Hetfield vs. Dickinson

ισως γιατι οι πρωτοι ειναι οι βασιλιαδες της μεταλ

σορρυ 'tallica

Γιατί -λέμε τώρα- είναι η μεγαλύτερη μεταλ μπάντα.

Και χαρακτηρισμοί του στυλ ζούμε Ελλάδα καταντούν αστείοι. Το ίδιο λιώσιμο έχουν φάει και οι δύο (από μένα τουλάχιστον).

Στο Poll για την καλύτερη Metal μπάντα ever είναι πρώτοι με τους Maiden τρίτους πίσω από Sabbath. Επίσης και ο Burton προηγείται κατά πολύ του Harris οπότε μη γκρινιάζετε. Μην γκρινιάζετε.

είναι αστείο το ότι ζούμε στην Ελλάδα??? εσύ από που είσαι???

σόρρυ δεν έχω δει όλα τα poll, βαριέμαι…στον darthvader πάει αυτό
αλλά οκ

Να! Ο Burton είναι πάνω από Harris! Τι πιο ιερόσυλο! (Παρόλο που ο Burton είναι στους αγαπημένους μου μπασσίστες).

Και ναι έχει καταντήσει αστείο αυτό το “Στην Ελλάδα είμαστε μόνο Maiden και Scorpions” ενώ είμαστε και Metallica στην ουσία. Μήπως απλά στην Ελλάδα έχουμε γούστο? (ok, δεν μιλάω για Scorpions το χουμε παραχέσει με αυτούς :p).

Αυτό με την Ελλάδα πάντως, έχει δόσεις αλήθειας. Στις Η.Π.Α. ας πούμε οι Metallica είναι σαφώς νομίζω μεγαλύτερο όνομα και στην Αγγλία φαντάζομαι αντίστοιχα, οι Maiden είναι πρώτοι. Θέλω να πω πως από χώρα σε χώρα τα αποτελέσματα (μπορεί να) διαφέρουν, ανεξάρτητα με το αν αναφέρομαι μόνο στις χώρες προέλευσής τους.

Αλλά είναι επίσης αλήθεια πως εδώ πέρα κάποια πράγματα είναι σταθερές και ακλόνητες αξίες, όπως φαίνεται και από τις ετήσιες δημοσκοπήσεις του Metal Hammer, για παραδειγμα… Έχουμε λοιπόν τον Steve Harris μπασίστα της χρονιάς, ό,τι και να γίνει, τον Bruce Dickinson τραγουδιστή της χρονιάς, τους δίσκους των Dream Theater στο τοπ 5 των δίσκων της χρονιάς και ταυτόχρονα στο τοπ 5 των χειρότερων δίσκων της χρονιάς (!), μ@#$%^ της χρονιάς τον Bush Jr ή τη Sharon Osbourne… Γενικά, κάποια πράγματα είναι αμετάβλητα (βλ. συναυλίες Iced Earth). Δεν εξετάζω αν αυτό είναι καλό ή κακό (όπως όλα έχει και θετικά και αρνητικά), απλώς ότι είναι γεγονός.

Επιπλέον, το δείγμα του forum δε νομίζω πως αντιπροσωπεύει το κοινό στην Ελλάδα. Θεωρώ πως εκεί έξω υπάρχουν πολλοί περισσότεροι κολλημένοι απ’ ό,τι φαίνεται εδώ… Αν εδώ μέσα είναι 1-2/10, νομίζω πως στην πραγματικότητα το ποσοστό κυμαίνεται πάνω από 50%… :-k

τα είπες ακριβώς όπως θα τα έλεγα :respect:

τοτε γιατι ρε παιδια οι maiden δε μαζεψαν ποτε τον κοσμο που μαζεψαν oi metallica sto rockwave 07;

πιστευω πως αυτη η χωρα γουσταρει περισσοτερο metallica

Γιατι οι Μεταλλικα εχουν παιξει μονο 3 φορες στην Ελλαδα σε αντιθεση με τους Μεϊντεν που εχουν παιξει 12.

