πολυ καλη φαση!!!φοβερα σκηνικα,οπως παντα αλλωστε…
αντε να δουμε ποτε θα ανακοινωσουν ελλαδα να τρελαθουμε.
και με τετοιο σετ λιστ πωπωπωπω!!!
το setlist γαμαει…
η φωνη του bruce μια χαρα μου φανηκε…
πολυ ενεργεια ο κοσμος στο Dallas…#-o
ε καλα δεν ειναι και σαν εμας τους ελληνες που τα κανουμε ολα πουτανα:)
Ντάξει… Ίσως να ήμουν ουτοπικός που περίμενα σπάνιους ύμνους δεκαετίας 80. Το λέω αυτό γιατί κάπου είχα διαβάσει (δεν θυμάμαι που) ότι ο Dickinson είπε ότι θα παίξουν κάτι σαν best of setlist με εκπλήξεις. Αλλά μάλλον θυμάμαι λάθος.
Παρ’ όλα αυτά, το setlist είναι πάρα πολύ καλό για την περίοδο στην οποία επικεντρώνεται. Προσωπικά όμως ήθελα το Legacy και το Rainmaker αντί του Wildest Dreams. Η ακόμα και το Out of the silent planet
Φιξντ
Παντως ο Eddie που βγαινει στη σκηνη ειναι ακομα πιο αθλιος απο το εξωφυλλο
Και ο Harris ειχε δηλωσει οτι θα τρομαξουν ολοι #-o
Εμενα με πηραν τα γελια οταν τον ειδα
Το Encore άθλιο, τουλάχιστον βγάλανε έξω το Trooper. Τέσπα, καλύτερο από τα προηγούμενα.
χαχχχαχ όχι μόνο το only the good die young …
mhn χαλάμε και τις (γραφικές) παραδώσεις μας ε …
ή και κάνα dream of mirrors …
μοδεράτορ (ναι φρεεδομ εσύ :P) μάλλον πρέπει να τα πας στο άλλο τόπικ όλα αυτά τα ποστ
ο eddie ειναι ψιλοτραγικουλης
εγω θα τον ελεγα τουλαχιστον απαραδεκτο!
Wicker Man, Ghost Of The Navigator, Paschendale, Blood Brothers με ψήνουν πολύ.
Αν είχε και κάνα Montsegur, ακόμα πιο γαμώ!
εγω(καπου το ειδα και παραπανω) θα θελα ενα rainmaker αντι για wildest dreams…θα ταν ο,τι πρεπει!
Mε τέτοιο setlist το έχω σίγουρο ότι θα χάσω κι αυτή τη συναυλία Maiden…
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι παίζουν μόνο 1 κομμάτι από το Final Frontier. Οι Maiden ξεκινήσανε αρκετές περιοδείες πριν κυκλοφορήσει ο ανάλογος δίσκος και πάντα παίζανε αρκετά κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ… Μήπως το φοβούνται λίγο το καινούργιο?
Το οτι υπαρχει μονο 1 κομματι εχει να κανει με το οτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα, σιγουρα το 2011 θα υπαρχουν περισσοτερα στο σετλιστ, εκτος αν θεωρησουν οτι και το TFF ειναι τοσο καλο ωστε να το παρουσιασουν ζωντανα στην ολοτητα του. (εαν καποια ΄’‘αλλη’’ μπαντα κανει tour παιζντας αλμπουμ που κυκλοφορησε πριν 20-30 χρονια τοτε ειναι αρκετες οι πιθανοτητες :lol:
2 μηνες (και κατι) πριν κυκλοφορησει νεο αλμπουμ στο παρελθον και να παιζανε ‘‘πληρες σετ’’? Ποτε? :-k
Εμένα πάλι με έψησε άπειρα και άρχισα να την ψάχνω για Ρουμανία ήδη… 141 τα αεροπορικά από Σαλόνικα!!!
Αλλά 15αύγουστο γαμώτο;;;
Μεγάλη έκπληξη. Μπράβο τους! Ειλικρινά. Αρχιδάτο setlist.
Για κάποιους που λένε ότι παίζουν τα ίδια και τα ίδια και μόνο τα παλιά.
Εγώ πάντως καταενθουσιάστηκα!!! Αλλά είμαι και fanboys
Σίγουρα μαγκιά τους που παίζουν αυτά τα κομμάτια αλλά εγώ προσωπικά θα είχα σπάσει κάθε ρεκορ χασμουρητού με αυτά. Αν ήθελαν να κάνουν έκπληξη ας έπαιζαν τα τόσα διαμάντια από το παρελθόν που δεν τα έχουν ακουμπήσει σχεδόν ποτέ.
Δυστυχώς ότι και να παίξουν όλοι μας θα έχουμε παράπονα και θα θέλουμε κάτι διαφορετικό αχχααχαχ.
Η μόνη λύση είναι ένα live γύρω στις 10 ώρες!!! :lol::lol:
Aυτό είναι το κακό με το να είσαι τεράστια μπάντα, ποτέ δεν μπορείς να έχεις όλο τον κόσμο ικανοποιημένο.