Iron Maiden From Fear To Eternity - The Best of 1990-2010

Αχαχαχαχαχαχαχ.

Να σου πω, αν είχες πολλά φράγκα μήπως θα τα κανες όλα κέρματα, να κάνεις βουτιές μέσα; :stuck_out_tongue:

θα τα κανα βυνη και θα βουταγα γυμνος μεσα στον αφρωδη ζυθο. :roll:

Sagres κατα προτιμηση

Pfffff…γατακια…θελετε ακομα για να φτασετε τους Γερμανους αρχοντες…

Άντε η χαρά των haters!!!

και των spammers

καταρχας να πω οτι συμφωνω με την ιδεα ενος μπεστ απο αυτες τις περιοδους.αν δειτε αλλωστε τα κομματια που εχουν οι αλλες παιζουν οντως μεγαλες διαφορες

ομως ειναι απαραδεκτο το ποτε την βγαζουν… και εξηγουμαι.ολος ο κοσμος ξερει οτι μετα την τωρινη περιοδεια και ενα μικρο διαλειμμα θα ακολουθησει νεα βασισμενη στο φιαρ και τα επειτα.για ποιο λογο να μην βγει τοτε η συλλογη και την βλεπουμε τωρα?ειδικα απο τη στιγμη που το προηγουμενο μπεστ δεν ειναι και τοσο μακρινο.απλη η απαντηση.ερχοντε κιααααλλα ντιβιντι.βροχη κανονικη.αναμενομενη νομιζω η γκρινια-κριτικη απο ατομα που θα δωσουν τα ωραια τους λεφτα να αγορασουν [προσωπικα δεν αγγιζω συλλογες αλλα λατρευω τα λαιβ] ψιλοκουραστικη ομως οταν γινεται απο παιδια που απλα ψαχνουν αφορμη να κραξουν μειντεν

Ρε μηπως το βγαζουν αντι για history pt3?
Γιατι ειναι απο εκει που το αφησαν χρονικα απο το live after death dvd.
Βασικα αδιαφορο απλα σα κυκλοφορια οπως σχεδον ολα τα μπεστ οφ μειντεν.

επισης απο την στιγμη που κυκλοφορει μαιο μπορει να πρεπει να περιμενουμε αλλαγες στην σετλιστ της τωρινης περιοδειας

δυσκολο νομιζω να συμβει κατι τετοιο αλλα θα ηταν πολυυυυ ενδιαφερον…
προσωπικα θα προτιμουσα setlist βασισμενο σαυτη την περιοδο - οχι οτι το αλλο με χαλαει…

Ενταξει κλασικη και αναμενομενη κινηση απο τους πολυαγαπημενους μου Maiden.Προσωπικα δεν εχω ασχοληθει με καμια συλλογη τους εκτος απο το Best Of The Beast που ηταν η πρωτη και η πιο ουσιαστικη,ενδιαφερον παρουσιαζει ομως το γεγονος οτι δεν ακριβως μια απο τα ιδια,δηλαδη στοχευει στην περιοδο 1990-2010.Ειναι καλο γι’αυτους που τωρα ξεκινανε να ακουνε αυτη την τεραστια μπαντα,οι υπολοιποι ας σταματησουμε τη γκρινια και ας μην ασχοληθουμε.Εξαλλου ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα βγαλουν και Live album απο την φετινη περιοδεια!

Τα ίδια κι εδώ, νομίζω το ένα cd δεν παίζει πλέον, αν και τελευταία φορά που το έβαλα να παίξει ήταν πριν 10 χρόνια χαλαρά.
Όταν είχε βγει το Best of the Beast ήταν η εποχή που άρχισα να νιώθω maiden και ουσιαστικά με αυτό έπαθα τη μουνόπλακα που με τυραννάει ακόμα.
Μετά από 2 χρόνια έδωσα ζεστά 22 χιλιάρικα στον Shiva να το πάρω σε βινύλιο. Μπορεί να μην είχα ούτε εισιτήριο λεωφορείου να πληρώσω για 2-3 εβδομάδες, αλλά το δέσιμο με αυτή τη συλλογή ήταν αθεράπευτο.

Ίσως το ίδιο να πάθει κάποιο παιδάκι μια - δυο - τρεις γενιές μετά με αυτή, την επόμενη ή την μεθεπόμενη συλλογή. Ένας που απλά γουστάρει maiden και έχει δισκογραφία δεν θα ασχοληθεί και καλά θα κάνει. Αυτά είναι για τους συλλέκτες και τα παιδιάκια, δηλαδή μόνο για παιδάκια :smiley:

από What Records: 10 λίρες το cd, περιμένει τιμή για το βινύλιο λέει.