+1000000

Για Ελλάδα μιλώντας, πιστεύω ότι και τα δυο γκρουπ έχουν αντιστοιχα μεγάλη βάση οπαδών, με πολλούς να γουστάρουν εξ ίσου και τα δύο, όμως έχω τη αίσθηση ότι σε τρίτους, σε ψιλοάσχετους με το χώρο ας πούμε, οι Μεταλικα είναι σάφεστατα πιο γνωστοί απο Maiden λόγω Nothing else matters και τέτοια.

όσο για το πολλ χωρις να μπορώ να προσάψω τίποτα αρνητικό στο Hetfield θα προτιμήσω τον Dickinson που ήταν απο πάντα η αδυναμία μου και αυτός και το συγκρότημα του…

Ω ρε φιλε τι μας κανεις τωρα?Αυτο ειναι πιο δυσκολο και απ το να βρεις κριτικη στο θεατρικο εργο που δολοφονηθηκε ο Αβραάμ Λίνκολν…Θα τολμησω να πω Hetfield γιατι παω περισσοτερο το στυλακι του αλλα δυσκολο δυσκολο

Γιατι ειναι αιωνες καλυτεροι!!!

Πρωτον οι maiden ειχαν τον ιδιο κοσμο με metallica φετος κ δευτερον αμα ειχαν 8 χρονια να ερθουν ανετα 50.000!!!
Αντιθετα οι μεταλλικα που ηρθαν μετα απο 8 χρονια ειχαν τον ιδιο κοσμο με μαιντεν που ηρθαν 12κατη φορα κ για αυτο ειναι κ μικροτερη μπαντα.
HELLAS MAIDENLAND!!!

Χμ… μπραβο. Εδωσες μια πολυτιμη συνεισφορα στο διλλημα Hetfield or Dickinson.

Koίτα είμεθα οφ τόπικ αλλά δεν πειράζει.
Ο Φρήντομ ως γνήσιος Maiden-άς θα καταλάβει…8)

Ίδιο κόσμο δεν πιστεύω να είχαν.
Οι Metallica περισσότερο.
Τέλος πάντων.

Μην ξεχνάς ότι οι Metallica είχαν εισητήριο 60 - 80 € έχοντας άθλιες μπάντες σαν support , ενώ οι Maiden φέτος είχαν ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα , την Lauren Harris με 50€!
Αλλά οι Metallica είχαν 8 χρόνια να έρθουν οπότε η προσεύλεση ήταν λίγο μεγαλύτερη…

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

Στα του τόπικ…Έχω πει δεν ψηφίζω κανένα αλλά το αναφέρω…Οι εξωτερικές δραστηριότητές τους…

Ο Bruce είναι ιστορικός , ξιφομάχος (έχει και δική του εταιρία κατασκευής ανάλογου εξοπλισμού και η Ολυμπιακή Ομάδα της Αγγλίας τον ήθελε στην αποστολή στα μέσα των 80’ς…) , έβγαλε ταινία με την ζωή του Crowley , είναι πιλότος (με πάρα πολλές πτήσεις στο ενεργητικό του) και ραδιοφωνικός παραγωγός (ο πιο πετυχημένος σταθμός στην χώρα του ίσως…)

Ο Jaymz ασχολείται με σέρφινγκ , κυνήγι και υπόλοιπα extreme sports αλλά στο μόνο που έχει πάρει βραβείο και ξέρω είναι για τα φτιαγμένα αυτοκίνητα.
Παίρνει παλιά και τα διαμορφώνει.

ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ! :lol::lol::lol:

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Με μέταλα ασχολείται ο άνθρωπος όλη την ημέρα:D

Tι να σε πω το απεδειξες και μαθηματικα μας αποστομωσες!!!:lol: