Άντε μπας και ροκάρει και λίγο! Αν και το θέμα είναι να επανασυνδεθούν και να έρθουν:)
δε φαίνεται επανασύνδεση στα κοντά μιας και βγάζει δίσκο μόνος του…
Πηγα ticket house να ρωτησω αν υπαρχει προπωληση και μου πε μονο αφισα του εχουν φερει! Οποτε λογικα το 18αρι στο ταμειο δεν το γλιτωνουμε!
προπώληση στο 8ball k Nephilim metal store
ασταδιάλα [-X
δεύτερη φορά miss.
και μπήκα τυχαία στο θρεντ. θα στηνόμουν την κυριακή έξω από το πώς-το-λένε να περιμένω.
Το Nephilim ειναι στην Πατριαρχου Ιωακειμ ενα γωνιακο με τσαντες, cd, μπλουζες κτλ?
ποιος ειναι ο λογος που ακυρωθηκε στην αθηνα??
το μαγαζί ναι είναι αύτο ,όσο για την Αθήνα κάτι έπιαξε με την άδεια του μαγαζιού από όσο ξέρουμε,στην Αλεξανδρούπολη για τους φίλους στη Θράκη η είσοδος είναι ελέυθερη
Eίναι σίγουρο;
To άκουσα και εγώ αλλά ως φήμη…
Παρασκευη 3 Σεπτεμβρη λοιπον κι ενω καραβανια μουσικοφιλων κατεβηκαν Aθηνα για την υπερπαραγωγη των U2,καποιοι μισανθρωποι απο μας,αποφασισαμε να στερησουμε απ τον 3ο κοσμο φαι και ρουχα και πηγαμε στο 8ball για να απολαυσουμε τον πρωην(και ελπιζουμε και μελλοντα ξανα)mainman των Tea Party.
Μπηκα στο προτελευταιο τραγουδι του 1ου support,οι οποιοι αποτελουνταν απο μελη των Until Rain απ ο,τι ειδα(Νομιζω Messages λεγοταν η μπαντα?χμ…) και τελειωσαν το σετ τους με μια αξιοπρεπεστατη διασκευη στο Another Day(Τι ποιων?).Ωραια φωνη το παλικαρι,μπραβο.
Ακολουθησαν οι INK,τους οποιους εχω ξαναδει 3-4 φορες σε διαφορα events.Αντικειμενικα επαιξαν καλα,αλλα εχω ενστασεις για το οτι ειχαν παραμορφωσεις (βγηκαν με ακουστικα οργανα btw) και επαιξαν “γκαζωμενα” σε μια κατα τ αλλα unplugged βραδια,με αποτελεσμα να μου ακουγεται πολυ παραταιρο το ολο σκηνικο.Απ οτι ειπε ο ιδιος ο Μαρτιν αργοτερα ηταν οι “υπευθυνοι” για την οργανωση της βραδιας και προκειται να συνεργαστουν κιολας του χρονου το καλοκαιρι,οποτε ευγε στα παιδια για το βημα αυτο.
Ο Jeff Martin για 2η φορα στην πολη μας λοιπον,σαφως καλυτερος και πιο ορεξατος απ την προηγουμενη(και χωρις να ναι βραχνιασμενος επισης αυτη τη φορα)αρχισε το σετ του σε(κλασικα)ανατολιτικους δρομους με το Bazaar και μεχρι το κλεισιμο με το black snake blues(και ενα medley με Ζεππελινικους υμνους) εκανε ενα περασμα ολης της καριερας του απο τους Tea Party,μεχρι τις προσωπικες του δουλειες,τους Armada και διασκευες σε καλλιτεχνες που τον επηρεασαν.Φωνη εξωπραγματικη,συναισθημα απλετο,χωρις φιοριτουρες και επιδειξιομανιες καταφερε να μας κανει να περασουμε ενα πανεμορφο 2ωρο,ταξιδευοντας μας με μια κιθαρα και μια φωνη ΜΟΝΟ.Πραγμα δυσκολο.
Highlights οι"ιστοριες"αναμεσα στα κομματια.Ειδικα εκει που ειπε οτι οι κριτικοι τον αποκαλουσαν"μετενσαρκωση"του Μορρισον ενω ο ιδιος τον απεχθανεται οπως και τους Doors,για μενα ανεβηκε ακομα περισσοτερο στην εκτιμηση μου.Επισης μαθαμε οτι ασχολειται και με το occult.
Ειπε οτι θα ξαναρθει του χρονου τον Ιουλιο και μαζι με τους Ιnk θα κινηθουν(αν καταλαβα καλα)σε πιο ηλεκτρικα μονοπατια.
Αντε και με τους Tea Party ομως για μας τους φανμποηδες.
Αυτα.
Παω τωρα να φαω το ψωμι που στερησα απο καποιο παιδακι στην Αφρικη.
Φχαριστούμε για το ρηπορτάκι Hokam!
Με εμάς που δώσαμε τον οβολό μας για τα παιδιά της Αφρικής τι θα γίνει τώρα;
Δεν θα δούμε τελικά τον Martin αύριο; Ξέρει κανείς να μου απαντήσει σίγουρα; :-s
δυστυχώς ακυρώθηκε της Αθήνας εδώ και καιρό.
Φανταστικος ο Μαρτιν στο 8ball! Γεματος ορεξη και συναισθημα! Οντως επαιξε ενα 2ωρο? Ουτε που το καταλαβα! Ναι ειπε θα ξαναρθει του χρονου, αντε ωραια! Θα συμφωνησω με Hokam παραπανω οτι highlights της βραδιας ηταν οι ιστοριες και οι λογοι για τους οποιους εμπνευστηκε για το καθε κομματι (Πως φαινεται οτι ειναι πραγματικος καλλιτεχνης…) Και δεν θυμιζε καθολου τους μουσικους που μιλανε ολη την ωρα αναμεσα στα κομματια και ανυπομονεις να τελειωσουν ωστε να συνεχισουν το προγραμμα! Απεναντιας τον Μαρτιν δεν χορταινες να τον ακους!
Αντε λοιπον αναμενουμε ως του χρονου να τον ξαναδουμε!
Eυχαριστώ για την απάντηση και ας με στενοχώρησες!
απο τα λιγα live που το αντιτιμο ειναι (πολυ) κατω απο την αξια του τελικα ακυρωθηκε… τι να κανουμε, περιμενουμε για του χρονου…