Iron Maiden From Fear To Eternity - The Best of 1990-2010

RIP priest…

μονο οι maiden θα μεινουν

only the good die young

πετυχημενο. αλλα μεχρι εκει.

οποτε, [B]No More Lies[/B], γιατι [B]Fear Is the Key[/B] και [B]Iron Maiden[/B]('s gonna get you no matter how far).
Γι’αυτό, [B]Be Quick or Be Dead[/B], γιατί άμα σε πιάσει ο [B]Trooper[/B] θα δεις το [B]Face[/B] σου [B]in the Sand[/B] και θα πεις " Ωχ! [B]Deja-Vu[/B] μου τα’λεγε ο fake7!"

[B]Run to the Hills[/B] Vangelis

Κααααλή προσπάθεια.

ΌΜΩΣ, [B]you’ve got another thing coming[/B] αν πιστεύεις στ’ αλήθεια ότι έχεις τύχη against [B]the rage.[/B] Γι’ αυτό τράβα [B]heading out to the highway[/B] γιατί έτσι και [B]call for the priest[/B] θα πλακώσει η [B]hell patrol[/B] και θα γίνει εδώ μέσα [B]genocide.[/B]

[B]Deal with the Devil[/B] fake 7.

Ζούμε σε έναν [B]Different World[/B] Gracchus Babeuf και κάνεις [B]Infinite Dreams[/B] αν νόμιζεις ότι μπορεις να μου την μπεις τόσο εύκολα… Είμαι ο [B]Lord of Light[/B] και παρότι είσαι [B]Unbeliever[/B] και [B]Public Enema Number One[/B] στο μεγαλείο των maiden θα σου βγάλω τα [B]Chains of Misery[/B] και θα σε οδηγήσω [B]Out of the Silent Planet[/B] για να μπορέσεις επιτέλους να [B]Look for the Truth[/B].

Τι προτιμάς; [B]2 Α.Μ[/B] ή [B]2 Minutes To Midnight[/B] να περάσω;

[B]Mother Russia[/B] ρε Red Rum!

ΧΑΧΑ :lol::lol::lol: καηκατε, ε? Παντως οποιος ειναι Starblind και κραζει Maiden θα Dance Of Death με παρεα τον Fallen Angel. Η ανθρωποτητα θα ηταν στα The Edge Of Darkness αν δεν υπηρχαν οι Maiden που απο το 1980 διδασκουν τι θα πει heavy metal…

From Fear to Eternity - 6th June Worldwide, 7th June- United States

XAXAXAXAXAXAX

ΠΕΘΑΙΝΩ!:stuck_out_tongue:

Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί στις προηγούμενες σελίδες, αλλά κυκλοφορεί κιαυτό, μόνο στην Ελλάδα; στα περίπτερα με 21.90, νομίζω:):!:

12,90 το ειδα και εγω χτες… Θα αγοραστει αυριο μεθαυριο, καλη φαση και παλι με μεγαλο βιβλιαρακι…

το ειδα και εγω χτες, στα κιοσκια της ομονοιας.
αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο αυτο…

αληθεια; ειναι παλι “greek edition” και ετσι;

πες τε μας, δεν εχουμε επαφη με το ελλαντα

Ναι απ’ότι φαίνεται:):!:

Ναι ειναι Greek Edition ακριβως οπως το The Final Frontier. Με τα 2 cd σε digipack συσκευασια και το βιβλιαρακι σε μεγαλο. Το πηρα την Πεμπτη και μου αρεσει πολυ το εξωφυλλο που εχει αναφορες στους δισκους απο το No Prayer For The Dying και μετα τους οποιους και αφορα αυτο το best of.

…καλά δεν τά’χες τα τραγούδια;:):!:

Παντως εγω θα γουσταρα περιοδεια βασισμενη σ αυτη την περιοδο, που ναι πολυ υποτιμημενη (για κατι δισκαρες σαν το no prayer πχ). Αλλα και κει παλι θα ακουγαμε γκρινια για το setlist

Εννοειται ρε, αλλα εχω τα παντα εκτος απο single απο Maiden, οποτε δεν θα μπορουσα να το χασω.

τα παντα?

Τα 15 studio albums, τα live, πολλα σε παλιες εκδοσεις, τα dvd, τα best of.

αρα οχι τα παντα αλλα τα 15 studio albums, τα live, πολλα σε παλιες εκδοσεις, τα dvd, τα best of.