Kalokairi

Φέτος παρ’όλα τα βασανιστήρια(φροντιστήρια) το καλοκαίρι αναμένεται ζεστό,ενδιαφέρον και χαβαλετζίδικο όπως πάντα άλλωστε! :wink:

Ta frikia den zoun pia stin Io.

Pane ta kala ta xronia… pou ki ego den ta ezisa [mikro pedi ime] ala mou ta 'pan…

Αθηνα - Θεσσαλονικη - Ιωαννινα - Ροδος , Κιατο

Αν και εχω να κανω διακοπες καλοκαιρινες εδω και δυο χρονια περιπου μιας και προτιμουσα - προτιμω το Χειμωνα … ειπα φετος να κανω μια εξαιρεση , και να ξαναγυρισω στις παλιες συνηθειες … Θα δειξει

Λες ??? Θα το μαθουμε σε … 20 μερες περιπου , που θα ειναι και η πρωτη δοση ε ??? ε ??? ε ???

Αν και εχω να κανω διακοπες καλοκαιρινες εδω και δυο χρονια περιπου μιας και προτιμουσα - προτιμω το Χειμωνα … ειπα φετος να κανω μια εξαιρεση , και να ξαναγυρισω στις παλιες συνηθειες … Θα δειξει[/quote]

Γαμώ τα νησιά

Αν και εχω να κανω διακοπες καλοκαιρινες εδω και δυο χρονια περιπου μιας και προτιμουσα - προτιμω το Χειμωνα … ειπα φετος να κανω μια εξαιρεση , και να ξαναγυρισω στις παλιες συνηθειες … Θα δειξει[/quote]

Γαμώ τα νησιά[/quote]

Ιδιως στο συντριβανι στο συνταγμα :stuck_out_tongue: εκει ειναι νησι … συνδυαζει τουριστριες και θαλασσα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ετσι λεω αλλα θα δειξει…περιμενω πως και πως παντως να περασουν αυτες οι 20 μερες :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Επιτέλους θα κάνουμε μια φορά μαζί διακοπές

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Α ρε πουτανιαρη Τελη

Τι θα δειξει μωρο μου ??? :roll: :roll: :roll:

Α ρε πουτανιαρη Τελη[/quote]

Έριξες τη θερμοκρασία 10 βαθμούς… Πάντα τέτοια

Ποσο τελεια θα περασουμε το φετινο καλοκαιρι…
Πολυ…παρα πολυ…ή υπερβολικα πολυ; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Α ρε πουτανιαρη Τελη[/quote]

Έριξες τη θερμοκρασία 10 βαθμούς… Πάντα τέτοια[/quote]

Γιατι μωρη τσουτσου , δεν θες να ειμαστε συνταγμα και να καμακιαζουμε τουριστριουλες ???

ΟΧΙ… Ένας άνδρας της κλάσης μου, δεν καμακιάζει… Καμακιάζεται…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πάρε άλλους 10 βαθμούς κάτω

Καλα , μονο προσεχε απο την πολυ κλασει μην αναψει κανας αναπτηρας και ανατιναχτεις … :!:

Καλα , μονο προσεχε απο την πολυ κλασει μην αναψει κανας αναπτηρας και ανατιναχτεις … :!:[/quote]

Εσύ κι ο Μπαμπινιώτης πανάθεμα σε

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Καλα , μονο προσεχε απο την πολυ κλασει μην αναψει κανας αναπτηρας και ανατιναχτεις … :!:[/quote]

Εσύ κι ο Μπαμπινιώτης πανάθεμα σε

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Τι δουλεια εχει ο μπαμπινιωτης …απλα ηθελα να πω προσεχε μην κλασεις απο τη πολυ κλαση … :wink:

ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕΕΕΕΕΕ!

Thx man!
Na doume diladi pou tha kataferoume na tin vgaloume parakmiaka.
Varethika ola ta alla trend-ika skata. (rima pou evgala pali o foustis)

Ατακα απο ελληνικη ταινια μου θυμιζει αυτο που λες …οποτε και σου παραθετω ακομα μια …“ΤΟ ΝΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΙΙΙΑΑΑΑΑ”

:stuck_out_tongue: