Mike αγόρι μου ρούφα το αυγουλάκι σου.
Τα μυαλά στο χέρι οι κύριοι. Αν δεν τους είχα ξαναδεί θα έβριζα που δεν έπαιξαν Passenger όμως.
Mike αγόρι μου ρούφα το αυγουλάκι σου.
Τα μυαλά στο χέρι οι κύριοι. Αν δεν τους είχα ξαναδεί θα έβριζα που δεν έπαιξαν Passenger όμως.
Περαν απο τους Deftones, που μας τα εδωσαν κανονικα στο χερι να σταθω και στους Ghost που θερισαν απλα…λες και εβλεπες αλλα μπαντα, από αυτην που ειδα πριν μια εβδομαδα στην Σοφια…οχι οτι εκει ηταν χαλια, αλλα ο ηχος τους δεν τους βοηθησε και πολυ…ενω σημερα ηταν CD.
…πολυ τατου ρε παιδι μου…
όσο μακρυά και να είσαι από αθήνα , αν ξανάρθουν οι deftones μην τους χάσεις . αλήθεια
για εμας τους αμοιρους που χασαμε deftones ριξτε μας σετ και εντυπωσεις συντομα για να μας αποτελειωσετε.
Set:
Bored
Engine No. 9
Root
7 Words
Εντυπώσεις: Τρομερή μπαντάρα οι Deftones. Ορεξάτοι, ο Chino έχει ένα λαρύγγι το οποίο κυριολεκτικά ξέσκιζε, παρ’ όλα αυτά μέχρι το τέλος τα έβγαλε όλα τα κομμάτια απίστευτα. Ο κιθάρα με το που έπαιζε μια νότα, σου έπαιρνε το κεφάλι. Το μπάσο πεντακάθαρο και ακριβώς όπως χρειαζόταν από ένταση. Γενικώς, μια καλοκουρδισμένη μηχανή με απίστευτο ήχο (200% βελτίωση σε σχέση με την περσινή τραγικότητα του ίδιου φεστιβάλ, με τον κυριολεκτικά απαίσιο ήχο). Το setlist πιστεύω πολύ καλό, δεδομένου του ότι ήρθαν για πρώτη φορά. “Ευτυχώς” δεν ήρθαν στα πλαίσια περιοδείας για την προώθηση νέου δίσκου, και βάζω το “ευτυχώς” σε εισαγωγικά γιατί γνωρίζω πως ο περισσότερος κόσμος γουστάρει τα παλιά τους, παρ’ όλο που και τα καινούργια είναι και γαμώ. Μόνη ελάχιστη ενστασούλα, ότι θα προτιμούσα λίγο παραπάνω χρόνο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν έφυγα χορτάτος.
Δυο λόγια για τα άλλα συγκροτήματα: οι Ghost είναι πολύ κακό για το τίποτα. Από τότε που ο papa Het έβαλε μπουζάκι τους, το hype γύρω από αυτούς έχει ανέβει ακόμα περισσότερο. Οι nameless ghouls :lol: είναι πολύ καλοί μουσικοί, ο ήχος ήταν τρομερός, αλλά η φωνή… δεν. Μια φωνούλα της πλάκας, την οποία δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά. Μέτρια πράγματα και κρίμα, γιατί έχουν καλά τραγούδια, θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι. Με τους Behemoth, γελάω. Εντάξει, δε γελάω, απλώς το είδος μου είναι αδιάφορο, άραξα και ξεκουράστηκα, ήταν φάση Cradle Of Filth στο Rockwave του 2001. Nightstalker αρχηγοί, όπως ήταν αναμενόμενο. Παίξανε στη μικρή σκηνή και ήταν σαν κλαμπάκι κάπως. Μπορώ να γράψω και setlist αν προσπαθήσω λίγο :lol:, Go Get Some, Dead Rock Commandos, Enough Is Not Enough, Line, Trigger Happy, Superfreak, Baby God Is Dead, Never Know (Supersonic), Children Of The Sun, μπορεί να ξεχνάω και κάποιο. Μαυροφορεμένοι και με μαύρα γυαλιά ηλίου, ήταν περίεργες φιγούρες, ειδικά ο Τόλης με τη μαλλούρα! Planet Of Zeus, έχεις την αίσθηση ότι βλέπεις ένα γαμάτο συγκρότημα. Κατά τη γνώμη μου το hype γύρω από αυτούς είναι δικαιολογημένο, γκρουβάρουν πολύ καλά και έχουν καλά τραγούδια, δίκαια λοιπόν έχουν την ανοδική πορείς που έχουν και μπράβο τους, πάρα πολύ τίμιοι.
