Εγώ για 10.00 το υπολογίζω. Έχουν 3 σαπορτ και γράφει ότι ξεκινάνε 8.00.
Έχει βγει το εξής πρόγραμμα:
ME AND MYSELF: 20:00 - 20:25
MAPLERUN: 20:40 - 21:20
SCAR OF THE SUN: 21:35 - 22:15
KATATONIA: 22:45 - 00:15
Ευχαριστώ
Edit: Outshined, αν θες να ξεφορτωθείς καμιά κόρη, εδώ είμαι εγώ <3
Not sure what you meant, αλλά μόνο κόρη τέιλορ έχω (κάτι cd).
Εγώ καταλαβαίνω ότι σε είπε γέρο
Tι έγινε Outshined, σου κλέψαν τα λιπάσματα;
Oν τόπικ, καλή ευκαιρία θα ήταν να τους έβλεπα, αλλά δυστυχώς δεν θα’μαι Αθήνα γαμώτεν. Μaplerun έχω δει με Gallery, μιεχ…
στο fb των Katatonia μολις ανεβηκε αυτο:
7.30 pm - DOORS
8.00 pm - ME & MYSELF
8.40 pm ? SCAR OF THE SUN
9.35 pm ? MAPLE RUN <------
10.45 pm ? KATATONIA
τελικα αυτη ειναι η σειρα εμφανισης?
Ναι!!!
Χαχαχαχα
Δεν ξέρω τι να πω για αυτή την μπάντα…
Δεν είμαι fan τους και με κούρασαν πάρα πολύ και χθες… Είναι κάπως βαρετό συγκρότημα… Δεν ξέρω… Έφυγα πριν καν τελειώσει το live.
Θα προτιμήσω να κοπανηθώ σπίτι με τίποτα Paradise Lost, Moonspell, My Dying Bride (μπάντες παρόμοιου ήχου) παρά να τους ξαναδώ…
Βέβαια αυτή είναι απλά η γνώμη μου… Δεν χρειάζεται να συμφωνήσει κάποιος.
Εξάλλου θεωρώ πως οι Katatonia fans πέρασαν πολύ καλά χθες.
Εμένα προσωπικά μου άρεσαν πολύ!! Βέβαια έπαιξε ρόλο ότι μου αρέσουν σα συγκρότημα! Χθες το βράδυ πάντως με το που ξεκίνησαν να παίζουν το πρώτο τους κομμάτι (the parting) δεν ξέρω αν ήταν η ιδέα μου αλλά μου ακουγόταν κάπως “μπουκωμένος” ο ήχος - πάντως όχι “καμπάνα” σαν την πρώτη φορά που τους είχα δει, το 2010. Αλλά δεν ξέρω κιόλας, γιατί ούτε ειδική είμαι και τα αυτιά μου ήσαν ήδη ταλαιπωρημένα από πριν…:roll: Τα σαπόρτ, ντάξει, δε θέλω να επεκταθώ - εμένα προσωπικά δε μου άρεσε κανένα ιδιαίτερα, αλλά ντάξει, γούστα είναι αυτά.
Οι Katatonia πάντως μού άρεσαν και επίσης μου άρεσε και το πως έπαιξαν, αν και κάποια τραγούδια τα άλλαζαν λιγάκι (ή εγώ δεν τα άκουγα καλά), αλλά αυτή είναι η μαγεία του λάιβ!! Αυτάα. Άντε και του χρόνου(με Alcest ή κάποιο άλλο γνωστό σαπόρτ)!! :roll:
Πολύ επιγραμματικά:
MAPLERUN-Δεν τους έχω πολυακούσει, αλλά νομίζω πως live τα τραγούδια τους ακούγονται καλύτετα λόγω του rock χαρακτήρα τους.
SCAR OF THE SUN-Καλές ιδέες, πολλές επιρροές, μπουκωμένος ο ήχος όμως και ο τραγουδιστής τους νομίζω πως φώναζε παραπάνω απ’ όσο χρειαζόταν.
KATATONIA-Φοβερό set list, έλειψε το Evidence, αλλά νταξ, όλο και κάποιο παραπάνω θα θέλαμε. Σε αντίθεση με το τι νομίζει κανείς λόγω της κοψοφλεβιάστικης μουσικής τους, τα τραγούδια τους είναι μια χαρά για lives. Επαγγελματίες.
