Iron Maiden - The Final Frontier Tour

Μιας και τους είδα πριν λίγες μέρες στο WACKEN να πω πως μετά από τόσες φορές που τους έχουμε δει δε μας χάλασε το ρίσκο να βασιστούν στα τελευταία τους άλμπουμ, και μιλάω για ρίσκο μιας και είχε 80,000 κόσμο! Δε νομίζω ότι οι METALLICA θα βγαίνανε ποτέ με σετλιστ βασισμένο στις μετά Black Album δουλειές τους (αν το έχουν κάνει ας μου το πει κάποιος, απλά θυμάμαι και το 99 εδώ είχαν παίξει ελάχιστα “νέα” (αν και το bleeding me ήταν σούπερ)

Anyway, το σετλιστ των Maiden:

The Wicker Man
Ghost Of The Navigator
Wrathchild
El Dorado
Dance Of Death
The Reincarnation Of Benjamin Breeg
These Colours Don’t Run
Blood Brothers (Dedicated to Ronnie James Dio)
Wildest Dreams
No More Lies
Brave New World
Fear Of The Dark
Iron Maiden
Encore:
The Number of the Beast
Hallowed Be Thy Name
Running Free

Από την άλλη μεριά όσοι τους είδαν για πρώτη φορά είχαν παράπονα, πολλά παράπονα, αλλά υπομονή, στην επόμενη περιοδεία θα γυρίσουν στα classics :wink:

ps.Εγώ στο encore την έκανα για Gojira οι οποίοι είναι πολύ καλοί τελικά…

Ti να πω γιαυτό το σετλιστ?
Απο τη μία θα γούσταρα πολύ να ακόυσω όλα αυτά που έχουν συμπεριλάβει απο τα τελευτάια, (γενικά θα μου άρεσε πολύ μια περιοδεία βασισμένη στα 00’s) εκτός από το Ελντοραντο που δεν μου λέει τίποτα σχεδόν. Απο την άλλη, τα λέγομενα κλασσικς. τουλάχιστον αυτά που παίζουν ανελλειπώς, είναι απο τα χειρότερα τους, εξαιρουμένου του Hallowed be Thy name . Ποσο πολύ αδικούν τους εαυτούς του ρε γμτ…

Ποτε μα ποτε δεν προκειται να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι… Παρτε το χαμπαρι, δεν γινεται απο την μια να μην παιζουν συνεχεια τα ιδια και απο την αλλη να λεμε, ‘‘μα γιατι δεν παιζουν το Trooper ή το Aces High?’’ Ετσι ειναι παντα με τα setlist και ειναι λογικο και αναμενομενο… Ολοι εχουν τις προτιμησεις τους και τα δικα τους αγαπημενα κομματια που θελουν να ακουσουν…

@mindcrimeK Πως σου φανηκε η εμφανιση τους και η φωνη του Bruce live?

Σωστοςςς

εγώ τους χάρηκα γενικά (παρόλο που στο τέλος την έκανα γιατί ξεκίνησαν οι Gojira) αν και κάποια μικρολάθη μου έκαναν εντύπωση (για τους πάντα καλοπροβαρισμένους Maiden, φαντάζομαι έπεσε χαρισοπαντόφλα μετά), τα Blood Brothers και Brave New World ήταν αγαπημένες στιγμές ενώ ακόμα και το El Dorado έμοιαζε καλύτερο live. Ο Eddie στη σκηνή δεν ενθουσιάζει πλέον ενώ γενικά ο κόσμος έδειχνε παγωμένος (σε σχέση με την πριν 2 χρόνια εμφάνιση στον ίδιο χώρο), προφανώς οι μικρότεροι (και ειδικά κάποιος που τους βλέπει πρώτη φορά) θέλει τα σουξέ, δεν είναι κακό αυτό, και γω στους OVERKILL τα Elimination και Hammerhead περίμενα…

o Bruce ήταν σε φόρμα, και φωνητικά και σε “τρέξιμο” :slight_smile: Πάντως το ότι το επόμενο πρωί όλοι στο κάμπινγκ φωνάζανε “scream for me Wacken” ήταν δείγμα ότι περάσανε καλά…

Τους είδα Σάββατο βράδυ. Sziget festival, Budapest.

Δεν ακούω Maiden γενικα, αλλά προφανώς είναι μια τεράστια μπάντα, και απο τις πλεον σημαντικές στη μουσική ιστορία. Ήταν, πιστεύω, αξιοπρεπέστατοι, με ωραία σκηνική παρουσία,γαμάτο ήχο, και η φωνή του Dickinson ήταν μια χαρά, και ψηλές έβγαζε και όλα κομπλέ.

Οπότε πιστεύω όταν έρθουν απο εδώ όλοι οι fans θα περάσουν ζάχαρη.
Α, άπειρος κόσμος…Δεν έχω ξαναδεί μπάντα σε φεστιβάλ εξωτερικού, αλλά πραγματικά τόσο λαό δεν έχω ξαναδεί

Σας μισω, :evil: θελω και εγω να τους δω, δεν μπορω να περιμενω…

Ας ελπίσουμε ότι θα μας έρθουν…άντε ας βγει αυτή η άγια ανακοίνωση:):!:

Οτι θα ερθουν, θα ερθουν, αλλα οχι πριν την ανοιξη απο οτι το κοβω…

Κιεγώ για Ιούνιο, Καραισκάκι ονειρεύομαι:):!:

Ετσι!Και ο Harris να βγει με φανελα του Θρυλου,μιας και αραια και που φοραει φανελες! :stuck_out_tongue:

Ελα μου;;; :?

ΥΓ.: Το Blood Brothers ειναι ισως η ιδανικη αφιερωση στον εκλιποντα τεραστιο κοντο. :slight_smile:

Γαματο θα ηταν αυτο, αρρωστια εμεις και ξενερα οι αλλοθρησκοι…:stuck_out_tongue:

δεν μου λετε ρε μαγγες επειδη εχω χασει επεισοδια τελικα θα ερθουνε σιγουρα ελλαδα???

Σίγουρο δεν είναι τίποτα. Αλλά νομίζω την Άνοιξη του 2011 αρχίζει το European Tour Leg 2 ε και λογικά θα έρθουν. Σίγουρα φράγγα είναι!!

Σε ολες τους τις περιοδειες εχουν περασει απο την χωρα μας.

Και μέλος…και μέλος…όλοι τους μέλη:):!:

Ετσιιιιι… Μαζι με Pele, Maradona, Scorpions… Και αδελφοποιηση Θρυλου με West Ham…

Tυπικη maidenόβραδια σε pub στην νορβηγια

(Γυρω στα 2500ευρω)

Ανακοινώθηκαν 4 ημερομηνίες για βόρεια για τέλη Ιουνίου - αρχές Ιουλίου.

Jul. 01 - Gothenburg, SWE @ Ullevi Stadium
Jul. 06 - Oslo, NOR @ Telenor
Jul. 08 - Helsinki, FIN @ Olympic Stadium
Jun. 30 - Jul. 3 - Roskild,e DEN @ Roskilde Festival