Κι εγώ θέλωωωωωω…κάπως πρέπει να το κανονίσω…
Κι εγώ θέλωωωωωω…κάπως πρέπει να το κανονίσω…
ρε παιδια μπορει καποιος που εχει παει να δωσει πληροφοριες σχετικα με την οργανωση,καμπινγκ κτλ γιατι στο σαιτ του χελφεστ δεν λεει τιποτα
Μικρή κορπσετα!! αφού σου χω πει είμαι φεστιβαλ φρικ. Γιατί δεν μου το λες να πάμε Ε?
εγω ακομα δεν μπορω να αποφασισω μεταξυ χελλφεστ και γκρασποπ…κοιταω μια το ενα, μια το αλλο μεχρι να βρω μια ακρη:!:
an announcement with some bands which are confirmed to Graspop, 3 headliners (in fact, Heaven & Hell and Manowar are also headliners) but I am not sure about the 3rd headliner (a black metal band which don’t play live a lot, and without its drummer. Their last show was in 2004).
You know 1 headliner if you see my list on the 1st page (band names in orange).
I can also say that one of the most popular progressive band will be there (they already played at hellfest), the same in thrash (they already played at hellfest), in stoner (a 4 letter name), in heavy (also a 4 letter name).
No problem when we will compare the line-up with other festivals line-up : Hellfest kills !!!
Ο ενας headliner ειναι οι Motley Crue, συμφωνα με Γαλλικη εφημεριδα.
Οι υπολοιπες μπαντες λογικα ειναι οι Dream Theater, Megadeth, Wasp και… DOWN.
Οι blackmetallοι ομως ποιοι ειναι ρε γμτ.
Edit: Μου ηρθε μια ιδεα. Ηλιθια ιδεα, αλλα και παλι: http://www.youtube.com/watch?v=gskOZ0aKKM8
Darkthrone?
(Στο forum του Download ολοι Darkthrone λενε)
Oh yes…
Επισης, εχει ακουστει υπερανεπιβεβαιωτη φημη για τεραστιο ονομα…
[SPOILER]Δηλαδη τους Faith No More…
Το συγκεκριμενο αποτελει υπερ-βρωμα ε. Δεν το βλεπω να ισχυει. Αλλα αν συνεβαινε…
Πω…[/SPOILER]
γιατί 13/6 είναι οι Μarillion…που θα βρω τόοοοσα λεφτά μου λες???
Εχουμε νεα.
BACKFIRE!
BUCKCHERRY
FRIAR RUSH
KMFDM
MOONSPELL
PAIN
PAPA ROACH
PROVIDENCE
SQUEALER
Και περιμενουμε ακομα γυρω στα 25 ονοματα.
Επισης:
THE FINAL ANNOUNCEMENT WILL BE DONE AT HARD ROCK CAFE (Paris) ON MARCH 5TH
So, on march 6th, we will know the final line-up
Δυο εβδομαδες.
Edit: Στο φορουμ τους παντως πολυς κοσμος δηλωνει απογοητευμενος… κι εχουν δικιο. Αμα δεν ανακοινωσουν καποια καλα extreme ονοματα, δε τους βλεπω καλα.
FUCK YEAH!!!:yahoo:
Backfire εχω να δω κατι χρονια(αλλα και παλι guests ηταν,5 κομματια παιξαν οποτε σιγα το πραμα),KMFDM και Papa Roach ειναι μια πολυ καλη προσθηκη καθοτι η μπανανια μας δε φερνει ευκολα τετοια ονοματα.
Προσθετουμε και τους Death Angel και Skinless…
Σα να αρχιζει να φτιαχνει το πραμα…
Επισης:
Killing is their business, and the Hellfest will be good ^^
(if my information is good).
\μ/
Ενταξει δεν υπαρχει αυτο…τουλαχιστον 6-7 μπαντες που θελω οπωσδηποτε να δω και αρκετες ακομα που δεν θα με χαλαγε καθολου ομως:D
VOIVOD ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩ
Προσωπικες προβλεψεις για την επομενη ανακοινωση:
Megadeth, Down, Dream Theater, Faith No More, Destroyer 666, Immolation, The Gathering, Killswitch Engage, Lamb of God, Mastodon.
Για Lamb of God δυστυχως ξεχνα το,καθοτι αν ειναι σωστες οι πηγες μου θα βρισκονται σε Αμερικανικη περιοδεια με τους Metallica.
Destroyer 666, Immolation [-o<
δεν παιζει ρε…
κατσε τον ιουνιο δεν ειναι το χελφεστ…?
ε ιουνιο ειναι ευρωπη οι μεταλικα μαζι με τουσ και οι λαμπ οφ γκαντ…
Α,ναι?τοτε λαθος κανανε.:-k
Βασει αυτου εδω
Προσθετουμε τα εξης
Marilyn Manson
Queensryche
Suicidal Tendencies
Europe
Machine Head
Soulfly
Down
Dream Theater
Cradle Of Filth