Δεν ξερω, οταν ξεκινησα να βλεπω τα πρωτα επεισοδια της νεας σεζον, ψιλοαπογοητευτηκα γιατι μου φανηκε οτι στερεψαν απο ιδεες. Αλλα οκ, θα τα δω ολα μαζεμενα αφου βεβαια πρωτα τελειωσω και την 6η σεζον του Peep Show
Eιδα απο το 3.05-3.08 και ψοφησα απο τα γελια.
Ποσο πιο γαματη μπορει να ειναι μια σειρα !
Η σκηνη με την δικη,με την απολυμανση και τα 4 επεισοδια ηταν
φωτια και λαβρα !
ειχα δει τα 4 πρωτα επεισοδια της πρωτης σεζον και το παρατησα καθως βαρεσα ενεσεις. και που λετε μου τελειωσαν οι σειρες και αποφασισα να τη προχωρησω. και σημερα μετα απο δυο μερες ειμαι στα μισα του 3ου κυκλου. και ειναι καυλα, πολυ καυλα. για τον τσαρλι μιλαω. και τα φρικ αδερφια ειναι καυλα. και ο ντεβιτος ειναι καυλα. και γενικα τετοιο χιουμορ θελουμε διοτι ειναι ΚΑΥΛΑ.
Tα ειπες ολα. Αυτο και το Arrested Development ειναι τα μονα αμερικανικα sitcoms που με εχουν πορωσει τωρα τελευταια. CHARLIE DAY ΡΕ! Ποτε ξεκιναει η 6η ειπαμε ?
Υ.Γ.: Day man / fighter of the night man / champion of the sun / you 're a master of karate and friendship for everyone
Για Trailer Park Boys ειχα ακουσει και απο αλλους καλα λογια, αλλα δεν εχει κατσει να ασχοληθω ακομα. Καιρος ειναι!
Σε ευχαριστω λοιπον, θα τσεκαριστουν ολες οι προτασεις και κατι μου λεει πως θα εχω πολυ υλικο για φθινοπωρο-χειμωνα (+καινουρια sunny)
Eιδα το πρωτο επεισοδιο χτες.
Η αγαπημενη παρεα ειναι και παλι εδω και γινεται
για αλλη μια φορα της κακομοιρας !
Θεοι Τσαρλι και Φρανκ.
Δηλαδη τι περιμενετε απο επεισοδιο που λεγεται Mac Fights Gay Marriage ?
Απ’όσο έχω παρατηρήσει, όσες σειρές είνα TV-MA (for mature audiences only) τείνουν να αποφεύγουν τα διάφορα κλισέ και να μην κάνουν κοιλιά… Η παρούσα σειρά αποτελεί εξέχον παράδειγμα και με την καλύτερη προσθήκη χαρακτήρα έβαρ! DdV FTW
Την αρχισα και εγω πριν κανα 3αρι μερες.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.Ειμαι 3η σεζον και βλεπω μεχρι μεθαυριο να εχω φτασει στην 6η.Χαραλα.Ολοι οι χαρακτηρες ειναι τελειοι.Επισης καιρο ειχα να δω ηθοποιους να ταιριαζουν τοσο πολυ με τους ρολους τους.Και αδελφια μακποιλ φτγ !