Απαράδεκτη κίνηση από τον James Hetfield

Γι 'αυτο ειναι τεραστια μπαντα οι Metallica γιατι εστω και αν κανουν μια σαχλαμαριτσα της στιγμης γινεται κουβεντα ακομα και γυρω απο αυτο.
Τοσα χρονια που ο Mustaine κλαψουριζει για το οτι εφυγε απο τους Metallica δεν εδωσε και κανεις καμια ιδιαιτερη σημασια (ασχετα αν ειδικα απο το Rust μεχρι το Cryptic γουσταρω τρελα τους Megadeth.)

Οσο για την σταση του Jason απεναντι στον ψυχολογο δεν ηταν ο μοναδικος που ειχε τις αντιρρησεις του.Ηταν και Ο Hetfield (οπως και για το συνεργειο βιντεοσκοπησης) και γενικα για την σταση του Newsted εχω καποιες ενστασεις και εχω καθε διαθεση να το κουβεντιασω αλλα οχι σε αυτο thread…

Ελα μωρε Τωρα “απαραδεκτη κινηση”, αφου τα θελει και τα παθαινει ο Mustaine. Νταξει σαν κιθαριστας τα ρεστα μου αλλα σαν τραγουδιστης;#-o

Χαχα, tag team Metallica vs Megadth, που’ναι τα popcorn?!!:lol::lol::lol:

δεν ειναι και τοσο πολυ απαραδεκτη κινηση αυτη απο τον Χετφιλντ. Αυτα ειναι μαλακιεσ που λενε συνεχεια μεταξυ τους.

απαραδεκτη κινηση ειναι αυτες οι δηλωσεις και απορω πως δεν το εχει πει κανεις. Αισχος πραγματικα μρ. γελαδαρη χετφιλντ…

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=104234

Αστο καλυτερα.:stuck_out_tongue:

8O 8O 8O

Εντάξει. ΑΙΣΧΟΣ.

Το να βασανίζεις κάποιον ο οποιος είναι ΥΠΟΠΤΟΣ για “τρομοκρατία” (κάτω από οποιαδήποτε γαμημένη μουσική υπόκρουση) είναι αποθέωση της “ελευθερίας του λόγου” λοιπόν, ε Τζιμάκο;

Κάποιος να μου φέρει μια σακούλα η έναν κουβά γρήγορα. :evil:

ΟΝΕΙΔΟΣ.

Καποτε ηταν το ειδωλο μου. Τωρα ευχαριστως θα τον εφτυνα. Και οσο για την προταση οτι οι Μεταλλικα δε συνδεονται με πολιτικες δηλωσεις, δειχνει οτι ο τυπος ειναι στην κοσμαρα του. Για τον καλλιτεχνη ο μουσικος ξεπεσμος δεν ειναι τιποτα μπροστα στον ηθικο.[-X

Ευγε για τον ανθρωπο που εγραψε το Welcome Home(Sanitarium) και μια οκκα αντιπολεμικα τραγουδια.

Την ακουσατε την συνεντευξη ή απλα σχολιαζετε απο αυτα που λεει το Blabbermouth?
Και οσο για τις σταμπες (Αντιπολεμικα, πολιτικα κλπ τραγουδια) οι Metallica ποτε δεν τις δεχονταν.
Ειχαν παντα το δικο τους τροπο προσεγγισης…

Ναι,ε? Και γιατι εβαλαν σκηνες απο το αντιπολεμικο υμνο “Ο Τζονι πηρε τ’ οπλο του” στο Οne?

Παντως εχει ενδιαφερον η συνεντευξη, εκει που λεει για τα 2 κομματα στην Αμερικη. Ειπε και κατι σωστο.

Fight Fire with Fire, Ride the lightning, Escape, Master of puppets, Disposable heroes, Lepper Messiah, And Justice for all μερικα απο τα κομματακια χωρις οποιουδηποτε ειδους θεσεις/τοποθετησεις, που απλα βοηθησαν τους Μεταλλικα να φτασουν καποια στιγμη να λενε οτι δε συνδεονται μ’ αυτες. Και παλι κριμα.

που εισαι ρε Cliff να του ριξεις μια με το μπασο στο κεφαλι μηπως και συνελθει…

τα εχει ξαναπει αυτα ο χετφιλντ μερικα χρονακια πριν, αλλα δεν ειχαν παρει τετοια εκταση οσο τωρα. Βγηκανε και αλλου, απλα εγω εβαλα το βλαββερμαουθ ως λινκ.
Δεν δεχομαστε μαθηματα πολιτικης αντιληψης απο καθε αμορφωτο, βλαχο εκατομμυριουχο σαν τον χετφιλντ, τον μαστεην, τον κερρυ κινγκ και αλλους απολιτικ - ετσι επειδη ειναι ασφαλες - τυπους με νηπιακη πολιτικη αντιληψη ουγκ/ειναι εχθροι της δημοκρατιας/βασανιστε τους
Δεν ειναι θεμα αν εισαι αριστερος ή δεξιος ή κεντρωος ή ο,τι σκατα αλλο, ομως η εμμεση εστω επιδοκιμασια των βασανιστηριων - διοτι περι αυτου προκειται - και η ουδετερη σταση απεναντι στη νομικη μαυρη τρυπα και στο κολαστηριο γενικοτερα του Γκουανταναμο, αποτελει για εμενα ηθικη τουλαχιστον καταπτωση. Και το προβλημα με ολα αυτα τα απιθανα αμερικανακια ειναι οτι δεν εχουν συνεδητοποιησει καν τι συμβαινει :!:

