Iron Maiden - The Final Frontier Tour

Ε καλά εννοείται πως έπρεπε να γίνει έτσι ρε σεις! Σκεφτείτε να ανεβαινε όποιος ήθελε πάνω στην σκηνή ξέρω γω. Οκ μεγάλη μαλακία να ακυρώνεται συναυλία γιατί προφανώς δεν θα μπορέσουν όλοι να πάνε την επόμενη μέρα αλλά τι να κάνεις.

Σίγουρα δεν ευθύνεται η μπάντα γι’αυτό!

Αψογος ο Bruce:!: Σωστα αναβληθηκε για σημερα η συναυλια.

Καλα κανανε, δεν γινοταν αλλλιως. Λογικο να ξενερωσε ο κοσμος, αλλα δεν υπηρχε αλλη λυση, μπορει να ειχαμε θυματα αν συνεχιζοταν η συναυλια.

Πως σας φαίνεται το σετλιστ της συναυλίας ?

[SPOILER]1.Satellite 15… The Final Frontier
2.El Dorado
3.2 Minutes to Midnight
4.The Talisman
5.Coming Home
6.Dance of Death
7.The Trooper
8.The Wicker Man
9.Blood Brothers
10.When the Wild Wind Blows
11.The Evil That Men Do
12.Fear of the Dark
13.Iron Maiden
14.The Number of the Beast
15.Hallowed Be Thy Name
16.Running Free [/SPOILER]

Θα το χαρακτήριζα έως και βαρετό αλλά τι να κάνεις…

Ίδιο και απαράλακτο βλέπω. Α ρε Αγγλάρες [-X

Ταιριαζει απολυτα στο τιτλο: THE FINAL FRONTIER WORLD TOUR 2011

Δεν νομίζω το πρόβλημά μας να είναι τα καινούρια που παίζουν όμως. Λογικό είναι. Προώθηση του δίσκου κάνουν.

Τα άλλα όμως για 23123213η φορά ε φτάνει!

Εμενα μια χαρα μου αρεσει…

Ε και μένα μ’αρέσει. MAIDEN είναι αλλά ξέρω γω κάντε και καμιά έκπληξη!

kalo einai… opos lene kai oi apo pano, me tous maiden exoume na kanoume, opote to setlist den tha exei kai kamia ekpliksi. Toulaxiston exei the Evil that men do.

Δυστυχως εκπληξεις πλεον στα σετλιστ των συναυλιων ελαχιστες μπαντες κανουν(οπως οι θεοι Manowar στο τελευταιο τουρ), οποτε πανω κατω αυτο ειναι που θα δουμε κ εμεις εδω τον Ιουνιο…[-X[-X(Γουσταρω τα καινουρια κ τα κομματια απο BNW & DoD, αλλα οντως, νησαφι πια με το Trooper & το Ιron Maiden:?)

Παλι καλα που δεν ειπες και το hallowed be thy name :lol:

Ε ενταξει…Δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που θα εβαζε το Hallowed μαζι μ αυτα!!:wink: Αλλα πειτε μου υπαρχει καποιος που πραγματικα θελει να ακουσει για 345732η φορα το Trooper?

δεν ξερω…παντως εγω θελω να το ακουσω για πρωτη :slight_smile:

Δε θα 'θελες να ακούσεις για 1η φορά όμως το Loneliness Of The Long Distance Runner όμως; Πρόσεξε τι θα πεις!

auto tha elega… Mono osoi den to exoun ksanaakousei live, theloun to trooper. Kai antistoixa me ta alla classics, fear, hallowed, run to the hills, iron maiden…

ALLA NA KRATHSOUN TO THE EVIL THAT MEN DO… giati den to exo ksanakousei live LOL.

εκει αλλαζει το θεμα :stuck_out_tongue:

Να ακουγα λαιβ αυτο η το afraid to shoot strangers και τι στον κοσμο:roll::roll:…εκει να δειτε συγκινηση:cry::cry:

Στην περασμενη περιοδεία Somewhere Back In Time έπρεπε να παίζουν όλο το καταπληκτικό και super υποτιμημένο Somewhere In Time και να το διαλύσουν…:smiley: