Να είχε κατσιαδάσει αυτόν που άναψε το καπνογόνο μετά το τέλος του κομματιού.
Να είχε τον Χάρις (αρχηγό της μπάντας) και, ιδανικά, την υπόλοιπη μπάντα μαζί του σε αυτή τη διαμάχη (μιας και ειπώθηκε ότι μόνο ο Χάρις μπορεί να σταματήσει ένα κομμάτι).
Να μην έδινε «εθνικό» προσδιορισμό στη βρισιά.
Seek no more. Υπήρχε τραγουδιστής Maiden που θα έκανε όσα θέλατε:
Παντως μαγκες, εκτος απο το περιστατικο που μας “παγωσε” λιγακι, η αναμνηση μου απο τη συναυλια ειναι φουλ θετικη και ειμαι ευγνωμων που τους ειδα μαλλον την τελευταία φορα (τους είχα δει το 2007 στο κλειστο μπασκετ στο Ελληνικο και το 2008 στη Μαλακασα).
Εγω ήμουν στη θυρα 9 στο ΟΑΚΑ και ηταν αρκετα μακρια. Μαλιστα μετανιωσα που δεν πηρα standing a γιατι ειχε πολυ άπλα προς τα πισω.
Το 2008 στη Μαλακασα, οπου γυρισα καφε στο σπιτι μου απο το μπουχό απο χωμα που ανεβαινε προς τα πανω ορκιστηκα στον εαυτο μου οτι δε θα ξαναπάω σε metal συναυλια (έκτοτε πηγα μονο U2).
Συνεπως, η τωρινη διοργάνωση ειχε αρκετα μειονεκτηματα αλλα σε καμια περίπτωση δε φαγαμε την ταλαιπα/ξεφτίλα της Μαλακασας.
Όπως μου διεμήνυσε φίλος, αν ο Dickinson ειχε χιούμορ, κανονικό, όχι απ’αυτό τό εγγλέζικο, στην θέα τού καπνογονου δε θά κατέβαζε Παναγίες, αλλά θά τραγουδούσε τον Πεχλιβάνη.
Με αρκετή καθυστέρηση ας γράψω κι εγώ τα δικά μου…
Καταρχήν να πω ότι βρήκα προσκλήσεις, αλλιώς το πιθανότερο είναι να μην πήγαινα, γιατί θεωρούσα το 80αρι υπερβολή.
Μπαίνοντας στη θέση ενός οικογενειάρχη που πήγε με τα δύο του παιδιά (γιατί είχε ΠΟΛΛΟΥΣ τέτοιους), θα γαμωσταυριζα μέχρι σήμερα. Τη σκηνή έστω και σε μινιατούρα την είδα μιάμιση φορά. Από τα video walls έβλεπα δύσκολα και γενικά, μόνο άκουγα.
Δε θα πω για φασαιους, γιατί κι αυτοί μέρος του κοινού είναι, αλλιώς θα ήμασταν οι μισοί.
Διοργάνωση τραγική, τα είπαν όλα οι παραπάνω. Δεν ξέρω αν το release θα μπορούσε να υποστηρίξει συναυλίες τέτοιου ή μεγαλύτερου μεγέθους. Για αυτά που κάνει όμως, είναι άψογο. Αν νομίζει ότι για τους χψ λόγους δε μπορεί, ας μείνει σε τέτοιες να το ευχαριστιεται ο κόσμος.
Στα της συναυλίας. Αν πω ότι δε μου άρεσε, θα πω ψέματα. Δεν τους είδα το 18, οπότε όλα καλά. Και τα τραγούδια του (μετρίου για μένα) Senjutsu ήταν μια χαρά και στα κλασικά ξεδωσαμε και αναμνήσεις φέραμε στο νου και το συγκρότημα των παιδικών μας χρόνων είδαμε τώρα στα γεράματα, με τους ίδιους ήρωες στη σκηνή και χαρούμενες φάτσες είδαμε, οπότε παράπονα επ αυτού γιοκ.
Στη φάση με το καπνογόνο, ο (υπερπαραξενος) Βρασίδας έχει δίκιο. Όλοι ξέρουν ότι τσαντιζεται ε; Είναι σαν μέρος του σώου πλέον. Να παίζεται στους μπούκηδες σε ποιο λεπτό θα αποχωρήσει. Γνώμη μου ότι ήταν υπερβολική η αντίδρασή του, τίποτα άλλο. Έτσι έκρινε, έτσι έκανε. Η αλήθεια είναι ότι από κει και πέρα η συναυλία δεν ήταν ίδια και αυτό του το χρεώνω λίγο. Και αν το γκρουπ δε θέλει καπνογόνα, ας μην ποσταρει την άλλη μετά τη φλεγόμενη αρένα…
Πρόσημο συναυλίας, θετικό και με το παραπανω…
Υγ1 Εκεί στην αρένα Β πολλές πολλές πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά. Το δικό μας δεκάχρονο κορίτσι, μας έβαλε τα γυαλιά τραγουδώντας τα περισσότερα τραγούδια και κάνοντάς μας να χαμογελάμε συνέχεια, χαζεύοντας την…
Υγ2 Έχοντας δει τέσσερις δεινοσαυρικές συναυλίες σε 25 μέρες, θα πω ότι απογοητεύτηκα με Scorpions, στεναχωρήθηκα με Priest, εξεπλάγην με Cooper, απόλαυσα Maiden, αλλά όλα τα κατούρησε ο Eric… (όχι οι Manowar)