αν αναφερεσε σε μενα φιλτατη (γκερλ χΔ)… :lol:
αλλα ναι 3 χρονια παραπανε… ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΙΝΤΕΝ ΤΩΡΑ!!!
αν αναφερεσε σε μενα φιλτατη (γκερλ χΔ)… :lol:
αλλα ναι 3 χρονια παραπανε… ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΙΝΤΕΝ ΤΩΡΑ!!!
Κ εγώ δεν τους έχω δει ΦΙΛΤΑΤΗ κ σου ρίχνω κ κάμποσα χρονάκια…
(περίεργο ε; :-k )
3 χρόνια… άντε, να έρθουν τώρα που ψήνομαι κ εγώ! Κ να μην παίξουν πολύ “Final Frontier”!
Υποθέτω πάντως πως θα περάσουν… Παλιότερα δεν τους έβλεπα γτ ήταν ακριβοί - τώρα όλοι ακριβοί είναι άρα θα τους δω!
Θα ερθουν στανταρ ρε, σε καθε περιοδεια περνανε απο Ελλαδα, το ποτε δεν ξερουμε ακομα αλλα ή ανοιξη ή καλοκαιρι θα μας ερθουν.
Άντε να βγάλουν και Ευρώπη να δούμε που θα πάμε να τους δούμε. To 2011 πρέπει να τους δω 3-4 φορές
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα…περιεργο επειδη εχουν ερθει και 100 φορες…
εγω λογω ηλικιας δεν εχω καταφερει να τους δω…
καλα αμα δεν θελουν ας μην παιξουν και καθολου απο το Final Frontier…δεν θα στεναχωρηθω ιδιατερα… χΔ
μαλλον θα ρθουν κατα τον ιουλιο,αυτο ακουγετε ποιο εντονα…εκεινη την περιοδο εχουν λαιβς σε βορεια ευρωπη…κοντα στους μπον τζοβι…
θα φαληρησουμε φετος… ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΡΕ!!!
2-3 από το TFF θα παίξουν σίγουρα για να μη πω και παραπάνω!!!
παραπανω δεν θα θελα…2-3 παει στο διαολο…κι αμα ειναι να εστιασουν στις κυκλοφοριες μετα την επιστροφη του μπρους ας λιωσουν το μπρειβ νιου γορλντ…
Και γω δε ψήνομαι για παραπάνω αλλά θα δείξει. Το κακό είναι ότι δεν αλλάζουν καθόλου το setlist τους σε όλα τα live!
αλλαξουν,δεν αλλαξουν εγω θα τιμησω 8)
μωρε και την παπαλαμπραινα να παιζαν εγω για χαρη του μπρους θα τρεχα…δεν με νοιαζει…
Σ. 0 :lol:
Ειναι αλμπουμ tour οποτε 5- 6 σιγουρα απο το TFF!!! Μαλλον καποιοι να περιμενουν μεχρι το 2012 για ‘‘history tour’’. Οσοι τους δουν το 2011 θα δουν 5-6 καινουρια αλλα τοσα τα ‘‘σιγουρα’’ και τα αλλα 5-6 θα δουμε :lol:
6??δεν νομιζω να παιζουν τοσα απο το καινουριο…
Λογικά θα είναι κάπως έτσι:
5-6 new
The Number Of The Beast
Iron Maiden
The Trooper
Fear Of The Dark
Hallowed Be Thy Name
Run To The Hills
1 από Dance Of Death
1-2 από Brave New World
1 έκπληξη
Εχεις δικιο υπαρχει μια περιπτωση να τα παιξουν ολα Διαφορετικα 5-6. :!:
Παντως θα υπαρξουν μερικες αλλαγες στο 1ο 2ο και 3ο σκελος της περιοδειας. Αν πανε και σε χωρες στην Ασια… θα ξερουμε τη Τριτη.
καλα αυτα αλλα παιζουν και το benjamin breig απο το matter of life death…ΕΠΟΣ…
αλλα ρε παιδια ειναι σιγουρο η χαιρομαι τζαμπα…???
Μέχρι να ανακοινωθεί τίποτα δεν είναι σίγουρο. Και τόσα χρόνια έχω μάθει να κρατάω πισινή!
Λογικός ο ενθουσιασμός σου πάντως. Εδώ εγώ που τους έχω δει πόσες φορές και κάθε φορά είναι σαν να τους βλέπω πρώτη
φιλε δεν εχεις ιδεα…θελω να δω τον μπρους εστω μια φορα…ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ…και δεν με νοιαζει…μετα ας με πατησει νταλικα εξω απο το σταδιο (που λεει ο λογος βεβαιως βεβαιως)
Θα τον δεις το 2011 σίγουρα
Δεν περνάνε νταλίκες έξω απ’το στάδιο! [-X
μπαααα δεν θα ερθουν…γιατι ειμαστε υπουλοι και μουλοχτοι και τους κλεβουμε τις κιθαρες + οτι μας εχουν βαρεθει να τους πρηζουμε με τον μεγαλεξανδρο…θα μας ριξουν χ