Iron Maiden @OAKA 23/05/2026

my bad, σβηνω

Μουφα ειναι ,για τοσες αλλαγες ξεχαστε το.infinite θα μπει και αντε αλλο ενα (evil that men do ?)

Εγώ παρότι δεν με καίει ιδιαίτερα θεωρώ θα παίξουν και το Alexander the Great, ελπίζω να μην φάνε το wasted years μόνο (είναι αγαπημένο του γιου μου)

Δεν υπάρχει περίπτωση για μεγαλεκο.Καθε φορα το ιδιο πραγμα… Παίχτηκε στην προηγούμενη περιοδεία , ειναι deep cut και δεν υπάρχει περίπτωση να είναι και σε αυτήν.Οι maiden δεν κανουν εξαιρέσεις ανάλογα με την χώρα που παίζουν ούτε χάρες και δεν αλλάζουν ποτε κομμάτι της σετλιστ εδω και δεκάδες χρόνια.οπότε μην περιμένετε με ψεύτικες ελπίδες.Απολαύστε τα υπόλοιπα κομμάτια κ αφήστε τον μεγαλεκο

11 Likes

Ας βάλουν οποιο θέλουν, αρκεί να μην βγει το clairvoyant.
Που αν μπει το infinite dreams το βλέπω δυστυχώς πιθανό.

2 Likes

Βρέξε βρέξε τώρα να δούμε και ανθραξ αέρα

1 Like

Εάν δείτε κάναν κοντό στην αρενα με καπελάκι Motorhead, και γυαλιά μιλήστε… :slight_smile:

12 Likes

Ο Eddie αποκεφάλισε ήδη τη Μέδουσα που είχαν οι Metallica στην αφίσα τους;;;

13 Likes

Δεν παίζει να έφτιαξαν τετοιο tshirt με Αλέκο μεσα και να μην το παιξουν.
Δεν παίζει να κανουν τετοια τρολιά.
Ηρθε η μέρα σήμερα.

1 Like

Η θεά Αθηνά ήταν ρε αστοιχείωτε.

Στην ασπιδα ειχε το κεφαλι της Μεδουσας. Λογικα ο Eddie την αποκεφαλισε, γιατι οι αλλοι απλως δεν μπορουσαν :stuck_out_tongue:

4 Likes

Χαχα τώρα το είδα, όντως φαίνεται μια τέτοια φιγούρα, αλλά μπορεί να είναι και τρολια ικανοί είναι

Πόσο έχει το μπλουζάκι;

1 Like

Στην Ηλιούπολη είχε 50, οπότε μάλλον τόσο θα έχει και στο ΟΑΚΑ.

1 Like

Δεν παιζει να ειναι τρολια.
Ξέρουν οτι το επαιξαν σε τοσες χωρες εκτος απ αυτη που το ζηταει τοσο πολυ εδω και δεκαετίες.
Έγινε και το σκηνικό την προηγούμενη φορά… ειναι και 1ο λαιβ του τουρ οπου θα υπαρχει η έκπληξη του σετλιστ.
Θα το παιξουν στανταρ.
Θα μπορουσαν να το αποφυγουν αυτο στο tshirt.
Δεν υπαρχει λογος να μας καυλαντιζουν ετσι.
Τους ειναι και πιο ευκολο να το παιξουν πλεον.
Το χουν πρόσφατο.

Ηρθε η μεγαλη ωρα.

1 Like

Προσωπικά ας παίξουν το waste years, infinite dreams, clairvoyant και ζω χωρίς τον Αλέξανδρο αλλά οκ μακάρι και αυτό

1 Like

Για όποιον ενδιαφέρεται, έχει ακόμα εισιτηρια αρένα τηλεφωνικώς. Μόλις έκλεισα. Το wasted years θα μου είναι βάλσαμο σήμερα.

Μετα την επιτυχημένη πρώτη συναυλία με τον μεγάλο μου γιο τον Νίκο, 7 ετών στους Metallica, σήμερα ήρθε η μέρα να δει μαζι με τον μπαμπά, την αγαπημένη μπάντα του μπαμπά… Ήρθε η μεγάλη μέρα να γνωρίσει τον Eddie που βλέπει παντού στο σπίτι από νεογέννητο… Ήρθε η μέρα να μοιραστεί μαζί με τον μπαμπά και την μαμά την εμπειρία του να βλέπεις live τους Iron Maiden… Core memories…

25 Likes

Prowler
Purgatory
Bring your daughter to the slaughter
Και κάνεις την έκπληξη που θα κάνει όλο το πλανητικό σύστημα να αλλάξει τροχιά με Como estais amigos.
Αυτά, ευχαριστώ.

4 Likes

Αχ να υπήρχε τρόπος να τηλεμταφερθώ στο ΟΑΚΑ…

Δεν πειράζει, χαλάλι η κούραση!

Up the Irons!

2 Likes