Iron Maiden @OAKA 23/05/2026

Κοιτα να δεις κάτι συμπτώσεις ρε παιδί μου…

Η μπλουζα λεει infinite dreams παντως…

2 Likes

Έλα εντάξει θα το παίξουν…

4 Likes

Με χάνετε…

2 Likes

Ψιλοιστορικη στιγμή αυτή , ε; Το επαιξαν μόνο στην ορίτζιναλ περιοδεία του 7th son

Θα παιχτεί Ελλάδα πρώτη φορά μετά από 38 χρόνια ξέρω γω

Μακάρι να μην πειράξουν κάτι και στην Λατινική Αμερική στο σετλιστ να δούμε τα ίδια να μη ζηλεύω

ΥΓ : μπορεί να έχουν δώσει και άλλα hints στο βιντεάκι, το κάνουν αυτό γενικά . Δεν έδωσα μεγάλη σημασία

4 Likes

Γραφουν καποιοι λογω sun cream , sun and steel αλλα νταξει δεν παιζει :joy::joy:

5 Likes

sun cream = πιθανότατα Flight of Icarus

2 Likes

Passport —> Stranger in a strange land

2 Likes

4 Likes

Αυτο οταν ακουσω το The lonliness. Δεν εχω εισιτηριο ακομη, αν γινει και δεν ειμαι εκει, φυγετε γιατι θα πεσει μπομπα.

2 Likes

Έπαθα εγκεφαλικό όταν το είδα

6 Likes

Πολλά αντιηλιακά βλέπω με υψηλό δείκτη προστασίας, λακ, κρέμες προσώπου, ενυδατικές

Στην 26Γ άνοιξαν εισιτήρια με 51 ευρώ!

Η μόνη σελίδα που γράφει για βροχή είναι το μετεο πάντως.Meteoblue, windy και poseidon λίγο πολύ λένε ότι θα έχει λήξει η φάση μέχρι τις 8-9 και δίνουν βρόχα το μεσημέρι.

Νομίζω πρωί Σαββάτου θα μάθουμε σίγουρα για καιρό.Η συναυλία φυσικά θα γίνει κανονικά αλλά θα είναι κρίμα να μην έρθει παραπάνω κόσμος για τέτοιους λόγους.Βλέπω πολύ μεγαλύτερη κ…λα από τους οπαδούς σε σχέση με το 22.

1 Like

Γενικότερα είναι αμφίρροπο το ματσάκι από ότι φαίνεται. Δεν υπάρχει μεγάλη συμφωνία των μετεωρολογικών μοντέλων για μετά τις 6. Πριν τις 6 υπάρχει συμφωνία ότι θα ρίχνει.

Απο τα πολλαπλά μετεωρολογικά μοντέλα του meteoblue:

Να πούμε και δυο λόγια για τον Simon Dawson. Είναι η πρώτη φορά που θα παίξουν χωρίς τον McBrain εδώ στην Ελλάδα. Έριξα μιά γρήγορη ματιά σε διάφορα βίντεο στο youtube (προφανώς όλα ερασιτεχνικά) από τη περιοδεία του 2025. Καλά το πάει. Σε μερικές στιγμές χάνει κάποια χτυπήματα, αλλά γενικά δεν θεωρώ ότι υστερεί.

Ακούστε λίγο την εισαγωγή του Murders στο 1:13.

Δεν ενημερώθηκε ακόμα ο Eddie ότι θα βρέχει για αυτό

Έχοντας ζήσει Ιρλανδία και Ολλανδία (βροχές ftw) εμπιστεύομαι σχεδόν τυφλά την ολλανδική μετεωρολογική υπηρεσία. Και σύμφωνα με αυτήν, τα νέα είναι καλά:

3 Likes

Στο Reddit τον έχουν ψιλοξεσκίσει σε κάποια άρθρα οι οπαδοί που τον έχουν δει live.

https://www.reddit.com/r/ironmaiden/comments/1lkbn2q/simon_dawson_sucks_its_cool_fans_want_to_be/

1 Like