“It’s too late for conversation
It’s only a mountain I’ve been trying to move”
“Keep digging now, just keep digging”
Πω κι εκεί πρέπει να χει καλοκαιράκι
Περιμένοντας να διαβάσουμε την συνέντευξη του @nikatapi, ιδού και η παρουσίαση του αλμπουμ:
Εχω να πω οτι προσπαθησα φριχτά να κρατησω μια σχετική ψυχραιμία… το άλμπουμ ειναι καταπληκτικο, παιδιά. Ανυπομονώ να μπορέσετε να το ακουσετε/απολαύσετε.
Πολύ καλά.
Την κορυφή του 2026 την κλείσαμε από τα αποδυτήρια, λοιπόν.
Α, μωρή συγκροτηματάρα, τρέλα!
Πιστεύω αν είχαμε όσο χρόνο θέλαμε θα λέγαμε πολύ περισσότερα
Τρομερός ο δίσκος. Καρφί για κορυφή της χρονιάς.
To “Ghost”, τι τραγουδάρα για μπάσιμο; “Aozora” η απόλυτη κορυφή και από κοντά το προαναφερόμενο και το (παλιό) “All It Takes”, φυσικά. Εξαιρετικά και τα “Drone” και “Remote Self Control”.
Πάμε για τα repeat στα repeat τώρα.
Ολα τα heavy σχολιασες
. Τα πιο μελωδικα; Σε εναν δισκο οπου πραγματικα δεν βρισκω περιττη στιγμη, με μεγαλη δυσκολια προκρινω για κορυφαια τα Conversations και Salva - ισως και επηρρεασμενος απο τα τραγουδια που ακουσα τελευταια, θα αλλαξω γνωμη πολλες φορες μου φαινεται. Ρε παιδια τι παραγωγη ειναι αυτη μα τον Τουτατη (μιλαμε για τον Forrester θα μου πεις αλλα και παλι τι.εχει.κανει). Οι λεπτομερειες, οι εισαγωγες, οι δυναμικες και οι καλυτερα ηχογραφημενες κιθαρες του κοσμου. Ενα κομψοτεχνημα ο δισκος απο στιχους μεχρι και το cover. Αξιζε η αναμονη (καρνι)φουλ!
Τα δυο που ανέφερες ειναι και τα δικα μου αγαπημένα!
Θυμαμαι και το «θετικα εσωτερικη» μουσικη που ειχες αναφερει στο review σου, και μου ερχοταν πολλες φορες ασυναισθητα καθως ακουγα το αλμπουμ, ποσο ευστοχο αυτο που ειχε γραψει ο μπαγασας μουρμουριζα
. Νομιζω ο πιο alternative δισκος τους, το Salva μεχρι και στις παρυφες του indie παει τολμω να πω. Σιγουρα ο πιο κατασταλαγμενος, πιο ωριμος δισκος τους, τπτ ναρκισσιστικο, τπτ περιττο, μονο ομορφη μουσικη, φοβερα πραγματα. 13 χρονια και δεν κατερρευσε απο το βαρος του.
Μια χαρά, άριστα είναι και τα υπόλοιπα. Αλλά αυτά με κόλλησαν/έχουν κολλήσει καιρό τώρα στον τοίχο.
Είναι και υπέροχα δομημένα ο δίσκος, άρα, τα πήγαινε - έλα μεταξύ των πιο heavy και ήπιων αντίστοιχα κομματιών “κουμπώνει” άψογα.
Δεν ειχα ιδεα τι πανεμορφη μουσικη υπαρχει εδω μέσα. Το ακουω και το χαιρομαι.
Πρωτη πολυ δυνατη κυκλοφορια για φετος, εχει μπει λιστα με την μία! Θα ψαξω και τα παλιοτερά τους.
Δισκος της χρονια κατ εμε μεχρι στιγμης.
Εχθες στο Μοναχο ηταν ισοπεδοτικοι. 1.40 λεπτα με απιστευτο σετ, φοβερη παρουσια και εκτελεση, με ελαχιστα διαλειματα. Μεχρι και οι Γερμανοι ηταν φουλ ενθερμοι. Ελπιζουμε στο επομενο περασμα απο Ευρωπη να τους φερει καποιος και απο εδω, ειναι φοβερη εμπειρια.
Ας μπω και εγω στο κλαμπ, εστω και αν ειχα ελαχιστη επαφη με προηγουμενο υλικο τους, το φετινο το εχω ακουσει απειρες φορες, μεγαλος δισκος.
Κι εγω σε λιγες μερες λαιβ στο Μιλανο! Χαμουλης. Οι φανς να αναμενουν μινι ανταποκριση.
Τους είδα Βαρσοβιάρα και προσυπογράφω, πάρα πολύ καλή συναυλία. Report δεν προφταίνω να γράψω ![]()