Heavy Metal Championship - ΤΕΛΙΚΟΣ

Εννοούσα το ποστ του από πάνω μου με τη χαριστική ψήφο μπας και γίνει ντέρμπυ :stuck_out_tongue:

Τι ντέρμπι να γίνει ρε, σιγά. Αφού οι γνήσιοι μεταλλάδες μια ζωή μειοψηφία θα ναι.

55 % - 45 % ειναι ρε παιδια, σιγα τη διαφορα, τι λετε τωρα…

[I]σαααας γαμαει ο Χαααλφορντ[/I]

Tι να διαλέξεις τώρα.
Για το σύντροφο Γρακχο Priest.
Κόλλησα και με το unleashed in the east τελευταία

Iron Maiden

Τελευταια λιωνω βεβαια με Defenders of the Faith και κατι μπουτλεγκ που ειχε προτεινει ο γρακχος στο θρεντ των πριστ οποτε καθολου χαριστικη δεν ειναι :stuck_out_tongue:
και 50-10 υπερ πριστ να ηταν θα το εκανα 51-10 ετσι για το γαμωτο

Αλλα και αμαν με τους Maiden. Δλδ πρεπει να κερδισουν και στο χεβυ μεταλ τσαμπιοντσιπ του ροκιν??? ε ΟΧΙ. παμε ΠΡΙΣΤ

(το μπας και γινει ντερμπυ το ειπα γιατι εχαναν εκεινη τη στιγμη με 23-16)

Πήρα δυο αγαπημένους μου δίσκους (έναν από τον καθένα). Τα έβαλα κάτω, τα ζύγισα, τα ξανα-άκουσα, το ένα μετά το άλλο. Έπειτα το άλλο πρώτα και στη συνέχεια το πρώτο αντιστρόφως. Σκέφτηκα και τις χρονιές που βγήκαν (αρκετά κοντά…) Η ζυγαριά δε γέρνει πουθενά!
Είπα να βάλω το artwork. (για την εποχή του ) και πάλι τίποτε. Έτσι εντιμώς λοιπόν θα αποχωρήσω! :lol:

Οπότε απέχω από τον τελικό… Με το κεφάλι ψηλά γιατί δε πρόδωσα κανέναν… 8)

ψηθείτε να τους βγάλουμε 50-50 ρε χαμένοι…

maiden εννοείται…

Σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε σπίτι, φιλαράκια, μουσικές στο στέρεο και μπύρες. Όταν μπήκε το δισκάκι του “Painkiller” χάθηκε κάθε δίλημμα.

ALL GUNS
ALL GUNS BLAZING τουρουρουρου

Κοίτα να δεις, δεν το είχα δει αυτό. Τα ευκόλως εννοούμενα…

[SPOILER][I][SIZE=2]As the end is drawing near, standing proud, I won’t give in to fear…[/SIZE][/I][/SPOILER]

Τι νέα; :slight_smile:

Θα προσπαθησω το απογευμα να βγαλω τις λιστες με τις συμμετοχες για να γινει και η κληρωση.
Αν καποιος εχει καποιο απο τα δυο καλο θα ηταν να το ποσταρει για να το παρει καποιος που δεν το εχει.

Ξέχασα ότι έχει και δώρα… αλλά εννοούσα την πανηγυρική ανακήρυξη του νικητή 8)

Θα γινει και αυτο σε ξεχωριστο thread. Εκει θα βγαλω και τις λιστες για την κληρωση και ολη την πορεια του τουρνουα. Ελπιζω να προλαβω σημερα.

Σωστός. Εγώ τα έχω και τα 2 οπότε μην με βάλεις στην κλήρωση :slight_smile:

To ίδιο κι εγώ…άσε με έξω…:slight_smile:

Τελικος ανταξιος της σπουδαιοτητας και της heavy metal καυλας και των δυο φιναλιστ.

Iron Maiden 30 - Judas Priest 25 , λοιπον.

Δυναμωστε τα ηχεια ωρε !!!

εγω εχω το Scarsick