ancestors - of sound mind.
τι δισκαρα ειναι αυτη !!! 8O8O8O
ancestors - of sound mind.
τι δισκαρα ειναι αυτη !!! 8O8O8O
Ακόμα ένα που αν και το άκουσα νωρίς άργησα να το εκτιμήσω. Επρεπε να πάρει θέση στη 10αδα μου.
The Black League- ghost brothel
6 απρίλη του πέρσι?
ΠΟΟΟ
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο DUDE NA ME ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ :lol:
mods, μεταφέρετε το προηγούμενο ποστ μου στις νέες κυκλοφορίες 2010
Επιστροφή στο Μέλλον, worst!
χαχαχ
Tenk you!
Πωπω μόλις θυμήθηκα ότι παρέλειψα τα εξής…
The Chasm - Farseeing the Paranormal Abysm
Mitochondrion - Archaeaeon
Impetuous Ritual - Relentless Execution of Ceremonial Excrescence
Τι τα θες,είμαι καμμένη, κάθομαι στις 2 να πουμε και ακούω impetuous ritual.οκκκκκ πάω να πιω λιστεριν
το chasm είναι πολύ ωραίο. αντίθετα, το μυτοχόνδριο με εκνεύρισε από τα πρώτα κιόλας λεπτά
κατά τ’ άλλα,
Ετσι ακριβως! Μαλλον στην πρωτη θεση για μενα.
Ας πω κι εγω
Mastodon - Crack the Skye
διαφορετικοι αλλα το ιδιο γαματοι mastodon.
Converge - Axe to Fall
δεδομενου οτι δεν ακουω πολλες τετοιες καφριλες και οτι με κουραζουν ευκολα. + οτι το wretched world ειναι πλεον στ’ αγαπημενα μου κομματια.
Slagmaur - Von Rov Shelter
Mastodon - Crack The Skye
…και φυσικά…
Minsk - With Echoes In The Movement Of Stone!
Pearl Jam - Backspacer
Απλα λιγα ακουσματα θελει.Διαμαντακι…
βασικά το mitochondrion είναι μια πολύ περίεργη φάση death metal ή πιο σωστά blackened death metal, με πολύ μπουκωμένη παραγωγή που είναι σαν να είναι πολύ πολύ κακή.Αλλά εγώ νομίζω ότι είναι απλώς η ατμόσφαιρα που ήθελαν να βγάλουν. Το οποίο πέτυχαν ακριβώς. Επίσης η νοοτροπία του ψαγμένου σκοτεινού μέταλλου είναι εκνευριστική, θα συμφωνήσω. Είναι στη φάση των Portal(αδελφή μπάντα των Impetuous Ritual) μουσικά (και στη νοοτροπία). Και είναι προφανές το γιατί πάντα προτιμούσα τα συκώτια των Cannibal Corpse. Simplicity you people…
Εγώ ξέχασα να βάλω το Wormwood από Marduk (απλά καλό σε σχέση με το Rom 5:12 αλλά ντάξει μου άρεσε αρκετά) και το Silent Scream των Elysion (πολύ καλό άλμπουμ, δεν το έχω πολυακούσει αλλά θα έρθει η ώρα του:D). Επίσης άκουσα ένα πολύ καλό εως γαμηστερό Death/Thrash άλμπουμ από τους Thanatos, το Justified Genocide (με άρπαξε από τα μούτρα, φοβερή παραγωγή) το οποίο θα μπεί αρκετά ψηλά στη λίστα μου. Τέλος μια αναφορά στο Ship On Your Trip των Sorrowful Angels καθώς έχω ακούσει μόνο το ομώνυμο EP.
συμφωνώ ήταν γαμάτο!!!
Δισκαροδισκαρα το πρωτο και το δευτερο πολυ καλο και ας ειναι του 2008.
To πρωτο βγηκε πριν κατι μερες σε διπλο βινυλιο απο την Nuclear Winter Records
και το δευτερο το εχω σε cd.
χαχα ναι, έχεις δίκιο!!!ούτε που το 'χα πάρει χαμπάρι ε…
Σόρυ για το φτυάρι και το ξέθαμμα, αλλά ένα χρόνο μετά παίζει να χω και πιο ξεκάθαρη εικόνα για το 2009.
[U]Χωρις σειρα[/U]:
[B]strung out - agents of the underground
converge - axe to fall
doomriders - darkness come alive
strike anywhere - iron front
burial - speed at night
fall of efrafa - inle
afi - crash love
down to agony - el suenos de vernos caer
alpinist - minus mensch
trainwreck - Of Concrete Canyons And Inner Wastelands
propagandhi - supporting caste
nofx - coaster
kylesa - static tensions
morne - untold wait
raised fist - veil of ignorance
august burns red - constellations
from the depths - germinate
antimob/burial - 7" split | Hellshock/Age - 7" split | Hellshock - singles | The Estranged - singles | Despite Everything - in desperate times 7" (Όλα μαζί αυτά γιατί δεν είναι κανονικές ή Lp κυκλοφορίες)[/B]
The Resistance - Muse