτινα) για το Heavy By The Sea Festival πωλούνται στο Reload (Πανεπιστημίου 54)
Το οποιο ειναι στανταρ για οποιαδηποτε συναυλια ? Αν ναι ποσο ειναι το καπελο ?
βρε τι σας τσαμπουνάνε; άμα πάτε μόνοι σας να πάρετε κάτι από το viva σας πετάει και καλά “συνεισφορά”. Βάζετε “άλλο” και μετά 0.
Το ίδιο μπορούν να κάνουν και στα μαγαζιά θαρρώ.
όχι είναι τραπεζική προμήθεια αυτό που χρεώνει η viva…και δεν σου δίνει εισιτήριο, σου δίνει ένα Α4 με ένα κωδικό και την ημέρα του live πας και παίρνεις το εισιτήριο από το γκισέ…(να λείπει…)…οπότε Reload…thanx man… 8)
reload το πηρα και εγω χωρις τιποτα επιπλεον! και μεχρι προχθες που πηγα ειχε ακομα 27άρια
Σε απαντηση μηνυματος που εστειλα την προηγουμενη βδομαδα για Ejekt (λογικα και για εδω), ειπαν οτι δεν θα γινει καμια αλλαγη εισιτηριου. Θα μπουμε με τον χαρτι που μας εδωσαν #-o :lol:
…και στου Sodom το ίδιο έγινε:):!:
καλά ότι να’ναι…γύφτοι του κερατά ρε φίλε…
Τώρα ξεκίνησαν να το κάνουν. Πολύ κακό το να μην έχεις χάρτινο εισιτήριο. Αλλά ήταν και ηλίθιος ο τρόπος αλλαγής του Α4 με εισιτήριο, στους Graveyard έκανα 40 λεπτά να πάρω το εισιτήριό μου και έχασα σχεδόν όλους τους 1000 Mods.
Πολύ σωστός. Watain πριν κανά μήνα εδώ πάνω σε μας…ζήτημα να μασταν 300 άτομα.
Καλήμερα. Έχω Ticket για το Live και επειδή δεν θα πάω οποίος θέλει, ας στείλει ένα Pm να το δώσω. Το πήρα από το Public 30? το δίνω 27? να φύγει.
πηρα 30αρι χθες