http://gameofthrones-gr-fans.blogspot.gr/2012/07/game-of-thrones-san-diego-panel-comic.html
:thumbup:

=’)
Για τους οπαδούς της σειράς (και του βιβλίου προφανώς) των οποίων τα χέρια πιάνουν στην κουζίνα, έχει κυκλοφορήσει βιβλίο μαγειρικής με τίτλο “A Feast Of Ice And Fire”, υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον Martin!
Οι συνταγές βέβαια έχουν απλοποιηθεί έτσι ώστε να μπορούν να τις φτιάξουν όλοι στις μέρες μας
(εκτός κι αν υπάρχει κάποιος που βρίσκει αβγά δράκου στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς του
-παρακαλείται να πει που/πως :p)
ΟΧΙ
ΑΛΛΑ
ΓΟΓΓΥΛΙΑ
!
!
!
http://www.palo.gr/cluster/articles/media/608/?clid=4467143
Απρίλιος του '13;Σοβαρά μιλάς τωρά;Πείτε καμία σειρά πλασίμπο για να βολέψουμε μέχρι τότε τον εθισμό…
ξεκίνα τα βιβλία:)
αυτος που θα παιξει τον mance rayder
μια χαρα επιλογη νομιζω.
γιατι τον ειχα στο μυαλο μου σα ‘γοητευτικο’. σα ροφος ειναι τουτος.
ειχε βγει λεει η βρωμα πως ειχε προταθει ο ρολος στον μακναλτυ
Επικός σαν Ιούλιος Καίσαρας στο Rome o Hinds…Εγκρίνω…!!! 
Πολύ καλή επιλογή! Στο Rome ήταν άψογος στον ρόλο του Ιουλίου Καίσαρα
Εντομεταξύ διαβάζοντας το 3 και γνωρίζοντας το [B]Red Viper[/B] ([B]Oberyn Martell[/B]), μόνο ένας ηθοποιός μου φαίνεται ταιριαστός για να τον παίξει:
[SPOILER]
[/SPOILER]
…χ1000000000000000000000000000000000000000000000:):!:
πρεπει να ειναι λιγο μεγαλυτερος ηλικιακα.
Λοιπον το ξεκινησα και εγω το καλοκαιρι και το τελειωσα προχτες .Δηλωνω και εγω φαν,γαμαει,σπερνει,φοβερη παραγωγη,σκηνοθεσια …μπλα μπλα μπλα .
Δν εχω διαβασει κανενα βιβλιο,αλλα σκοπευω να το κανω αμεσα,μιας και αργει ο τριτος κυκλος.
Παντως το παρων θρεντ ειναι οτι πιο εκνευριστικο για αυτους που δν εχουν επαφη με τα βιβλια.Γεματο σποιλερς και αναφορες/συγκρισεις με αυτα,mieh.
Θα ξαναμπω μολις τα διαβασω για να ειμαι και εγω ενας απ αυτους τους σπαστικους . 
Τον ρόλο του Red Viper τον έχω καπαρώσει χρόνια τώρα
Πάντως ναι , πολύ καλή επιλογή!
δεν ειναι επισημη επιλογη. σκεψη του leper ειναι.
ναι όντως, απλά δεν το εξέφρασα σωστά.
Παμε ρε αρχηγαρα :!::!:
Επισημάνθηκε, επίσης, ότι τα επεισόδια θα είναι μεταγλωττισμένα και όχι υποτιτλισμένα, ενώ η προβολή τους θα γίνεται μόλις 48 ώρες μετά την προβολή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πέραν του Κώστα Κόκλα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τον «Έλληνα Ρομπ Σταρκ», πληροφορίες για τους υπόλοιπους ηθοποιούς που θα δώσουν τις φωνές τους στους ήρωες της σειράς, όπως και για τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας μεταξύ HBO-ΤηλεΆστυ, δεν έγιναν γνωστές.