Μπορει κανεις να πει, τι ωρα αρχισαν και τελειωσαν οι Katatonia, καθως και εαν ειχε καθολου κοσμο το Gagarin;
Πάνω κάτω στην ώρα του προγράμματος βγήκαν, με μια μικρή καθυστέρηση, και έπαιξαν γύρω στα 90κάτι λεπτά. Κόσμο, είχε αρκετό, αλλά χωρίς να είμαστε στριμωξίδι. Ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν από τη μέση περίπου που ήμουν εγώ.
Κατά τα άλλα, εξαιρετική η συναυλία. Τρομερή ατμόσφαιρα, με τον ήχο να είναι καθαρός και δυνατός και τα φωνητικά ένα κλικ πάνω απ’ όλα τα άλλα, όσο έπρεπε για να δίνεται η απαραίτητη έμφαση στις ερμηνείες του Renkse. Το σετ καλομοιρασμένο, στηρίχθηκε κυρίως στους μετά Last Fair Deal δίσκους, ενώ από το Dead End Kings ακούσαμε πέντε κομμάτια. Προσωπικά θα ήθελα και μερικά ακόμα (Hypnone/ Ambitions πχ), αλλά τι να κάνεις.
Σκηνικά οι πέντε έχουν δέσει απίστευτα, με τα σημεία του συγχρονισμένου headbanging να είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών. Σα δυνατότερο σημείο νομίζω θα λεγά οποιοδήποτε από το Omerta και πέρα, αλλά γενικά κοιλιά δεν υπήρξε ούτε για δείγμα.
Να μας ξανάρθουν.
Για τα σαππορτ, οι Me And Myself και οι Scar of the Sun μου φάνηκαν συμπαθητικοί χωρίς να τρελαίνομαι, ενώ οι Maplerun αν και ηχητικά ήταν κάπως αταίριαστοι με το όλο κλίμα, μου άφησαν πολύ θετική εντύπωση.
Από θέμα οργάνωσης ήταν πολύ καλά. Οι μπάντες έβγαιναν στην ώρα τους, δεν είχε τρελή ζέστη και γενικά όλα κουλ.
Κόσμο είχε αρκετό και μου φάνηκε και περισσότερο πορωμένος σε σχέση με αυτόν του Fuzz πριν 2 χρόνια. Επιπλέον και οι Katatonia έπαιξαν καλύτερα και ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση. Μερτς δεν είχαν καθόλου ή εγώ δεν το είδα???
[B]@Ktn:[/B] Χαχαχα, μόνο εμένα ο ήχος μού φάνηκε ότι είχε κάποια μικροπροβληματάκια, κυρίως στην αρχή, όπως ανέφερα; Μπορεί βέβαια να φταίει και η θέση, εγώ ήμουν σχετικά κοντά στο ηχείο και στα πλάγια, στη μέση μπορεί να ακουγόταν καλύτερα.
Πάντως είναι ολόσωστοι, έχουν ενέργεια πάνω στη σκηνή και δείχνουν να το νιώθουν! Και κάποια τυχόν λαθάκια, λέω, τους τα συγχωρούμε, αλλά η διάθεση είναι το παν! Όταν υπάρχει μεταδοτικότητα και καλή διάθεση απ’ την πλευρά των μελών αυτό το μεταδίδουν και στο κοινό και αντιστρόφως. Αυτό οι Katatonia ξέρουν να το κάνουν καλά!!
Λοιπόν, έχοντας δει ένα εκ των αγαπημένων μου γκρουπ δυο φορές, μένω με τις καλύτερες εντυπώσεις (αν και με ξένισε κάπως ο ήχος, αλλά δεν φταίει σ’ αυτό το συγκρότημα - ίσως η θέση που ήμουνα)! Λόγω του σετλιστ, και τις δυο φορές, και του επαγγελματισμού τους εμένα προσωπικά κατάφεραν να με κερδίσουν, αλλά και τον πιο δύσκολο ακροατή, θεωρώ. Θα τους ξανάβλεπα άαανετα, όσες φορές κι αν μας έρθουν! Respect και μόνο!!