Helloween/Gamma Ray Reloaded [9.03.2013 Athens],[10.03.2013 Salonika]

τα αυτια μας πονανε…

…το φανταζόμουν:):!:

και χωρίς κρίση μου φαινόταν μεγάλο εκεί κάτω … άρα λογικόν :stuck_out_tongue:

τώρα για τον ήχο ε όχι πως στο Φάληρο θα είχαμε και ηχάρα …
και στο fuzz με έναν καλό μηχανικό ήχου [B]θαύματα γίνονται[/B]…

Σίγουρα καλύτερα στο fuzz!

λογικα δεν ειχε καλη προπωληση.αφου ακομα εχει 28αρια.δηλαδη παμε για γεματο φαζ πανω κατω.παντως την τελευταια φορα εκαναν σολντ αυτ μαζι με στρατοβαριους.

ωραία! καλύτερα στο fuzz…

Προπερσι ιδια μπαντα, ιδιος χωρος, λογικα και ιδιος ηχοληπτης, ειχε αξιοπρεπη ηχο.Συνεπως οι πιθανοτητες λενε οτι θα ξαναχει, οπως οι πιθανοτητες λενε οτι θα ξαναειναι απαλευτα απο αποψη συνθηκων αν γινει ξανα σολντ αουτ.

ή και ακόμα χειρότερα μιας και νομίζω πως από τη μία το εισιτήριο είναι φτηνότερο φέτος, από την άλλη ΛΟΓΙΚΑ το τωρινό πακέτο πρέπει να κοστίζει περισσότερο από το (προ)περσινό … άρα μάλλον ΑΜΑ τους πάρει να χώσουν και περισσότερο κόσμο μέσα …

…κάπως έτσι το φαντάζομαι κιεγώ:):!:

δεν μπορω να καταλαβω πως λετε ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΦΑΖ!!! :-s:-s:roll::roll:

ελεος με το μπουρδελο.

ευτυχως που θα τους δω και στην σαλονικα…

Κοιτα, προσωπικα το Tae σα διαρυθμιση χωρου και φιλινγκ μ’αρεσει.Βγαζει κατι το οπαδικο δε ξερω, γηπεδο γαρ…ειναι πιο εφετζιδικο απο αποψης παλμου, θυμηθειτε H&H(βεβαια Helloween θα δειχνε μισοαδειο).Αλλα αν το δουμε αντικειμενικα απο τη μια εχουμε ενα χωρο που σπανια δεν εχει μετριο ηχο σε μεταλ μπαντες κι απο την αλλη εναν χωρο στον οποιο ειχαν καλο ηχο και οι Hello(2011) και οι Rays(2010).Ο εξαερισμος και στα 2 ειναι σκατα απλα στο Tae θα’χαμε περισσοτερη απλα, με δεδομενο οτι θα σκασουν παλι 2 χιλιαρικα κοσμος οπως στου 07’.Εγω ομως δε πιστευω οτι θα σκασουν τοσοι, γι’αυτο προς το παρων χαιρομαι για Φαζ.Τεσπα, λογικα θα ειμαι πιωμενος και δε θα πολυνιωθω ακομα και σαρδελες να μαστε, οταν βλεπω τα πορτοκαλια τα χρωματα ειμαι αλλου.

εμεις ειμεθα σοβαροι 35αρηδες στο 1.70, που θεμε να παμε να δουμε μια συναυλια με την ησυχια μας, να πιουμε τις μπυρες μας ανετα και να πηγαινουμε τουαλετα οποτε χρειαζεται…

περα απο την πλακα στο φαζ την προηγουμενη φορα υπηρχαν ατομα που εβλεπαν την συναυλια απο την εισοδο εκει που ηταν το μερτσανταιζ…στα διαλα δηλαδη ε;

ελατε τωρα με τα κωλομαγαζα “συναυλιακοι χωροι” και ξυσταρχιδια σου δηλαδη.

ας το εκαναν στο ολντσκουλ σπορτινγκ :stuck_out_tongue:

Εκει τι ηχο εχει;;Να ξερουμε αμα ειναι :lol:

Αμα σκασουν εκπληξουλα κανα We Burn θα σου πω εγω 35αρης σοβαρος, θα δεις το υπολοιπο της συναυλιας απ’τον αερα και δε θα σε νοιαζει τι γινεται εκει κατω.

we burn;8O

λεγε τι ξερεις ρε!!! :stuck_out_tongue:

:papas:

δυστυχως την μοιρα μας την ξερουμε…μη αρχισουμε να γραφουμε παλι για kings will be kings οπως την προηγουμενη φορα:p…αφηστε να παει το παλιαμπελο…

αλλα ρε πουστη μου αντε ο weikath ειναι μαλακας να πουμε ο αλλος ο χλεμπουρας ο Kai δεν μπορει να πατησει ποδι και να παιξουν μαζι στο encore κανα cry for freedom;

freeeeeeedooooooom this cryyyyy
for aaaaaaaall slaaave will be heard…ξυλο και καρατε.

Το πήραμε το τικέτο! Και ειναι και ωραία σχεδιασμένο! Στην Θεσσαλονικη μενουν ακόμα 28άρια! Νο.171! :slight_smile:

παντος στο 70.000 tons of metal παιξαν το [SPOILER]if i could fly[/SPOILER] και το [SPOILER]i’m alive[/SPOILER] μακαρι να τα παιξουν και στο hellish tour.

Tικέτο τσιμπήθηκε!

:slight_smile:

…μακάρι:papas: :slight_smile: :!:

ναι ρε μαγκες, μακαρι! μακαρι νακουσουμε if i could fly, απο το στομασου και στου θεου ταφτι… ιφ αη κουντ φλαααααααααααααααααει στο διαλο τι λετε μωρε! cry for freedom γαμω το διαολο… ποιος το γαμαει το if i could fly…

ναι ρε σιγά μη παίξουνε και το oernst of life.
2013 έχουμε και είναι ο deris στη μπάντα. παίξανε το 03 το murderer και πολύ μας ήταν.