Πιο πριν δεν είδα τίποτα, έσκασα την ώρα που ξεκινούσαν οι Planet Of Zeus.
Δυο λόγια ακόμα: εκπλητικός ήχος, πραγματικά. Οι Ghost ας πούμε, είχαν ήχο σα να ήταν οι headliners. Τους άκουγα και αναρωτιόμουν, πώς θα είναι στους Deftones; Ξαναλέω λοιπόν ότι ήταν απίστευτος ο ήχος. Πολύ μικρές ουρές όποτε πήγα να πάρω μάρκες για μπύρες. 3 ευρώ τα 400ml αν έπαιρνες τετράδα, αλλιώς 3,5 ευρώ η μεμονωμένη. Είχε burgers και hotdogs από το Hot Hot, ένα μαγαζί γνωστό που είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και στην Κολοκοτρώνη στο κέντρο (όπου και γίνεται λαϊκό προσκύνημα), 3 το burger, 2 to hotdog, λίγο πιο ακριβά από ό,τι το έχουν στα μαγαζιά τους, νόστιμα ήταν. Βολικό το ότι μπήκα με το εκτυπωμένο μου εισιτήριο, αν και ΠΑΝΤΑ προτιμώ να έχω και απόκομμα. Εύκολη αποχώρηση από τον χώρο με τα πόδια και ακόμα πιο εύκολη με το αυτοκίνητο, από τη στιγμή που απέφυγα το πάρκινγκ, στο οποίο δεν μπορώ να καταλάβω πώς πάνε και παρκάρουνε όσοι έχουν πάει έστω και μια φορά στο Tae Kwon Do και στην Πλατεία Νερού. Γενικώς, πολύ καλή εντύπωση από την Detox, μακάρι ο κόσμος που είχε το φεστιβάλ να ήταν αρκετός ώστε να βγάλουνε λεφτά και να μη μπούνε μέσα, το εισιτήριο των 27-30 ευρώ ήταν πολύ τίμιο. Ήταν μια τιμή μη-φεστιβαλική, την οποία μπορούσε και να πληρώσει και κάποιος που ήθελε να δει μόνο τους Ghost, για παράδειγμα. Καλά το πήγανε, μπράβο τους.
Και του χρόνου, με αντίστοιχο όνομα με τους Deftones.
ή είσαι γκρινιάρης, ή δεν σου αρέσει ο τζοκοβιτς.
Για πείτε κάποιος, επειδή το χω απορία…την 2η σκηνή που την έστησαν;
Tapatalk
Δεξιά από την πρώτη, λίγο πιο πέρα. Δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη λογική εξήγηση πέραν του ότι το έκαναν για να κερδίσουν χρόνο με το στήσε-ξέστησε στη μεγάλη. Πάντως ήταν πολύ καλή φάση η δεύτερη σκηνή, ήταν σχετικά μικρή και είχε “ατμόσφαιρα”.
Α, πρόλαβε και σβήστηκε αυτό με τους σκατόφλωρους; Κρίμα, γιατί εγώ είμαι μεγάλος :(.
Απο κοσμο τι ελεγε? Σε σχεση με περσυ?
Νομίζω αρκετά λιγότερος.
παλι καλα, σημαινει οτι οι φλωροι μειωνονται
Το έχασα τελευταία στιγμή λόγω δουλειάς του αδερφού μου γαμώτο. Κρίμα
Στα του φεστιβάλ, και αγνοώντας τους ανύπαρκτους ηλίθιους, η διοργάνωση πως ήταν; Τηρήθηκε το πρόγραμμα ή υπήρχαν οι κλασσικές καθυστερήσεις;
Deftones καταπληκτικοί. Υπέροχο live, απίστευτο performance, πανάξιοι headliners.
