Inquisition - Ravencult - Omega 18 Σεπτεμβρίου Seven Sins (ex Sin City)

Αγαπάμε Plunderer πίτα!:lol:

Τιμιότατο live γενικά όλες οι μπάντες γάμησαν. Κρισπ και γω ρε στους Ravencult ανα ώρες πολύ μπούκωμα ένιωθα δε καταλάβαινα τίποτα =/

Omega μιά χαρά παίξαν πρώτη φορά τους έβλεπα. Ravencult εκτός απ τον ήχο ήταν σούπερ. Δεμένοι, Λίνος εκφραστικότατος και ο ντράμερ τους κοπάναγε καλά πολύ βελτιωμένος απ την τελευταία φορά που τους είχα δεί. Dethrone απ το EP, 3 κομμάτια απ το Temples, διασκευή Sacrifice απο Bathory και λογικά πρέπει να παίξαν σχεδόν όλον τον καινούργιο δίσκο. Τους ρώτησα πάντως για πότε το κόβουν να βγαίνει και την κλασσική απάντηση “ετοιμάζεται” πήρα.

Ινκουιπνίξιον γαμώ, τιμιότατοι. Γαμώ τις αποδόσεις για 2 άτομα και τα 2(?) καινούργια που παίξαν ακόμα πιο γρήγορα απ’ τους προηγούμενους δίσκους.

Αυτόν τον λακαμά που έζμπρωχνε κόσμο και κόλλαγε σε κάτι γκόμενες τον είδα και γω ε, πολύ εκνευριστικός όντως!:lol:

γαματο live αν και παραλιγο να κοπανισω εκεινο τον πεταμενο με μπλουζα deathspell omega που εκανε μαλακιες χτυπουσε/επεφτε πανω/φιλουσε/αγκαλιαζε τους παντες

:lol3::lol3:

χαχαχα
εχει αφησει το στιγμα του πλεον,κι ας τον λεει ο καθενας με διαφορετικο ονομα!

ντάξει καλός ο χαβαλές… αλλά παράγινε χθες…

εχετε υποψην πως αυτος που επικαλειτε λακαμας η οπως να ναι και μιλατε με τετοια υπεροψια ειναι αυτος που προσκυνατε οι μισοι απο σας στο Black Metal albums οποτε καλυτερα μη λετε και πολλα. Ολοι οταν πινουμε κανουμε μαλακιες

Hill & Dethrone

Συγνώμη αν έγινα πολύ μαλάκας, απλά μ’εφαγε το τσιπουρο.

Στους Tryptikon θα παω να κρυφτω σε καμια γωνία γιατί εχω την αίσθηση ότι στο τσακ τις γλύτωσα τις μάπες, ειδικά απο τον Dethrone

μονο μπυρες απο δω και περα στα live

necromayhem μίλα αληθινά σε ποιες την έπεσα δεν θυμαμαι τιποτε.

αυτό δε σημαίνει πως ο καθένας κάνει ό,τι θέλει!!!:wink:

οκ αρχηγέ… απλά με μέτρο…
στο απόμενο λάιβ θα γνωριστούμε κι από κοντά… καλύτερα… χαχα…

Πιθανώς να εννοεί εμένα -κυριολεκτικά όμως :stuck_out_tongue:
Δεν ξέρω τι θυμάσαι, αλλά υπήρχαν κομμάτια στα οποία παίζαμε οριακά ξύλο για το κάγκελο!

Και το καταδιασκέδασα :smiley:

μάγκες στην επόμενη συναυλία κανονίστε να βρεθούμε…

Από τα καλυτέρα live το χθεσινό , μπορώ να πω ότι ο ήχος ήταν άνω του μετρίου, αρκετός κόσμος ότι πρέπει για να παρακολουθήσεις άνετα το live , αλλά κλασσικά (όπως γίνεται σε κάθε συναυλία) θα υπάρχει κάποιος που θα σου σπάσει τα γεννητικά όργανα?

Για να δούμε :

Omega: Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζουν κάτι το πρωτόγνωρο και πρωτότυπο αλλά αυτό που κάνουν το κάνουν πολύ καλά! Το όποιο συνεπάγετε ότι θα περάσεις πολύ καλά αν τους παρακολουθήσεις live. Ένα μείον για αυτούς ήταν ότι ο τραγουδιστής ήτανε κρυωμένος αν και έδωσε ότι είχε και δεν είχε. Ας ελπίσω ότι να συνεχίσουν έτσι.

Ravencult: Μια μπάντα που έχει φάει αρκετό κράξιμο, αλλά προσωπικά και μόνο, σε κάθε live που τους βλέπω είναι και ένα επίπεδο πιο ψηλά. Ο ήχος τους ήτανε ότι πρέπει για τέτοιο live, αν ήξερες τα παλιά τους τραγούδια ήτανε γαμώ , τώρα όσον αφορά τα νέα songs, φανήκαν πολύ ενδιαφέρον, ίδωμεν?

Inquisition: Πραγματικά με άφησαν μαλακά!!! Πολύ κάλος ήχος!! Δεν είναι και εύκολο 2 άτομα να βγάζουμε τέτοια δύναμη!! Όποιος δεν τους είδε σίγουρα έχασε! Προσωπικά με κέρδισαν σαν οπαδό τους(που συνεπάγεται ότι θα αγοράσω τα cd τους) Τα νέα songs τους κυριολεκτικά γάμησαν !! Ας ελπίσουμε να ξανά έρθουν σύντομα!

Συνοπτικά πολύ καλό live, όλες οι μπάντες άψογες και μακάρι να γίνονται συχνά τέτοια… αλλά που?
Α και το clew της βραδιάς , ο τυπάκος που ητανε κόκκαλο ναρκωτικά /drugs whatever… και δεν με νοιάζει?. Απλός ητανε πολύ τυχερός που με αυτά που έκανε δεν τις εφαγε από κανέναν… γιατί άλλο είμαι κομμάτια και κάνω τα δικά μου και άλλο ζαλίζω τον ερώτα στους γύρω μου? Περίγελος!

Ωραίο το live με Inquisition να τα σπάνε !!! Για τους Ravencult θα πω ότι έχουν βελτιωθεί πολύ από την τελευταία φόρα που τους είδα και μπράβο τους, πολύ καλή απόδοση!!! Τώρα για τους Omega oύτε κρύο - ούτε ζέστη!!!

Άντε να μας ξανάρθουν γρήγορα!!!

Υ.Γ. Φίλε Plunderer, δεν σε ειδοποίησα για το demo των Μοοn μιας και στο live ήρθα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! Αν πάς Triptykon θα κανονίσω να συναντηθούμε για να στο δώσω…