Το περίμενα ότι κάτι θα ξεχνούσα γμτ…
Ε καλα, ετσι κι αλλιως δε νομιζω να το ψηφιζε κανεις. Εδω ηταν εκπληξη που πηρε ψηφο το Καμπιονατο.
δεν υπάρχει άντρας που να μην εκτιμά το ισπανικό…
ποδόσφαιρο
Σε παω πολυ εσενα…
Ειμαι Τσελσι (μη βριζετε, ξερω οτι ειναι αθλιοι) και μου αρεσει το αγγλικο πρωταθλημα. Το Ισπανικο ειναι καλο αναμεσα στους 8 πρωτους. Και μιλαω για ποδοσφαιρο και οχι βαθμολογια! Το καλυτερο ποδοσφαιρο που εχω δει στην Ισπανια ηταν Real-Barca! Το καλυτερο ποδοσφαιρο που εχω δει στην Αγγλια ηταν
Man city - Charlton Athletιc. Αυτο εννοω. Αγγλια μπορει να δεις το καλυτερο ματς απο τις χειροτερες ομαδες, Ισπανια οχι! Αλλα σαν Real-Barca 3-3 δεν ειχε 8O Η τελεια μπαλα8)
Αγγλικο και σε Conference επιπεδο ακομα γιατι μπορει να παιζουν αντιπαλες οι ποιο κωλοομαδες αλλα εν τελει μπορει να παρακωλοθησεις ματσαρα. Και καλα, εχω κολλημα εδω και χρονια με την Man. Utd…
Έλα μωρή αρρώστια, κι εσύ δικός μας;
Σε ειχα σταμπαρει οτι εισουν και εσυ κοκκινοδιαβολος!:twisted:
Kαλύτερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο
αυτό στο οποίο η ΟΜΑΔΑΡΑ ρίχνει 3 μέσα στο white heart lane.
Έλα μωρή ομάδα. Άρσεναλ εδώ και χρόνια που ήμουν και έμενα Αγγλία και γω… Φυσικά καλύτερο πρωτάθλημα είναι η Premier League…
Μη μου πεις οτι πήγες και στα αγγλικά γήπεδα.
Το ισπανικό! Γρήγοροι ρυθμοί,πολλά κορυφαία ονόματα αλλά… και ωραία μπάλα από όλες τις ομάδες! Χωρίς “σούπες” .
Είμαι και Μπάρτσα βέβαια:D οπότε και γι’αυτό!
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!
FUCK REAL MADRID.
ετσι ρε παιδια Βαρτσα 4 ever
Εννοειται οτι το ισπανικο ειναι το καλυτερο γιατι παροτι το αγγλικο εχει 4 πολυ μεγαλες ομαδες δεν εχει τιποτα αλλο απολυτως να αναδειξει και δεν εχει ενδιαφερον βαθμολογικα περα απο τις 4 πρωτες θεσεις που ξερουμε ποιοι τις παιρνουν.
Αντιθετα στην Ισπανια καθε χρονια αναδικνυεται και μια ομαδα με διακριση σε ευρωπη δειτε σεβιλλη,βιγιαρεαλ,μπετις και υπαρχουν ομαδες για να κοντραρουν τις δυνατες…
Το αγγλικό με διαφορά. Ότι αγώνα και να έχει το SS κάθομαι και τον βλέπω είτε είναι μεγάλες ομάδες είτε είναι μικρές. Ελπίζω κάποια στιγμή να πάω Αγγλία και να δω κανέναν από κοντά.
το ισπανικο σιγουρα ειναι πολυ καλο,αλλα το αγγλικο εχει με διαφορα περισσοτερο σασπενς,καλυτερη και πιο γρηγορη μπαλα και περισσοτερες ομαδες που ειναι πολυ υψηλου επιπεδου,οι οποιες ειναι ικανες να χτυπησουν τις πρωτες κορυφαιες,οπως η λιβερπουλ η η ματζεστερ,πραγμα που δεν συμβαινει συχνα στην ισπανια…
Πιο γρηγορη μπαλα στην Αγγλια σιγουρα οχι. Σασπενς ναι, γιατι οι Αγγλοι δεν παρατανε ποτε το παιχνιδι. Επισης στην Ισπανια η πρωτη Ρεαλ εχει 2 ισοπαλιες και 7 ηττες, η δευτερη Βιγιαρεαλ εχει 5 και 7 αντιστοιχα ενω η Μπαρτσα εχει 7 και 6. Οποτε μαλλον κι εκει ειναι ιδιαιτερα ανταγωνιστικο το πρωταθλημα.
Η πλακα ειναι οτι οταν βλεπουμε ξενα πρωταθληματα, γουσταρουμε που οι μικρες ομαδες κοντραρουν τις μεγαλες. Οταν μιλαμε για Ελλαδα βεβαια, οι ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ ειναι “υποχρεωμενοι” να παιρνουν τα ματς με τη φανελα…
αγγλια ρεεεεε…!!
Μου φαίνεται πως το γαλλικό έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του.Το ισπανικό πάντως είναι νούμερο ένα.
Το ισπανικό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
και μετά φυσικά το Ολλανδικό!!!