Iron Maiden - The Final Frontier Tour

ελπιζω και εγω για Δεκεμβρη 8 αν γινεται μιας και εχω γενεθλια :smiley:

Αν κάποιος έχει ιδέα πως μπορώ να βρω εισιτήρια για Φρανκφούρτη (πέρα από τα μαυραγορίτικα site), ας το μοιραστεί…

http://www.eventim.de/iron-maiden-tickets.html?affiliate=EVE&doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&includeOnlybookable=true&erid=517108

:slight_smile:

Thnx αλλά είναι sold out από τη Δευτέρα η Φρανκφούρτη…

Για διαβαστε καλα…καλααα…καλαααααααααααααααααα

btw: Ειναι printscreens απο το site του sonisphere που καταλαθος ανεβηκαν και γνωστα maiden-o-τρωκτικα σας προσφερουν

ΔΛΔ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ???

Kaki poiotita eikonas. Diskola diavazete…

Τα greeklish απαγορεύονται.

Στο πρωτο λεει για Ελλαδα, αλλα σας το ειχα πει ηταν αναμενομενο, [B]ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ[/B] φετος.

το μόνο που λέει το πρώτο είναι ότι το Sonisphere έγινε το 2010 και στην Ελλάδα. Άσχετα με αυτό φέτος θα περάσουν και από τα μέρη μας, όπως πάντα άλλωστε. Και εμείς θα είμαστε εκεί όπως πάντα άλλωστε!

ετσι πρεπει μαν!αυτο θα μας λειπει,αν δεν περασουν απο Ελλαδα!!!

‘‘τελικα θα γινει το θαυμα’’ λεει ο αλλος,ω ρε πουστη

Η αλλη ειναι νομιζω και εχεις δικιο.
Δεν εχω κανενα προβλημα με τους Μεηντεναδες.Οκ ισως λιγο. :stuck_out_tongue:
Αλλα οχι και θαυμα ρε παιδια που σε καθε περιοδεια που κανουν
ειναι εδω…

Εντάξει μπορεί να είναι 15 χρονών και να μην τους έχει ξαναδεί.

Ναι αλλά και πάλι δεν είναι θαύμα :stuck_out_tongue: Μαθηματική ακρίβεια το λες ;ρ

Νταξ 3 χρονια εχουν να ερθουν αυτη τη φορα,ειναι πολυ πιθανο πολλα πιο μικρα σε ηλικια ατομα να καιγονται να τους δουν.
Και ΑΝΑΘΕΜΑ αν δεν υπαρχουν μπαντες που ερχονται πιο συχνα η εξισου συχνα.

κοιταξτε…κακως δεν εβαλα εισαγωγικα στο “θαυμα”…για μενα θα ναι γτ οι μειντεν ειναι η αγαπημενη μου μπαντα,ειμαι 19 χρονων και για μαλακιστικους λογους στο παρελθον δεν εχω καταφερει να τους δω…φετος ομως θα τα καταφερω!!!καποιοι μπορει να τους εχετε δει 20 φορες και να μην σας νοιαζει!!!
τωρα αμα ερθουν με το σονισφιρ εμενα με τρομαζει!
παλι κανα 85αρι θα ακουσω και σε χαλεπους καιρους!
εκπιζω φετος οι κυριοι της διοργανωσης να σκεφτουν καποια πραγματα…(τι ειπα τωρα ομως… -.-’)!!!

2000 / 2005 / 2007 sold out σε ‘‘μικρο σταδιο’’ / 2008

4 συναυλιες σε 10 χρονια για μια απο τις ‘‘μεγαλες’’ μπαντες που περειοδευουν ασταματητα και ειναι πολλες? Αναθεωρηστε καποιες αποψεις βρε παιδια :slight_smile:

θα ηταν ωραια παντως αντι της μαλακασσας να τους φερουν σε κανα ολυμπιακο ακινητο που να χωραει πολυ κοσμο!!!
αυτο το γαμημενο της αρσης βαρων στην νικαια το χουμε και καθετε!
και ειναι το τριπλο απο αυτο στο φαληρο!
τωρα ομως τι να λεμε!!!

Η ατακα "θαυμα¨ηταν τραβηγμενη οντως, αλλα την καταλαβαινω την φιλη. Παλια γκρινιαζαμε που δεν μας ερχοντουσαν μεγαλα ονοματα, τωρα γκρινιαζουμε που μας ερχονται… Ελεος δηλαδη, ας αποφασισουμε… Και εγω θα γουσταρα να ερθουν μονοι τους και καπου στην Αθηνα και οχι Μαλακασα, αλλα μαλλον για Sonisphere παει το θεμα…