Βρήκε λύση
Σκηνές από το (πολύ κοντινό) μέλλον. Ήδη κουράστηκα να τραγουδάω, λέω να ξαπλώσω λιγάκι εδώ κάτου, στο πάτωμα του Αρέναμ, να ξαποστάσω λιγουλάκι…
Πήραμε κι εμείς σήμερα εισιτήρια, κλείσαμε το ξενοδοχείο και όλα έτοιμα για την απόβαση, οδικώς από Αγρίνιο (θα προηγηθεί ζέσταμα στο Into Battle Fest)
Ρε , ξενοδοχείο δεν έκλεισα… κ έλεγα τι ξέχασαααααα
TO BΡΗΚΑ!!
Θα ηχογραφήσουμε και εμείς τις φωνές μας σε μία μπομπίνα σαν αυτή του @jonkyr ξέρω γω…και μετά θα την έχουμε μαζί μας, να μην κουραζόμαστε στα live. Να χαρεί και το αποπάνω, που μόνο αλήθειες λέει…
Τι ξερω γω ρε μαγκακι. Τι να χαρω; Επειδη εσεις θελετε να ξεχασετε την αληθεια; Αλλο δεν με νοιαζει να με κοροιδευουν και αλλο ´δεν ειναι αυτο που νομιζεις αγαπη μου, εγινε μια φορα δεν θα ξαναγινει ´.
Το ειπες, το ξαναειπες, νομιζω το εμπεδωσαμε. Καλο ειναι να εμπεδωσεις οτι εχεις ζαλισει @@
Επισης δεν καταλαβαινω ποιες ωρες μελετας. Εχεις και σχολειο ρε γμτ, μην το παραμελεις.
Λίγες θέσεις ακόμα διαθέσιμες για την εκδρομή από Θεσσαλονίκη με το Stones.Οποιος ψήνεται…
διαβαζα το ριβιου της συναυλιας και σταματησα για να γραψω για την ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ που γραφτηκε ποτε για τραγουδι
αντιγραφω:
“με την μελιστάλακτη μπαλάντα “Forever And One (Neverland)” για ορεκτικό”
Forever and One 10/10 τραγουδι χωρις δισταγμο
Καλά μην ορκίζεσαι κιόλας. Νομίζω έχουν ακουστεί πολύ χειρότερα πράγματα εδώ μέσα μόνο, φαντάσου παραέξω τι γίνεται
Ο Γιώργος είναι πολύ “σκληρός” μεταλλάς και ίσως άθελά του του ξεφεύγουν κάποια καυστικά σχόλια προσωπικού γούστου, αλλά είπε και κάπου αλλού πως θεωρεί δισκάρα το tTotO. Και εμένα μου φαίνεται μετά από τόσα χρόνια λίγο τσίζι το Forever And One. Προτιμώ το If I Knew.
Κι εγώ, βασικά πάντα το προτιμούσα.
και εγω προτιμω το if i knew εδω που τα λεμε
μαλιστα εχθες το ακουγα και σκεφτηκα “ρε πουστη μου πρεπει ο weikath να εχει γραψει ενα απο τα καλυτερα του σολο”
αλλα αν ειναι τσιζυ το forever το if i knew τι ειναι με το “i am king and you are queen”;
μπορει αν επαιζαν το if i knew στις συναυλιες τους να προτιμουσαμε το forever
τεσπα κομματαρες και τα 2 μην αρχισουμε να αποθεωνουμε ΠΑΛΙ ΤΟ time og the oath
Ναι όντως μην τα ξαναλέμε, δισκάρα ρε πούστη μου, αλλά θέλει remaster
οχι αλλαξα γνωμη για τον ηχο
ετσι επρεπε να βγει
θελω το μπαχαλο του kings wiil be kings και τον “αποκοσμο” ηχο του mission motherland
https://thumbs.dreamstime.com/t/film-countdown-number-7-4301014.jpg
για
http://www.discopatrick.com/Michel%20Bibeau-10/048.Tascam-16Track.jpg
Καλημέρα σε όλους (και ειδικά στον @Rebel )
Yπήρξε ζωή μετά την αποχώρηση του Κίσκι???
so cute
7 μέρες indeed για το πολυαναμενόμενο
8