24 Ιουνίου headlining Sonisphere Switzerland
αντε να δουμε και για Ελλαδα!
μας εχει ο aggelos, φιλε astaldo…
ΜΑΙΔΕΝ ΩΡΕ ΑΙΔΟΙΑ!! Αντε να κατεβαινουμε νοτια…αντε αντε!
[I]
The Sonisphere Festival returns to Switzerland on Friday June 24th 2011 to a new site; it will take place in Basel - St.Jakob. [B]Maiden are the Headliners with Special Guests Slipknot[/B]. More great bands to be added.[/I]
:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Εεεεεε είναι ανάλογα την ώρα που ανακοινώνονται! Πρωινά είμαι στην δουλειά τι να κάνω;;;
ΑΝΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΜΕ!!!
Πρόσφατα με ένα πολύ μεγάλο κατάστημα υποδημάτων (www.order2com.com
) Ανακαλύφθηκε που ειδικεύεται σε μεγάλα και μικρά μεγέθη και ακόμη πολλά παπούτσια από τα αποθέματα, θα δούμε σύντομα. Στην ιστοσελίδα τους έχω δει μερικά μοντέλα που μου αρέσει ακόμα. Και σύμφωνα με την ιστοσελίδα είναι μόνο ένα μέρος του φάσματος σε αυτόν τον ιστότοπο (χμμ, ένα κομμάτι από ένα περίεργο φράση).
Ποιος ξέρει που μπορώ να επίσης να υποβάλλουν προτάσεις για τα εμπορικά σήματα που δεν έχουν.
Vans της μάρκας Θα χαιρόμουν www.order2com.com ,
τα αγοράζουν για εμένα, διότι πολύ άνετα.
Εδώ έχετε το σύνδεσμο, ελπίζω να έχουν κάποιο όφελος.
Δε θέλω να γίνω κακός αλλά ψόφος!
Και το χειρότερο δεν είναι ότι είναι απλά spam αλλά είναι και google translated!
ασε…και εγω το ιδιο περιμενω…Ελλαδα-Βουλγαρια και Ιταλια αμα βολευει!
Ιταλια Sonisphere 25-26 Ιουνιου. Maiden λογικα παιζουν 25 εκει.
ελλαδα…πριν απο αυτο. λες αναμεσα στις 20-23;;
Αν είναι Sonisphere, που μάλλον θα είναι, απλά ελπίζω να είναι ΣΚ και να μην χάσουμε τα μισά συγκροτήματα πάλι.
σε αυτο παντως δεν φταει παντα η εταιρεια,γιατι δεν γινεται ολα τα Sonisphere να γινουν ΣΚ εμενα λογικα θα με βολευει αμα ειναι καλοκαιρι…δλδ μετα τις πανελληνιες
Καλή φάση αν ισχύει αν και οι υποτιθέμενες ημερομηνίες με “μπιμ” λίγο αλλά τι να κάνουμε. Μακάρι να ισχύει και ας χρειαστεί να κατέβω πάλι Αθήνα!!!
οι φημες ειναι βασιμες, εκει παιζουν οι μερες για maiden 15-16 ή 21-23 δηλαδη πριν ή μετά από sonisphere βουλγαριας και τουρκίας
τουρκιας και βουλγαριας ξερουμε ποτε πεφτουν???
φημες λενε αναμεσα 17->20
τι να πω απο δευτερα παιζει να βγουν νεες ανακοινωσεις ή του χρονου κατι θα ξερουμε
Sonisphere τουρκιας 3ημερο 17-19 Ιουνιου
Ας έρθουν οι ΘΕΟΙ όποτε θέλουν,και ποιός χέζει την εξεταστική !
ωωω κυριε Smith παντα ηθελα να σας γνωρισω!
[SPOILER]MAIDEN ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑ!!![/SPOILER]
δεν ηξερα οτι μιλατε Ελληνικα 8O8O8O8O