?IRON MAIDEN: Flight 666?

ναι το a matter of life and death ηταν μια χαρα αν αναλογιστεις την ηλικια τους.Αν εβγαζαν δισκους οπως αυτους πριν 20 χρονια τοτε θα μιλουσαμε για την υπερμπαντα

περι ορεξεως…Κωλοσκιστοπιτα:lol:

αγοραστε ρε!!
γουσταρετε!!
δεν αλλαζει κανεις γνωμη!

ετσι μπραβο ρε!:p:lol::lol::lol:

A Matter of Life & Death ειναι αλλη διασταση, δεν ειναι Iron Maiden δισκος αλλα καθε φορα που το ακουω το γουσταρω και ποιο πολυ

Το matter μια χαρα???οκ…:lol:

οκ γνωμη σου μην μας φας κιολας…

τι το ασχιμο εχει το matter?σταματηστε επιτελοθσ αυτο το παραμυ8ει οτι οι maiden τελειωσαν στο 7th son…πραγματικι εχω κουραστει να το ακουω…και αν δεν ηταν ωραιος δισκος γιατι στο ελληνικο ηταν sold out???για να ακουσουν παλι το trooper e???

οχι…
απλα γιατι ο Ελληνας ειναι πιστος οπαδος!
Δεν ειναι τυχαιο οτι ταϊζουμε ακομη μπαντες που δεν εχουν και ουτε ειχαν στον ηλιο μοιρα!!
Ειναι να μην ταυτιστουμε!Τωρα, αν καποιοι νεοτεροι οπαδοι των Μεϊντεν την βρισκουν με τις τελευταιες κυκλοφοριες τους,ΟΚ!
Απλα μιλαμε για πολυ χαμηλη τοποθετηση του πηχη!

Αυτή η κουβέντα είναι ατελείωτη! Όποιος θέλει ας το πάρει, εγώ δεν το αγοράζω. Είναι κρίμα για τις νεότερες γενιές οπαδών που γνωρίζουν τώρα τους Maiden, όπως ήταν κρίμα και για μένα που τους γνώρισα με τον Bailey. O πήχης έχει πέσει πάρα πολύ. Το Matter… είναι τραγικά αδιάφορο σε σημείο που δεν θυμάμαι ούτε ένα ριφ. Και το Dance of Death μια από τα ίδια απλά έχω την εντύπωση ότι είχε κάνα δυο κομμάτια που ήταν καλύτερα…

περα απο τη γραφικοτητα της ολης φασης και την ευρεως αποδεκτη κατασταση (οτι ΔΕΝ εχουν πλεον την ιδια πγιοτητα!)
απλα απορω με το παραδοξο της ολης φασης:
Εννοειται οτι ο πιο νεος ακροατης θα ακουσει τα παντα…τα νεοτερα ισως και πιο γρηγορα καθως ειναι νεες κυκλοφοριες…ΔΕΝ παιζει να αγνοει ομως τα παλιοτερα…που μας οδηγει στο εξης περιεργο:
Εφοσον εχουν οι ιδιοι ακουσει πιο προσεκτικα την νεοτερη δισκογραφια τους αλλα και εκτενως την παλαιοτερη φαση, πως μπορουν να ισχυριζονται οτι τα καινουργια ειναι εξισου καλα?
Ειναι κατι το οποιο ΔΕΝ το χαμπαριαζω!Γιατι αν καποιος μου ελεγε “τα παλια δεν λενε μια, μονο τα καινουργια μετρανε” τοτε θα καταλαβαινα οτι προκειται για θεμα κρισης και επιλεκτικοτητας!
Μηπως για να εισαι οπαδος των Μεϊντε πρεπει να καταληξεις “μυλος που ολα τα αλεθει”?

Λίγο πολύ με όλες τις μεγάλες μπάντες γίνεται αυτό. Εντάξει ειδικά με Maiden και ειδικά στην Ελλάδα τα πράγματα είναι σε άλλο επίπεδο!

Εχω γαμηθει στα γελια λαιμαι… :lol:

Το οτι εχετε μια γνωμη δε σημαινει οτι αυτη γινεται αυτοματα “αντικειμενικη”.

Γνωμη μου αυτο και ασχετα με το αν οι Maiden ειναι η αγαπημενη μου μπαντα.

Απο τους 4 κολοσσους του μεταλ (Maiden, Sabbath, Metallica, Priest), εχουν βγαλει αν οχι τους πιο αξιολογους, τους πιο αξιοπρεπεις δισκους της εποχης οσον αφορα αυτα τα μεγαθηρια.

Oι Μetallica εχουν το γελοιο St. Anger και το βαρετο για μενα Death Magnetic.

Oι Priest εχουν βγαλει τα συμπαθητικα Demolition, Angel Of Retribution και το λιγο Nostradamus.

Oi Sabbath δεν εχουν βγαλει τιποτα και τωρα επιστρεφουν με το καπως ανοστο The Devil You Know.

Και οι Maiden εχουν τα Βrave New World, Dance Of Death, A Matter Of Life And Death.

