Ναι , υπάρχει. Στους sevenfold πηγα και εφυγα κανονικά απο Νιαρχος.
Περιμένοντας με ανυπομονησία άλλο ένα ξέφρενο live (χαλάλι που δεν θα παίξουν το Roy )
πωπω τωρα τσεκαρα σετλιστ κ ειδα αυτο το εγκλημα!
Κατα ταλλα παντως πολυ ωραιο σετ.
Το πιο δροσερό ριλιζ;; Θαύμα!
Σπριντς πολύ δύναμη!
Κρατήστε τους αλλες 10 ημέρες να παίξουν και με τους Fontaines βρε!
Δεν ξέρω για εσάς αλλα νιώθω ότι οι Glass Beams ειναι ατυχής επιλογή για αυτό το live. Δεν μου κολλάνε καθόλου, μονο οι Sprints (που ήταν και δυναμίτης) έπρεπε να είναι support κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Εχουν αλλάζει κομμάτι ή ειναι το ίδιο που παίζουν απο την αρχή;
εγώ πάλι ξετρελάθηκα - μαρεσαν πολύ
ΝΑΙ.
Ιδρώτας και χορός ΜΟΝΟ.
Φανταστικό live. Τρομερή ενέργεια, ασύλλυπτος ήχος, οι τύποι έχουν γράψει συναυλιακά χιλιόμετρα. Αρχιδάτοι και τίμιοι. Εύγε.
Glass Beams μια χαρά, πολύ καλή φασούλα. Δυστυχώς έχασα Sprints που ήθελα πολύ αλλά έδινε εξετάσεις ζώνης ο μικρός στο τάε κβο ντο. Ας όψεται!
Πολύ ωραία βραδιά!
Πολύ καλή βραδιά - ο καλύτερος καιρός, τρομερός ήχος, ωραίος κόσμος και οι 3 μπάντες εξαιρετικές.
Τέλεια περάσαμε
ΤΙ ΖΗΣΑΜΕ.
Το έπος των IDLES.
Βαρέθηκα τη ζωή μου στους Glass Beams.
Δυναμίτες οι Sprints, δικαιούνται δικό τους live σε κλειστό χώρο να πάμε να ιδρωσουμε παρέα.
Απο κοσμο πώς ηταν; Διοτι ακουσα απογοητευτικα πρσγματα. Και δεν ειναι καλο για τις συναυλιες μας.
Δε γέμισε ασφυχτικά αλλά είχε κόσμο μέχρι πίσω απλωμένα. Από τα πλάγια πήγαινες μπροστά σχετικά με ευκολία πάντως. Ιδανικά νούμερα για μένα
Είναι ένα θέμα πως εννοεί ο καθένας το “απογοητευτική προσέλευση”. δλδ πόσο κόσμο περιμέναμε να έχει 20.000 για τους IDLES στην Ελλάδα; πιστεύω θα είχε κάπου 5-6.000 σίγουρα. Μια χαρά ήμασταν, άνετα και ταυτόχρονα ο χώρος να φαίνεται γεμάτος.
Επίσης είχαν έρθει το 2023 (σχετικά πρόσφατα) με 2 ημέρες στο Θέατρο Βράχων.
Πάνω από 5, κάτω από 10. Για όσους ήμασταν εκεί, εγώ θα πω ιδανικά. Ήθελε λίγο παλμό περισσότερο προς τα πίσω αλλά όλα καλά. Μεγάλη εμφάνιση.
Ναι, οκ. Καταλαβαινω τι λετε. Οπως εγραψα ηδη, “Και δεν ειναι καλο για τις συναυλιες μας”. Αναρωτιεμαι αν ο (εκαστοτε) διοργανωτης ειναι οκ με 5-6Κ. Δεν το ξερω, απλως σας ρωτησα επειδη εμαθα “δεν ειχε κοσμο”. Αυτο το νουμερο μια χαρα μου ακουγεται, αλλα δεν ειμαι o διοργανωτης Το ταμειο γινεται στο τελος.
Κριμα που δεν μπορουσα να ερθω, ειδα (+ διαβασα απο εσας) οτι συναυλιακα ηταν σουπερ. Νεξτ ταιμ, νο ΦΟΜΟ.
πάντως όταν ήρθαν οι Parkway Drive και έκαναν το λαιβ της χρονιάς ( για μένα πάντα ) στο Ριλιζ , την επόμενη χρονιά τους έβαλε Floyd ( επίσης λαιβ όλεθρος )
Στο Ριλιζ φαινόταν να είχε λίγο πάνω λίγο κάτω από 4 χιλιάδες
Συνεπώς , σίγουρα υπάρχει μια λεπτή γραμμή που δεν κάνει ένα λαιβ επιτυχημένο στα μάτια τους
Φέρτε IDLES στο Floyd να το κάνουμε Ώπα