Το φεστιβάλ πραγματικά ήταν τίμιο από κάθε άποψη. 27? εισιτήριο, ευκολία σε όλα (ειδικά για ανθρώπους σαν εμένα που μένω νότια), χώρος εξαιρετικός, το πρόγραμμα να τηρείται, ήχος σε πολύ καλά επίπεδα. Και όπως ειπώθηκε παραπάνω ναι ο κόσμος ήταν λιγότερος και από πέρυσι. Μετά βία πιστεύω είχε 5.000 και ίσως να υπερβάλω κιόλας.
Ελπίζω να συνεχίσει ως θεσμός, δεν ξέρω αν αντέχει η detox δεύτερο κάζο από πλευράς προσέλευσης αλλά εγώ και πέρυσι και φέτος το βρήκα εξαιρετικά τίμιο και σωστό. Θα ευχηθώ και του χρόνου λοιπόν.
HEAD UP & γίναμε πάλι 18άρηδες…
Ρε δεν έπαιξαν και το Romantic Dreams; Ή το παράκανα με τη μπύρα;
Το έπαιξαν ανάμεσα στο change & to head up. Απλά το set που πόσταρε ο Παντελής είναι αυτό στο setlist.fm που λείπει από εκεί το κομμάτι.
Λέω και γω, γιατί κάπου θυμάμαι ένα Tonight the stage is yours και απόρησα προσωρινά.
Τίμιο και αδρεναλινάτο live, μεγάλη έκπληξη από τη στιγμή που είχα ακούσει πως οι συναυλίες δεν είναι το δυνατό τους σημείο.
Δεν ήταν κακοί οι Ghost στη Σόφια. Απλά βγήκαν μετά οι Iron Maiden και ισοπέδωσαν τα πάντα. Τώρα όσον αφορά τον πολύ καλό ήχο φέτος στο HBTS μπράβο ρε παίδες. Πάντως πέρσι που είχα πάει εγώ (φέτος δεν πήγα) ο ήχος στους Slayer και Rotting Christ ήταν καλός. Στους Down υπήρχε ένα θέμα.
Σχεδόν 5.000 ήταν ο κόσμος πέρσι στους Slayer. Για φέτος που γράφουν κάποιοι ότι ήταν αρκετά λιγότερος, ίσως μιλάμε για 3.000 κόσμο περίπου.
200% βελτίωση στον ήχο (όσο θυμάμαι πέρσι Napalm Death). Έσπειραν οι Deftones.
Έχω την εντύπωση οτι καπάκι μετά το Change έπαιξαν Around the fur
Το setlist το πήρα από το setlist.fm, ισχύει, οπότε μπορεί να έχει λάθη (στάνταρ θα έχει).
Ο ήχος πέρσι στους Slayer ήταν μάπα, η μία κιθάρα δεν υπήρξε ποτέ. Στους δε Napalm Death δε θα μπορούσανε ούτε οι ίδιοι να ξεχωρίσουν ποιο τραγούδι παίζουνε αν ήταν θεατές. Φέτος ήταν φανταστικά από ήχο.
Δυστυχώς έχασα την μόνο συναυλία για την οποία καιγόμουνα αυτό το καλοκαίρι.
Είχε κλείσει όλη η παρέα για Θεσ/κη για τον Manu Chao και μαζί και εγώ αεροπορικά/ξεονδοχεία/άδειες και 2 εβδομάδες πριν διαπιστώνω ότι είναι η ίδια μέρα με το HBTS. Δυστυχώς πήγα Θεσ/κη και στα μισά της συναυλίας του Manu Chao έφυγα και πήγα για σουβλάκια και το 2ο ημίχρονο Μεξικό-Κροατία.
Το μόνο καλό ότι πήγαμε Χαλκιδική για μπάνιο και γενικά 3 μέρες πίναμε από το πρωί μέχρι το βράδυ μπύρες. Κατα τα άλλα τζάμπα τα λεφτά και η ταλαιπωρία.
Όσο για τις φασαρίες… καμμία σχέση το τι συνέβη με αυτά που γράφουν τα sites. Αν και όντως ένα άτομο (υπάλληλος securtiy/άρα εργαζόμενος) έφυγε με το κεφάλι σαν συνττριβάνι αίματος. Τα υπόλοιπα είναι η παραπληροφόρηση του αιώνα.