Ψωνίζει κανείς από αλλού;

Δεν μπορω να καταλαβω τι εγραψα παλι και το παιζω ιστοριας, αφου καθε 3 χρονια απο το 96 και επειτα υπαρχει καποιο best of εβαλα με ερωτηματικα και το 14 για το επομενο. Ιστορια το παιζω? Τι αλλο πρεπει να κανω για να δειξω οτι γουσταρω? Αν ηταν στο χερι μου θα εβγαζα το επομενο του χρονου :lol:

Βεβαια για 2 απο τις κυκλοφοριες προεκυψε best of, του 99 ‘‘εσωσε’’ οικονομικα το edhunter game το οποιο ηταν να βγει το 96, ενω του 03 ηταν μονο για Αμερικη, και αν δεν κανω λαθος η εταιρεια εβγαλε και για αλλα συγκροτηματα οπως Judas priest. Δεν το ηθελε ο Rod… οι Maiden ηθελα να πω.

History θα εχουμε το 12 και πιθανοτατα ‘‘καλοκαιρινη’’ περιοδεια!!! Οσο για τη κυκλοφορια ειναι ενδιαφερον μονο για τους συλλεκτες κυριως το 3πλο σετ βινυλιου :roll: Ουσιαστικος λογος υπαρχει μονο για αυτους που αναφερει και ο Rod, ολα τα υπολοιπα αφηνονται στη διαθεση του οποιοδηποτε. Εγω προτεινω ως αγορα το βινυλιο και το 2CD 7 ευρω του… χρονου!

Ειναι περιοδεια για το TFF, η οποια αλλαγη δεν θα ειναι εντυπωσιακη.

Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα και αυτο θα δουμε σε αυτη τη περιοδεια. Δεν μπορω να συμφωνσω περισσοτερο.

Το λενε ξεκαθαρα, νεο DVD στο τελος του ετους, γι’αυτο εκανα BOLD τους χαρακτηρες στο προηγουμενο ποστ μου.

SylBlashyrkh/GRACCHUS BABEUF/eNick Τα ειπατε μεταξυ σας. Το Best of the beast ΕΙΝΑΙ συλλογη IRON MAIDEN, εντυπωσιακη και αντιπροσωπευτικη. Μεχρι και κομματι εγραψαν.

Δεν συμφερει με τα ταχυδρομικα κτλ. Σαν καλο '‘παιδακ’'ι που εισαι περιμενε το CD να ‘‘παει’’ 7 ευρω, δεν θα αργησει :lol: Οσο για το 3LP set σιγουρα θα το παρω πολυ φθηνοτερα… μαλλον :-k

Το μόνο που μένει να προσθέσω εγώ απ’ την πλευρά μου είναι ότι συμβουλεύω όλους τους νέους σε ηλικία μεταλλάδες, που δεν ξέρουν καλά τους Maiden, να προσπεράσουν αυτή τη σύνοψη της μετά-90’ς περιόδου και ν’ ακούσουν είτε το Best of the Beast είτε κάποια άλλη συλλογή αντιπροσωπευτική της 80’ς περιόδου τους (δεν ξέρω τί έχουν μέσα οι άλλες =Ρ). Αυτό αν επιμένουν να ξεκινήσουν από συλλογή, γιατί κανονικά πρέπει να γαμήσουν όλες τις συλλογές και να πάρουν κατευθείαν ΟΛΟΥΣ τους 7 πρώτους δίσκους τους. :slight_smile:

Και σε μένα η 1η μου ουσιαστική επαφή με το Best of the Beast έγινε. :wink:
Στο οποίο bestof, ακόμη δεν μπορώ να αποφασίσω αν μου αρέσει ή όχι το Virus.:lol:
Από την μια με πορώνει, από την άλλη το βρίσκω παιδικό και αφελές λίγο.

ΑΥΤΟ:)
Οι 7 πρωτοι εξαλλου σα Best Of ειναι,[U]JUST HIGHS NO LOWS[/U]!!!

Γιατί φθηνότερα και από που; Μη στα βγάζουμε με το τσιγκέλι… :stuck_out_tongue:

ΑΥΤΟ (κατήχηση κιετς) Εγώ θα έλεγα 8 πάντως. Και τα b sides από τα 80’s. Υπάρχουν κομμάτια ισάξια με αυτά των δίσκων και διασκευάρες με αρχίδια.

Το virus είναι κλασσικό Maiden κομμάτι περιόδου Bayley, δηλαδή παιδικό και αφελές έτσι κι αλλιώς. Και γι’ αυτό το γουστάρουμε. :smiley:
Και υπεραφισάρα με το 12". Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε…

To Virus ρε? Το καλύτερο τραγούδι του 1996??? :p:p

ελα μωρη αρρωστεια παμε να βγαλουμε και τα εξοδα του καλοκαιριου. δεν φτανουν τα live θελουμε και cd!!

τι αποσκοπει αυτη η κυκλοφορια?

μετα παλι θα φωναζουν οι καλλιτεχνες για το downloading.

τελμα!!

Οι maiden ποτέ δεν μας τα έκαναν τσουρέκια για το downloading όπως οι metallica ή άλλοι.

Η κυκλοφορία αποσκοπεί στο να δώσει τροφή στους haters. Any publicity is good publicity.

Και να επιστερέψεις στο thread των DM άμα δεν θέλεις να εκθειάσεις τη νέα best of κυκλοφορία των θεών :stuck_out_tongue:

συγνωμη που χαλασα την γαληνη των maiden fans. δεν ειχα τετοιο σκοπο.

ποιοι ειναι οι DM?