Αρχικα, εγω δεν εγραψα πουθενα οτι οι Saxon δεν ειναι καλοι λαιβ. Ισα ισα που μπορει ακομα και τωρα να ειναι καλυτεροι απο τις μισες νεες μπαντες που κυκλοφορουν εκει εξω. Αλλο εθιξα.
Δευτερον, προσωπικα δεν ειμαι φαν ουτε των Saxon, ουτε των Jinjer. Καθολου δεν γκρινιαξα ομως οταν ανακοινωθηκαν οι 2οι.
Για να το κλεισω εδω, δεν γκρινιαζω μονο γτ ερχονται οι Saxon. Γκρινιαζω γτ δεν ερχονται οι Running Wild και ο νοων νοειτω (τυχαια τα ονοματα, δεν ειμαι φαν ουτε των τελευταιων).
Δεν θυμάμαι πια πόσες φορές τους έχω δει, αλλά από το 1990 ή 1991 που ηταν η πρώτη φορά και έχει ιδιαίτερη σημασία, αυτή του '23 ήταν καταπληκτική. Και ίσως η καλύτερη. Τώρα για το ότι δεν έρχονται οι μπάντες που θα θέλαμε ή το line up που ονειρευομαστε, αυτό για αρχή έχει να κάνει με τα κασε των συγκροτηματων, τη διαθεσιμότητα τους σε συγκεκριμένη περίοδο και πολλά άλλα. Λίγο common sense θέλει.
Όλο και καλύτερο!
man οποία προτοτυπία - καλύτερα να παίζουν iced earth μόνο γιατί πέρα του πρώτου τ’αλλα είναι για τα μπάζα. βσκ, αν και σ αυτή ίσως πάω, 99 % έφυγα για έξω, να το φχαρστηθώ ρε παιδι μ.
Καλησπέρα
Δίνω 1 εισιτήριο Release Athens 2026 / Helloween στα 50 ευρώ (αγοράστηκε 60), ο κάτοχός του δεν δύναται να έρθει. SOLD
Ενδιαφέρομαι φίλε μου, σου στέλνω pm
Ειμαι πολύ χαρούμενος γιατι τελικα θα παρευρεθώ στη συναυλία. Το οφειλω στον 14χρονο εαυτο μου να δω το συγκρότημα στην σημερινή του μορφή σχεδον ψυχαναγκαστικα γιατί η αλήθεια είναι οτι δεν χαίρομαι τις συναυλιες οπως παλια κ τις αποφευγω.
Τα λεμε εκει.
Νωρίς βγαίνουν οι Helloween, λογικά θα παίξουν σχεδόν δίωρο.
Μια χαρα το timetable,σουπερ…
Ελπίζω να παίξουν το σετλιστ που είχαν στην Ιαπωνία!
Lockers έχουν φέτος να βάλω την τσάντα;
Kiske σεφερλης το ιδιο προσωπο… πρωτοι εδω
Στην αρχή, αριστερά από το merch
Ξεκιναω απο Σαλουγκα για helloween. Καλά να περάσουμε.
Επιτέλους έφτασε η μέρα για τη συναυλία της χρονιάς!
Πονάω παντού από χθες. Με πατερίτσες θα ρθω ![]()
Για καποιο λογο και εγω εχω φοβερο προαισθημα για σημερα. Αντε να δουμε
Κατεβαίνω και εγώ για το live. Τα λέμε στις επάλξεις!
Να δω πως θα την παλέψουμε μετά το χθεσινό…πάμε γεροντάρες!