Τραγικό θρεντ.
Ξεπεσμός…

Πως κάνετε έτσι; Τα έχει ξαναπεί και παλιότερα. Δεν τον θαυμάζουμε για τις προσωπικές του απόψεις (π.χ. προσωπικά δεν γουστάρω τους κυνηγούς), αλλά για τη μουσική και τους στίχους που γράφει. Και αυτό δεν αλλάζει. Στην τελική προτιμώ τους Metallica που δεν γράφουν πολιτικοποιημένα τραγούδια (άλλο πολιτικοποιημένα τραγούδια στυλ U2 και άλλο να γράφεις αντιπολεμικά ή να περιγράφεις το σάπιο δικαστικό σύστημα σε γενικές γραμμές). Το μόνο που με ενόχλησε είναι το θέμα με τους βασανισμούς μέσω μουσικής. Μάλλον δεν το σκέφτηκε καλά το θέμα πριν απαντήσει. Πάντως απ’ ότι θυμάμαι, πριν μερικά χρόνια όταν έγινε ανάλογο θέμα με παρόμοιους βασανισμούς στο Ιρακ, το γκρουπ είχε βγει (μέσω του Χάμετ νομίζω) και είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το θέμα. Όπως και να 'χει, τι περιμένατε να ακούσετε;
Μου άρεσε αυτό στο τέλος που περιέγραφε πως είναι οι Metallica: αυτός οδηγός, που μοιράζεται το τιμόνι με τον Lars, και οι Kirk και Rob να είναι στο πίσω κάθισμα και να παίζουν, να τρώνε σνακς, να διασκεδάζουν. Τι ειλικρίνια… :lol:

Γιατι εβαλαν τις σκηνες?
Γιατι εγραψαν το κομματι αφου ειχαν διαβασει το βιβλιο,ειχαν δει την ταινια και πηραν την αδεια να χρησιμοποιησουν καποιες σκηνες.

Οσο για το spoiler (χωρις να θελω να θιξω κανεναν) ολα αυτα τα τραγουδια που λες περιγραφουν την κατασταση δεν παιρνουν θεση (ασε που μερικα δεν εχουν καν σχεση με πολιτικη…)
Και για το επιμαχο σημειο για την μουσικη των Metallica ακου τον δημοσιογραφο!
Σου ακουγεται να μιλαει πολυ καλα αγγλικα? Ο Hetfield δεν καταλαβαινει καν οτι του λεει οτι τους βασανιζουν.Δεν καταλαβαινει τι και πως.
Δεν υπαρχει λογος να κανω τον δικηγορο του.
Οποιος εχει απλα μια επιδερμικη επαφη με την μπαντα μπορει να αντιληφθει τα πραγματα οπως θελει.

Υ.Γ.Δεν εχω καμια διαθεση να τσακωθω με κανεναν. Αν καποιος θελει να μοιραστει τις σκεψεις του τελεια αλλιως θεωρω πως δεν εχει σημασια να το συνεχισω…

Οποιος εχει απλα μια επιδερμικη επαφη με την μπαντα μπορει να αντιληφθει τα πραγματα οπως θελει.

Εσυ εχεις εντρυφησει στους μετλικα ε?

Τωρα να αρχισω να λεω μετα απο X χρονια και μπλα μπλα μπλα που ακουω την μουσικη τους και δεν ξερω και εγω τι αλλο νομιζω δεν εχει νοημα.
Δεν πειραζει ΟΚ. Δεν ξερω τιποτα για τους Metallica…
Με εκτιμηση Βαγγελη…
Κανω εγω λαθος… sorry.

:lol2:

Το ακούσαμε κι αυτό!

Ο φτωχός ο James δεν κατάλαβε. #-o

Έτσι είναι. Ο Χριστόδουλος διάβαζε, ο Bush παρασύρθηκε, ο Hetfield δεν κατάλαβε κτλ κτλ…

Φαινεται οτι το ειδες το video ακι λοιπον!!
Μπορεις να συνεχισεις να κοροιδευεις…

τρελο γελιο το βιντεο

:lol::lol::lol: κι εγω συμφωνω αλλωστε και οι δυο ειναι μεγαλοι καλλιτεχνες…πραγματικα ομως ο Halford σηκωνει λιγο δουλεμα ανεξαρτητα απο την επιτυχια του συγκροτηματος…