den fteo… “…ine gliko to pioto tis amartias…”
Επίσης δεν εμπιστέυεσαι την παρασκευή των επόμενων “piotwn tis amartias” στην ξαδέρφη σου… Ούτε και τον καφέ που (υποτίθεται) θα σε συνεφέρει… Θα αισθάνεσαι αμόνι στι κεφάλι για την υπόλοιπη βδομάδα… :roll:
Ο καφές μπορέι να σε ξύπνάει προς στιγμήν σε αφυδατώνει στην συνέχεια…
οπότε? πινουμε πολύ νερό
ke to xirotero ap’ ola?
Na min pinete to nero tis perioxis, na exei teliosei to apo8ema ke na prepei na vgeis na agoraseis…
:lol:
Το καλυτερο ειναι λεμοναδα και κρυο νερο στη μαπα, τουλαχιστον εγω ετσι συνηλθα τωρα προσφατα πριν 10 μερες που περασα τα πρωτα μου γερα μεθυσια (μεχρι ξερασμα), βλεπετε εδειωξα τους γονεις στο χωριο για 15 μερες και ξεφαντωσα, μονο που ηταν τοσο αθλια η κατασταση στην οποια ημουν που απο οτι φαινεται δεν θα το ξανακανω.
Διακοπές τέλος για φέτος.Έχει πέσει τρελλή δουλειά.Σεζόν βλέπετε.Η Σαντορίνη πάντως είναι όμορφο νησί.Αν και από παραλίες είναι έτσι και έτσι.Κά8ε μερα στην Οία κάνουμε τρελλό metal party.Oι γείτονες έχουν τρελλαθεί αλλά εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι.Επιμεταλλώσαμε την σαντορίνη!!Να περνάτε καλά ολοι/ες σας.Και ακούστε οπωσδήποτε το καινούριο MOONSPELL.upon the blood of men!!! :twisted: :evil:
οπότε? πινουμε πολύ νερό [/quote]
Μπα… Δεν ήμουν σε θέση να πιω οτιδήποτε τότε. :? Και δε μπορώ να πω ότι ξύπνησα προς στιγμήν ούτε ότι αφυδατώθηκα… Είχα αρκετό απόθεμα για να βγάλω τον επόμενο μήνα.
Ήμουν σε περιοχή με ξινό νερό! :roll:
οπότε? πινουμε πολύ νερό [/quote]
Μπα… Δεν ήμουν σε θέση να πιω οτιδήποτε τότε. :? Και δε μπορώ να πω ότι ξύπνησα προς στιγμήν ούτε ότι αφυδατώθηκα… Είχα αρκετό απόθεμα για να βγάλω τον επόμενο μήνα.
Ήμουν σε περιοχή με ξινό νερό! :roll:[/quote]
ωραία την επόμενη ενεσούλα καφεϊνής…
Βίβα χειμώνα. Καπουτσίνο, σκουφιά, αυτοαγκαλιάσματα, βιβλία στη σόμπα.
τζάκι man… Είναι πιο γραφικό…
και πιο ακριβό
θα σου φτιάξω εγώ ένα και θα στο χρεώσω μισοτιμής… Αν είσαι τόσο τσιφούτης όμως μπορείς πάλι να έρχεσαι στο δικό μου
όχι φχαριστώ είμαι στρέιτ
άλλο ένα μείον του καλοκαιριού είναι οι εξεταστικές γ@μω το στανιό μου! θάνατος στο καλοκαίρι :twisted:
Γάμησέ τα λέμε…
Καλως σας βρήκα και επίσημα…Μήπως το καλοκαίρι ακόμη δε τελειωσε και πρέπει να γίνει ενα beach party…
Mήπως το κράτος επειδή είναι τόσο πλούσιο, πρέπει να μας πληρώνει να αγοράζουμε και κάνα cd, και όχι να μας φορολογεί???
Mήπως πρέπει το ΡΟΚ , να αναλάβει πρωτοβουλία,( πέραν της διαμαρτυρίας,) ενεργή, γιά να ξυπνήσουν οι προβατοποιημένοι…???
Θέλετε να φτιάξουμε όλοι μαζί ένα χιονάνθρωπο, τώρα που θα χιονίσει…και θα πιάσει η παγωνιά…
μηπως κρυωσα γαμω το διαολο
Μην μιλας εσυ κουκλιτσα…
Εσυ τουλαχιστον φευγεις για αλλη γη, γι’αλλα μερη…
Αλοιμονο σε μας
pou akoma den exoume kataferei na psifisoume nomo stin vouli, pou na apagoreuei tin isodo stin xora -me opoiodipote meso, tis Sofi_K, opos episeis ke tin anagastiki stirosi twn gonion ke ti diki tis…
Κάτι μου θυμίζει αυτό… “προβατοποιημένοι”?
Ποιές άλλες κατηγορίες υπάρχουν;