Στο σπίτι μου μια φορά είδα μια κατσαρίδα και φοβήθηκα.Η μαμά μου είπε μη φοβάσαι καλέ,δε θα σε φάει.Απο τότε δε φοβάμαι τις κατσαρίδες,λέω αλήθεια,γιατί η μαμά λέει όποιος λέει ψέμματα πέφτει μεσ’ τα αίματα.Και εγώ ακούω πάντα τη μητερούλα.#-o
σε ποιον νομιζεισ οτι μιλας ετσι ρε νωθε??
Έχω και μια καριέρα να σκεφτώ.Λυπάμαι πολύ.Αντίο.
μη φευγεις, μη ρε μ*λακα σε αγαπω
Λυπάμαι ρε φίλε,αλλά εγώ το έκανα.Μαστίγωσε το κωλο μου, μου αξίζει.
παιδια ασχετο: η AL ZASOR ειναι τρελο μωρο…
Προσωπικά πιστεύω ότι η ποιότητα δεν μπορεί να οριστεί. Κάτι πού για κάποιον είναι ποιοτικό σε κάποιον άλλον μπορεί να μην του αρέσει καθόλου. 'Αρα “ποιότητα” μπορεί να είναι οι Led Zeppelin, Morbid Angel, τα σκυλάδικα, η pop κοκ… Ευχαριστώ!
ρε εδω γινεται της π**τανας τι με λες τωρα??ηλιοθεραπεία ολέ
πακ πακ το παπακ
Nαι, η αλήθεια είναι πώς το σχόλιο μου ήταν εντελώς off topic με βάση τα τελευταία posts…
σορυ φιλε δεν ηθελα να ξεφυγω ετσι αλλα η τυπισα που εκραζα ειναι παλια ιστορια και μου την δινει οταν την βλεπω εδω μεσα…
ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΧΙΜΠΑΤΖΗ,ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΡΕ ΧΙΜΠΑΤΖΗ,ΤΗς ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ.
και γω σε αγαπω ρε εφακι αλλα γιατι πηγες με τον τακη?
[-X #-o
Πολύ troll κατάσταση μας προέκυψε… :-s :roll:
Ον τόπικ: ΟΛΑ τα συγκροτήματα που αναφέρονται, EKTOΣ από Stones.
Για`μένα αυτό τω poll είναι τόσο άκυρο όσο δεν πάει. Όλες είναι συγροτιματαρες τι πάει να πει “ποιο ποιοτικό”??? θα χωρούσε μονο ο τίτλος πιο σας αρέσει πιο πολύ.[-X [-X [-X
οποιος ξαναμιλησει περι ακυρου να καει στην κολαση
Εγω ποιοτικο θεωρω αυτο που οταν το ακουσεις θα σου περασει την αντιληψη που θελει το τραγουδι.που θα εχει σωστους στιχους…που θα υπαρχη μια τεχνικη καταρτιση των παιχτων(και δεν ενοω σολιδια και τετοια…αλλα αυτος που θα ξερει αρκετα απο μουσικη θεωρια και θα εχει αποψη στο να κανει μια συνθεση ποου καποιος αλλος δεν μπορει!Απο τα πανω συγροτηματα εκτος απο The Doors Και Rolling Stones ολα τα αλλα ειναι ποιοτικα!κατα την γνωμη μου,αλλα δεν εχει σχεση το αν θα ακους ποιοτικη μουσικη η οχι!Ουτε εγω ακουω ποιοτικη μουσικη οτι μου αρεσει!
[SIZE=“5”]ΑΚΥΡΟ POLL !!![/SIZE]
#-o …
να καεις στην κολαση και να σου πεσουν τα μαλλια!!!
:-k