Iron Maiden - The Final Frontier Tour

Όπως τα βλέπω, αν μας έρθουν πάμε για Σεπτέμβρη, οπότε τότε μόνο η Μαλακάσα είναι εύκαιρη, αλλά ας έρθουν και τάλλα τα βρίσκουμε:):!:

Αν το κανονησεις απο τωρα θα σου βγει λιγοτερα απο οτι να πας Μαλακασα :lol:

Μετα τις 5/8 δεν εχει αλλη συναυλια :stuck_out_tongue:

Αισταδιαλα. Πολυ αργα παιζουν. Ολο κατι γινεται και δεν εχω μπορεσει να τους δω ποτε στο Νησι. Οποτε παιζουν στο νησι απο το 2005 και μετα, εγω ειμαι Ελλαδα.

Πηγα μονος.Οσο για BA θα γινει καποια στιγμη :slight_smile:

Εχεις το link?

Για Ελλαδα το κοβω για Ιουνιο, ισως και στο Sonisphere, αλλιως απο Σεπτεμβρη. Κατσε να δουμε και μετα αρχιζω να σκεφτομαι και για 2η φορα εξωτερικο και κανονιζουμε πολλα ατομα εξορμηση…

‘’…take a short break prior to the extensive European Tour (more announcements soon) of which the UK is the final leg.’’ Μετα τις 5/8 δεν εχει αλλη :!:

Τάκη είμαι λίγο ψημενος για την Αγγλική tour οχι όλες τις μέρες όμως.Τι θα κάνουμε;

Ελα 27 και γυρναμε μαζι στις 02/08 δεν ξερω αν θα μεινω και Λονδινο 4-5 μερες επιπλεον παρολο που εχω σπιτι να μεινω :stuck_out_tongue:

4 συναυλιες δεν θα σου κατσουν ασχημα.

Παρε με τηλ αν ειναι για να κανονησω ολα τα υπολοιπα :smiley: ολα ετοιμα σου τα εχω :lol:

Υπαρχουν ομως ημερομηνιες Ιουνιο και Ιουλιο που μπορει να μας ερθουν…

E ναι, σε καποιο φεστιβαλ σιγουρα :wink:

18 Νοεμβρίου στις 16.00 Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία. Οι δικές μας μάλον θα πάνε με το Sonesphere.

Τους προτιμω μονους τους αντι festival αλλα μαλλον προς sonisphere κλεινει η δουλεια :-k

Και εγω ειναι η αληθεια τους προτιμω μονους τους… Να ειναι ολη η μερα αφιερωμενη εκει.

Μπα εγω προτιμω φεστιβαλ, γιατι μονοι τους παιζουν μιαμιση ωρα. :stuck_out_tongue:

Μόνοι τους ξε-μόνοι τους, εμείς θα πάμε!

οπως και να χει maiden και τα μυαλα στα καγκελα …:D:D

1:45 και καποιες φορες λιγο παραπανω :smiley:

MAY
Sat 28 Frankfurt, GERMANY Festhalle
Sun 29 Oberhausen, GERMANY Kopi Arena
Tue 31 Munich, GERMANY Olympiahall

JUNE
Thur 2 Hamburg, GERMANY o2 World
Fri 3 Berlin, GERMANY o2 World
Tue 7 Stuttgart, GERMANY Schleyerhalle
Wed 8 Arnhem, THE NETHERLANDS Gerledome
Mon 27 Paris, FRANCE Bercy