Εγω γιατι πιστευω οτι θα ριξει τα γερα support την πρωτη μερα? εμαθε επισης κανεις αυτο το τις πρωτες ημερες, ποσες ειναι? ως το Σαββατο πχ?
Ε μα έλα ντε, η πρώτη μέρα είναι που θέλει “στήριξη”.
ε ρε και να πεταξει κανα Helloween τι θα γινει…
Να το πετάξει πριν πάρουμε εισιτήρια για Iron Maiden όμως
Ωπ ιδέα … Μας κάνει να πάρουμε μόνο την μια μέρα , 20-07-18 και μετά ανακοινώνει μεγάλο σαπορτ στους Πρηστ και χάνουμε την προσφορά των 88 ευρώ . Θα αναγκαστούμε να πάρουμε εκ νέου με 49 ευρώ
Σατανικό:smiling_imp:
Στανταρακι τις καλύτερες μπάντες θα τις βάλει πρώτη μέρα για να μαζέψει κόσμο οι maiden και μόνοι τους να παίξουν ένα 20αρικο θα το μαζέψουν. Άμα δεν κινηθεί έτσι την πρώτη μέρα δεν θα έχει κόσμο. Κακά τα ψέματα 2 μέρες στο χωράφι δεν παλεύεται Και με δουλειά στην μέση.
Σωστα…μας βλεπω για καμπινγκ…ιδια τιμη ειναι…
καναμε αλλαγη βαρδιας, επρεπε να ανοιξω το μαγαζι
Είπατε ψέμματα για λόγους εντυπώσεων .
Επικοινωνιακα τρικ!
Αυτοί είναι οι Μεηντενάδες, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από το σινάφι σας.
Χτυπησα διημερο!!!
οτι πιο σωστο γραφτηκε εδω μεσα !
Ευχαριστώ Μήτσο!
και αυτο σωστο!! πωπωπωπω . ευτυχως εχουμε και λιγο χιουμορ εδω μεσα.
Τις έχει ήδη βάλει πρώτη μέρα.
Προκλητικός-13
Αν πληρώσεις με κάρτα στο γκισέ έχει καπέλο;;;
Καλή η συναυλία αυτή. Έτσι μου οριοθετεί και λίγο το καλοκαίρι.
11 Αυγούστου θέλω να είμαι Ρουμανία για ένα φεστιβαλάκι. Άρα μπορώ από τώρα να ψάχνομαι για διακοπές, τέλος Ιουλίου με ~15Αύγουστο.
Edit: Αφού και 15 aug είναι μεσοβδόμαδα, ουσιαστικά μέχρι 19 Αυγ όλα είναι νεκρά… Μπόμπα, με βλέπω να κάνω 25 μέρες διακοπές.
Δε γνωρίζω αν μπορείς να πληρώσεις με κάρτα στο Tera Vibe. Λογικά πάντως, θα είναι όπως στο Ticket House, δηλαδή με κάρτα πληρώνεις ακριβώς την τιμή του εισιτηρίου. Το 10% του ticketpro είναι και καλά service charge. Πιο ακριβό και από την ticketmaster βγαίνει .
Για το γκισέ στην πανεπιστημίου ρωτούσα. Γιατί αν βάζαν εκεί οποιαδήποτε έξτρα χρέωση είναι παράνομη.