Οκ το τελευταιο ειναι βαρετο.

Αλλα τραγουδια σαν τα Dance Of Death, Paschendale, Brave New World συν πολλα αλλα γαμηστερα, που δεν μπορουν να καταταχθουν βεβαια στην κατηγορια των κλασικων μονο οι Maiden εχουν γραψει στα '00ς.

Και ειτε σας αρεσει ειτε οχι εχουν σταθει καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλο μεγαθηριο του μεταλ μετα το reunion.

Τωρα για τις κυκλοφοριες, οποιος δε γουσταρει δεν τις παιρνει.

Ουτε γω θα το κανω, το προβλημα σας ομως ποιο ειναι;; :-k

αναλυσεις ειναι dear boy…[-X

αναλυσεις εις βαρος του μπρεϊκ για τσιγαρο!:wink:

Το προβλημα που το ειδες?:-k

Γιατί πρέπει κάθε φορά να γίνεται το ίδιο??? Ο καθένας όπως το βλέπει κανένας δεν μίλησε για άλλες μπάντες ούτε είπε ότι οι Maiden έβγαλαν σκατένιους ή γελοίους δίσκους. Απλά όλοι λίγο πολύ συμφωνούμε ότι η ποιότητα των δίσκων τους έχει πέσει εδώ και πααααρα πολλά χρόνια. Καλά τραγούδια υπάρχουν εδώ κι εκεί φυσικά αλλα αυτό έλειπε κιόλας…

Kαι γω λεω οτι ειναι απολυτα λογικο…

Γι’ αυτο μιλαω και για τις αλλες μπαντες.

Και οι υπολοιπο κολοσσοι λοιπον δεν εχουν γραψει τιποτα καλυτερο για να περιμενουμε απο τους Maiden να σωσουν τον κοσμο του μεταλ.

Ειναι η λογικη συνεχεια των πραγματων και απορω γιατι γινεται τοσο θεμα.

Εγω τα dvd τα κατεβασα και τα ειδα.Σιγουρα λεφτα για να το αγορασω δεν εδινα,και δεν νομιζω πως αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για dvd απο τη στιγμη που μπορεις να το κατεβασεις.Κλασσικο Μαιντεν dvd,τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο.Σαν ολα αυτα που κυκλοφορησαν τα τελευταια χρονια.Το θεωρω ομως κατωτερο απο τα προηγουμενα,γαιτι ηθελα να δω ενα ντοκιμαντερ,μια ταινια οπως το ειπαν.Ουσιαστικα στο πρωτο dvd απο τη μιαμιση ωρα που διαρκει,τα 40 λεπτα ειναι live αποσπασματα και τα υπολοιπα 40 συνεντευξεις,μπακστειτζ κτλ.Εγω ηθελα 90 λεπτα ολα μπακστειτζ.Κατα ταλλα δεν μου προσφερε τιποτα καινουριο.Πολυ φασαρια για το τπτ που λενε.Αντε τωρα του χρονου περιμενω πως και πως να κατεβασω το flight 666 part 2 (europe edition)χαχα:lol::lol::lol:#-o#-o#-o#-o

Εγω θεωρω οτι τα τελευταια αλμπουμ τους ειναι τουλαχιστον ποιοτικα.

πφφφφ…

μα αυτο θεωρουμε οτι εννοειται.
ποιο αλμπουμ των maiden ΔΕΝ ηταν ποιοτικο?Οπως και να εχει, θα προτιμουσα να βγαζουν πιο αραια αλλα να σπερνουν ΔΥΝΑΤΑ…κατι που ΔΕΝ το κανουν!

κοίτα το dvd είχε και μερικές πολύ ωραίες σκηνές όπως για παράδειγμα στην Κολομβία που δίχνει τον τυπά στο τέλος της συναυλίας να κλαίει από συγκίνηση , να φιλάει χαρακτηριστικά το χέρι του και να το υψώνει προς το Θεό…ευχαριστώντας τον που τους είδε λάιβ…η λαοθάλασσα ανθρώπων που είχε ξεχυθεί στους δρόμους της Κόστα-Ρίκα όταν έφτασαν οι μέιντεν …επί μέρες να κατασκηνώνουν έξω από τον συναυλιακό χώρο για να τους δουν από καλή θέση …ουσιαστικά είναι ένα dvd το οποίο επικεντρώνεται στον παγκόσμιο χαρακτήρα της μπάντας και στον τεράστιο λαό της παγκοσμίως…για μένα ήταν κάτι το εξαιρετικό και πιστεύω άξιζε τα λεφτά του…

ρε αντε καντε καμια δουλεια που θα γ@μηθουν και οι maiden!
to dvd απλα ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ και ειναι φοβερα προσεγμενο και δουλεμενο!
μια δουλεια που τιμαει ολους τους οπαδους αυτης της μπαντας προσφεροντας ωρες πωρωσης και συγκινησης!
για ολους εσας που βριζεται τους θεους θα θελατε πολυ μα παρα πολυ να βγαζει η αγαπημενη σας μπαντα τετοια DVD…
UP THE IRONS!