παιξανε σημερα στην πατρα…
νταξει δεν ξετρελαθηκα κιολας…
ισως επειδη και ο dorman ηταν ψιλολιωμα αλλα δεν ξερω δεν με εντυπωσιασαν τοσο…
αν εξαιρεσεις το in a gadda… σε ολα τα αλλα κομματια η αποδοση τους δεν κυμανθηκε σε τοσο ψυχεδελικα επιπεδα…
δεν ξερω ισως ηταν και ο λιγοστος κοσμος που δεν ωθουσε την μπαντα…:-k
ελπιζω σε θεσ/νικη και αθηνα να παιξουν καλυτερα…
παντως εγω δυσκολα να παω να τους δω δευτερη φορα στην αθηνα…
παρτε και σετλιστ, οπου να σημειωσω οτι δεν παιξαν το τελευταιο…
εδω θα το παιξουν το τελευταιο γιατι αλλιος θα τους …
σετλιστ ακριβως το ιδιο με το χαρτι αλλα το παιξαν ολο!
η μπαντα ειναι πολυ δεμενη κ παιζουν παρα παρα πολυ ωραια!
ειναι συγκινιτικο να βλεπεις δυο μεγαλους ανθρωπους της γεννιας του γουντστοκ να παιζουν μπροστα στα ματια σου κ να παιζουν κ καλα!
γενικα το γκρουπ ειχε παρα πολυ ενεργεια ορεξη κ κεφι!
ηταν μια υπεροχη συναυλια περασα παρα πολυ ομορφα κ το χαρηκα με την καρδια μου!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΕΛΟΣ!
+1 Ακριβώς τα ίδια ίσχυσαν και Αθήνα. Μισογεμάτο με πολύ καλό ήχο το Κύτταρο δεν νομίζω να ήταν πάνω 200-250 άτομα. Εντύπωση μου έκανε και το ότι είχε αρκετούς μικρούς σε ηλικία. Περίμενα βέβαια και περισσότερους μεγαλύτερους σε ηλικία. Και οι άλλοι δυο μουσικοί πολύ καλοί. Καλή φάση όταν ο κιθαρίστας κατέβηκε στο κοινό. Οι Cube που παίξαν πρώτοι αρκετά καλοί αν και δεν έπαιξαν acoustic), οι Birthmark δεν κολλούσαν με την φάση και με άφησαν ψιλοαδιάφορο χωρίς να είναι κακοί. Θεσσαλονίκη είχε κόσμο?
ηταν γαμω χτες,το in a gadda da vidda παιγμενο live ειναι εμπειρια.ο παππους στα drums δεν παιζοταν.οσοι τους δειτε σημερα θα περασετε τελεια
Ωραία η συναυλία, ο Dorman δεν την πάλευε και πολύ όμως Στο χιτάκι τους έγινε αρκετός τζέρτζελος. Φάση είχε αλλά μου άρεσαν πιο πολύ οι low gravity και οι semen of the sun
Λοιπόν, ήμουνα εκεί την Κυριακή, και έχω να πω οτι οι γέροι με άφησαν άφωνο. Ακόμα παραμιλάω μετά την πλήρη εκτέλεση του In-A-Gadda-Da-Vida. Φοβερή εμπειρία, ποιός να μου το λεγε όταν ήμουν πιτσιρικάς και έλιωνα τα album τους οτι κάποτε θα τους έβλεπα live…
γαμωτο δεν μπορεσα να παω…
ουτε κι εγω δεν μπορεσα…