House Of The Dragon [GoT thread]

thanks ellanor
:slight_smile:

Οι μέρες πλησιάζουν και τα βίντεο πολλαπλασιάζονται. 8)

[U]Price for Our Sins[/U]

[U]Joffrey[/U]

[U]Daenerys[/U]

[U]Robb[/U]
[U]
Jon Snow[/U]

[U]Renly[/U] και [U]Renly[/U]

@ Τεράστια η μεταμόρφωση των Renly & Loras (προς το καλύτερο) για την 2η σήζον… Κατα τ’ άλλα όσοι δεν έχετε διαβάσει τα βιβλία εννοείται [U]δεν[/U] διαβάζετε τα σχόλια στο youtube.

Εμένα μου έχει φανεί πολύ promising και ο Robb. Νομίζω ότι έχουν κάνει πολύ καλή επιλογή στην περίπτωση του.

Thanks for the links Ellanor!!!

Παίζει κανένα extended best moments της πρώτης σαιζόν, να ξεσκονίσουμε την μνήμη μας?

Ελα, απο 3,33 επεισοδια την μερα, μεχρι την Κυριακη ξαναδες τα.

το ψήνω, άλλα έχω κανονίσει κάτι real ψησίματα με παϊδάκια κτλ. το σκ :smiley:

Ρε μην εισαι φλωρος.Ξεκινας 4 το απογευμα και το βραδακι εισαι ετοιμος.
Winter is coming σε 3 μερες !

παϊδάκια με game of thrones.πολύ κάλτ καταστάσεις.:stuck_out_tongue:

Και μεις τα έχουμε ξαναλιώσει και σε home cinema. Επικές καταστάσεις. Ανυπομονώ γ ια μακρινό βορά.

Ναι υπάρχει. Λέγετε game of thrones S02E00. Είναι 20 λεπτά περίληψη της πρώτης σεζόν.

Thanx langgg!

[I]Crowns do queer things to the heads beneath them.[/I]

Μπρινγκ ιτ ον hbo

telika pote paizetai to prwto epeisodio?
agglia tha to deiksei deftera sto Sky.

Αμερική σήμερα απ όσο ξέρω

Σε 10 ώρες συγκεκριμένα κρίνοντας απ τα κόμμεντς των υπεράκτιων φίλων μας.
Για τους προνομιούχους που έχουν νόβα την Τρίτη 3/4 έρχεται η ώρα, επίσης την ίδια μέρα ληκάρει σε hd βερσιόν το επεισόδιο στα νετς.

[SIZE=“7”][B]ΝΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ!!![/B][/SIZE]

Σύμφωνα με μια αντίστροφη μέτρηση που έχουν βάλει στο σαιτ του Μάρτιν το επεισόδιο ξεκινάει σε μισή ώρα. 19¨00 ώρα Ελλάδας. Με κάνει να σκέφτομαι μήπως θα έχει διαρρεύσει μέχρι το βράδυ!

Παίζει κανα στρήμ δηλαδή;

τι στρημ; 720p και λιπαντικο.

Λοιπόν μια παρατήρηση για να μην το κάνουμε όπως στην πρώτη σεζόν.

Όποιος λέει στοιχεία της πλοκής βάζει SPOILER. Όποιος δεν είναι σίγουρος για το αν το ποστ του αποκαλύπτει κάτι βάζει σε όλο το ποστ spoiler.

Επίσης όποιος θέλει να πει κάτι από παρακάτω αφού έχει διαβάσει τα βιβλία και ξέρει τι θα γίνει το λέει πάνω από το spoiler.

Ευχαριστώ:):!: