Φέτος παρ’όλα τα βασανιστήρια(φροντιστήρια) το καλοκαίρι αναμένεται ζεστό,ενδιαφέρον και χαβαλετζίδικο όπως πάντα άλλωστε!
Ta frikia den zoun pia stin Io.
Pane ta kala ta xronia… pou ki ego den ta ezisa [mikro pedi ime] ala mou ta 'pan…
Αθηνα - Θεσσαλονικη - Ιωαννινα - Ροδος , Κιατο
Αν και εχω να κανω διακοπες καλοκαιρινες εδω και δυο χρονια περιπου μιας και προτιμουσα - προτιμω το Χειμωνα … ειπα φετος να κανω μια εξαιρεση , και να ξαναγυρισω στις παλιες συνηθειες … Θα δειξει
Λες ??? Θα το μαθουμε σε … 20 μερες περιπου , που θα ειναι και η πρωτη δοση ε ??? ε ??? ε ???
Αν και εχω να κανω διακοπες καλοκαιρινες εδω και δυο χρονια περιπου μιας και προτιμουσα - προτιμω το Χειμωνα … ειπα φετος να κανω μια εξαιρεση , και να ξαναγυρισω στις παλιες συνηθειες … Θα δειξει[/quote]
Γαμώ τα νησιά
Αν και εχω να κανω διακοπες καλοκαιρινες εδω και δυο χρονια περιπου μιας και προτιμουσα - προτιμω το Χειμωνα … ειπα φετος να κανω μια εξαιρεση , και να ξαναγυρισω στις παλιες συνηθειες … Θα δειξει[/quote]
Γαμώ τα νησιά[/quote]
Ιδιως στο συντριβανι στο συνταγμα εκει ειναι νησι … συνδυαζει τουριστριες και θαλασσα
Ετσι λεω αλλα θα δειξει…περιμενω πως και πως παντως να περασουν αυτες οι 20 μερες
Επιτέλους θα κάνουμε μια φορά μαζί διακοπές
Α ρε πουτανιαρη Τελη
Τι θα δειξει μωρο μου ??? :roll: :roll: :roll:
Α ρε πουτανιαρη Τελη[/quote]
Έριξες τη θερμοκρασία 10 βαθμούς… Πάντα τέτοια
Ποσο τελεια θα περασουμε το φετινο καλοκαιρι…
Πολυ…παρα πολυ…ή υπερβολικα πολυ;
Α ρε πουτανιαρη Τελη[/quote]
Έριξες τη θερμοκρασία 10 βαθμούς… Πάντα τέτοια[/quote]
Γιατι μωρη τσουτσου , δεν θες να ειμαστε συνταγμα και να καμακιαζουμε τουριστριουλες ???
ΟΧΙ… Ένας άνδρας της κλάσης μου, δεν καμακιάζει… Καμακιάζεται…
Πάρε άλλους 10 βαθμούς κάτω
Καλα , μονο προσεχε απο την πολυ κλασει μην αναψει κανας αναπτηρας και ανατιναχτεις … :!:
Καλα , μονο προσεχε απο την πολυ κλασει μην αναψει κανας αναπτηρας και ανατιναχτεις … :!:[/quote]
Εσύ κι ο Μπαμπινιώτης πανάθεμα σε
Καλα , μονο προσεχε απο την πολυ κλασει μην αναψει κανας αναπτηρας και ανατιναχτεις … :!:[/quote]
Εσύ κι ο Μπαμπινιώτης πανάθεμα σε
:P[/quote]
Τι δουλεια εχει ο μπαμπινιωτης …απλα ηθελα να πω προσεχε μην κλασεις απο τη πολυ κλαση …
ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕΕΕΕΕΕ!
Thx man!
Na doume diladi pou tha kataferoume na tin vgaloume parakmiaka.
Varethika ola ta alla trend-ika skata. (rima pou evgala pali o foustis)
Ατακα απο ελληνικη ταινια μου θυμιζει αυτο που λες …οποτε και σου παραθετω ακομα μια …“ΤΟ ΝΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΙΙΙΑΑΑΑΑ”