Kαλύτερες κυκλοφορίες 2009

Οτι καλυτερο εχω ακουσει μεχρι ωρας το 2009.

Εσύ δεν άκουγες MONO ρε; (μεγάλη έκπληξη ειναι το archive! τόσο πολύ σου άρεσε ρε;)

ΥΓ. Aγαπάμε Peter Doherty και μιας και τώρα έμαθα πως έβγαλε δίσκο, σήμερα το απόγευμα θα έχουμε την αγορά του! :stuck_out_tongue:

Review δικο μου… :stuck_out_tongue:

Το grace wastelands ειναι ο πρώτος solo δίσκος του pete doherty, ενώς καλλιτέχνη που εκπέμπει ερωτισμό με παλιά νοσταλγική συνταγή.
Έχωντας φτάσει πια τα 30 και χωρίς την Kate Moss στο πλευρο του ο Άγγλος βγάζει έναν δίσκο που εάν έχεις παρακολουθήσει την πορεία του ξέρεις τι να περιμένεις.
Απο το πρώτο ακουσμα του το grace wastelands σε ταξιδεύει στον κόσμο του Doherty, σε ηλιόλουστες μέρες στο γρασίδι
με ακουστική κιθάρα , σε όμορφα bar γεμάτα καπνό με την jazz να περιφέρεται αναμεσά στους θαμώνες ή σε συναντήσεις
κουστουμάτων καλοντυμένων κυρίων σε δεξιώσεις. Αυτό είναι ενα τρίκ που καταφέρνει να κάνει με επιτυχία ο Doherty με την βοήθεια
της μουσικής του στα τραγούδια που με ευκολία σε στέλνουν σε άλλες εποχές αλλά και με τους στίχους του που άλλες φορές ειναι
χαρούμενοι και άλλες αρκετά μακάβριοι.Τα τραγούδια απο την αρχή μέχρι το τέλος κινούνται στο ίδιο μοτίβο
με τον Doherty να τα χρωματίζει με την φωνή του όπως συνήθως και την ακουστική κιθάρα να είναι το κύριο
συστατικό. Όλο το cd ακούγεται πολύ ευχάριστα πλησιάζοντας αρκετά σε jazz, folk, indie είδος και chil out καταστάσεις, ξεκινάει με το παιχνιδιάρικο
doherty-στικο arcady και το ερωτικό last of the english roses ακολουθεί με τον καλλιτεχνη να σιγοτραγουδεί στα
Γαλλικά στο τέλος.Σκιτάλη παίρνουν το μελαγχολικό 1939 returning και τα αδερφάκια ittle death around the eyes και salome
ώσπου η κιθάρα του im the rain και το ξεσήκωμα πρως το τέλος του τραγουδιού να μας εκπλήξει ευχάριστα.Το sweet by + by μας ρίχνει ενα
jazz πέπλο ώσπου στη συνέχεια ένας πιο σοβαρός Doherty με την συνοδία όμορφης μελωδίας κιθάρας και συχνής εναλλαγης της φωνής του μας χαρίζει ένα απο τα
καλύτερα κομμάτια του cd το place of bone. To sheepskin μας στελνει σε περασμένα χρόνια και το broken love song ακολουθει τα παραδωσιακά πιά Αγγλικά
indie rock μονοπάτια του τώρα.Μόνο αδύναμο σημείο το τελευταίο τραγούδι που δεν μπορεί να συναγωνιστει τα άλλα τραγούδια.
Πολύ καλή δουλειά απο τον Άγγλο καλλιτέχνη που επιβεβαιώνει όσους λένε πως εχει πολύ ταλέντο και χαραμίζεται
με τις καταχρίσεις του και διαψεύδει όλους τους επικριτές του, ο έμπορος το έκανε το θαύμα του.

και παλι σου αρεσε λιγοτερο απο το american soldier?γουστα ειναι αυτα βεβαια

Επίσης ακούω ένα σωρό άλλα συγκροτήματα που έβγαλαν δίσκο το 2009 και να μην τον έχω ακούσει :Ρ

Incoming to neo album twn
Muse - Resistance :smiley:
Den mporw na perimeno

therapy? - crooked timber
γι’αυτό το κομμάτι και μόνο αξίζει http://www.youtube.com/watch?v=PtP4-dJak8Y

Καμμιά δεκαριά δίσκους έχω ακούσει μόνο μέχρι στιγμής και ο μόνος που μου άρεσε είναι
ο καινούριος των Yeah Υeah Yeahs.

Χμμμμμμ, δεν μπορώ να πω οτι με τρέλανε το καινούριο τους.

Μastodon - Crack the skye
Lamb of God - Wrath
Kreator - Hordes of chaos
(με σειρα)

Βαριέμαι απίστευτα να φτιάξω λίστα τώρα. Αλλά το POEM μέχρι στιγμής έχει ρίξει τρελό καπέλωμα στα Mastodon, Isis, Kylesa, Giant Squid, Mob research, Kreator κι άλλα ωραία.

Δεν είναι ότι “αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…”, απλά ότι έχεις το διαμάντι μες στο σπίτι σου:D

amorphis-skyforger
mastodon-crack the sky
lamb of god-wrath
kreator-hordes of chaos

Thumbs up!

γούστα είναι αυτά μεγάλε.

θα πω για 7+1 άλμπουμς που τα έχω ανάγει ήδη σε αγαπημένα

The Last Drive - Heavy Liquid
Kreator - Hordes Of Chaos
Believer - Gloria
Diary Of Dreams - If
Deathstars - Night Electric Night
Face Down Hero - Of Storytellers And Gunfellas
Scornage - Born To Murder The World

Tankard - Thirst (οκ κυκλοφορησε μέσα Δεκέμβρη του 08, οπότε…)

εδιτ: επίσης μου άρεσε αρκετά και το νέο Apoptygma Berzerk, αλλά προβληματίζομαι αν όντως μου αρέσει τόσο πολύ ή παραφλώρεψα :lol::lol:

οσο το ακουω, τοσο με ενθουσιαζει

Street Sweeper Social Club

και η διδα Σεκτορ εε, ναι

Hatebreed-For The Lions(ο φανμποης κι ετσι)
Mastodon-Crack The Sky
Lamb Of God-Wrath
Kylesa-Static Tensions

Mastodon - Crack the Skye
Zu - Carboniferous
Isis - Wavering Radiant
Wolves in the Throne Room - Black Cascade
Kreator - Hordes of Chaos
Napalm Death - Time Waits for No Slave
NOFx - Coaster

Napalm Death
Suffocation
Mastodon
Behemoth(αν και δεν εχει κυκλοφορησει ακομα,παρ ολα αυτα κατι μου λεει οτι 8α ναι δισκαρος)
Κreator
Daath
Fleshgod QApocalypse
Brutal Truth
Candlemass
Obscura
Lamb Of God

αυτα ως τωρα!!!

Mastodon - Crack The Skye ( σε μια κατηγορια μονο του :stuck_out_tongue: )

και ακολουθουν:
Lamb Of God - Wrath
Kylesa - Static Tensions
Isis - Wavering Radiant
Amorphis - Skyforger ( δεν ανακαλυπτουν την Αμερικη , αλλα γι αυτο που παιζουν πολυ καλοι )

και απογοητευτικα :
My Dying Bride
Kreator ( το συγκεκριμενο το χα παρει καπακι με το The Way Of All Flesh … oποτε μολις βαζω στο καπακι απο Gojira τους Kreator …ή διαφορα δυναμικης των 2 ήταν 8O … οποτε το βγαλα σε λιγα λεπτα , και απο τοτε , ποτε δεν το δα με καλο ματι … Κreatorrr ειναι διαολεεε , δεν γινεται να αισθανθεις γι αυτους " τι φλωριες παιζουν τωρα ??? " και ολα να πηγαινουν καλα … θα συμφωνουσε και ο Petrozza πιστευω …:stuck_out_tongue: )