ta prwta gia tous maiden einai sxetika me ta prwta post aytou tou topic…twra exeis dikio,einai apopsi mou kai den tous paw polu tous metallica,alla den amfiszitw tin syneisfora tous sto metal…omws antikeimenika apo apospi apodosis kai synexeias apo tin periodio tou black album kai meta peftoun syexeia…imoun kai egw sto rockwave fetos stous metallica…emena prosopika den mou aresei na akouw ena setlist me tragoudia apo to 1991 kai prin mono(tragoudares) me eksairesi dyo tragoudia…alla kai pali apopsi mou…alla min allazoume 8ema…oi maiden exoun tin timitiki tous se ayto to topic
ωραια γραφε ελληνικα ομως οπως σου ειπε πριν ο φριντομ οφ δι γκειζ
Είπαμε, κομμένα τα greeknglish γιατί κουράζουν. Τσέκαρε και τους κανόνες του φόρουμ πλιζ
Θα πεταχτεί ο πυραμίδας τώρα και θα πει “τι λέτε ρε για τους γκέυ?”
οκ,συγνωμη για το δευτερο post μου δεν ειχα δει οτι τα greeklish κουραζουν…
να ευχαριστείς σαν απλός γιούζερ μη σε σφάξω.
Να πας στο θρεντ των σκόρπιονς να σμπαμάρεις.
Που έβαλες και τη μουτσούνα σου άβαταρ:!:
ρε παιδια ξερει κανεις πως θα παρουμε το ticket απο σαλονικα τωρα που εκλεισε υο ticket house???πρεπει να το παρωωωωωωωωωωω
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΤΟ TICKET HOUSE???
Θα το πάρετε από Αθήνα…έλεος ρε παιδιά,σιγά…ούτε 450 χιλιόμετρα δεν αξίζει να κάνεις για να πάρεις εισητήριο 80 ευρώ για Maiden? :lol:
Ελλαδιστάν forevah…
Το μόνο που θα δικαιολογήσει την τιμή του εισητηρίου είναι ένα setlist που να περιλαμβάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τραγούδια από τα Powerslave,7th Son,Somewhere In Time,καθώς και ένα πολύ δυνατό support τύπου Disturbed.
Εισαι σιγουρος γι αυτο??
Λογικα θα τα αγοραζουμε με τον ιδιο τροπο που τα αγοραζαμε και πριν ανοιξει,δηλαδη απο καποιο δισκαδικο.
Μηπως ηταν κλειστο για τις γιορτες μονο ρε παιδια…?Περιεργο μου φαινεται να εκλεισε ετσι ξαφνικα.
Εντιτ : Eπ δυο λεσβιες φιλιουνται απο πανω μου!
εγω παντως το τσιμπησα το εισιτηριακι μου σημερα…
νο.304…
Οι Disturbed για άλλο λαιβ, όχι για maiden:)
Των πόσο τσίμπησες ρε?
εγώ λέω να πάρω τον φλεβάρη μήπως ανακοινώσει η didi τίποτα για ροκγουέιβ…
@heatseeker - από περιέργεια πως είναι το εισητήριο, δηλαδή τι έχει σαν φώτο???
Οριστικά. Εισιτήρια από δισκάδικα όπως και πριν.
Εγω μαλλον θα παω σε λιγο.
Το καλοσκεφτηκα για 50αρι για να μην τα ακουμπησω στη didi αλλα καταλαβα οτι δεν προκειται να γινει τιποτα (καποια “επανασταση” του στυλ δεν παιρνει ο λαος 70αρι)…Ηδη ξερω 20 ατομα που χουν παρει των 70. Και Maiden θελω να μαι καγκελο ρε γαμωτο…Νιωθω κοροιδο αλλα δεν θελω να χασω τετοιο σετ απο πεισμα!
Σε ποια δισκάδικα μπορούμε να βρούμε εισιτήρια;
Εγω για τικετ χαους ξερω. Παω αυριο με εναν φιλο μαλλον αν θες ελα.
Παρακαλω να σβηστουν ολα τα ποστς με τις φωτογραφιες του αεροπλανου και οτι δε σχετιζεται με τη συγκεκριμενη συναυλια.Αν η συναυλια τραβηξει μετα τις 12 το βραδυ τοτε εχουμε 3 Αυγουστου και ειστε παλι οφ τοπικ.Επικεντρωθειτε στο θεμα και μη σπαμαρετε.Ευχαριστω!!!
Αφιερωμενο ε