King Diamond

Καλο.

Παιζει στο repeat από χθες.

3 Likes

Τι εγινε ρε πουστη μου εδω???
Ο αλλος ανακοινωσε Gus G!!

After 40 years King Diamond the band and Andy La Rocque have mutually decided to part ways.

Looking back, we do so with nothing but pride, gratitude, and respect for everything we have achieved together.

All the countless memories we have created along the way are forever.

Our friendship and respect for each other will always remain the same, and we all sincerely wish each other the absolute best for the future!

1 Like

Εξάγουμε πολιτισμό.

Θα συνθέτει λέει κιόλας

Τι έγινε ρε παιδιά; :upside_down_face:

Δίκαιη θεομηνια ξεσπασε λεκανοπεδιο και περιξ επειτα απο την αποφαση του ΒΑΣΙΛΙΑ να καρατομησει οσους ηχογραφουν υπερμετρια δισκακια με πρωην μουσικους και imposters.

Μπαντα χωρις βασιλια θελατε ε; να.

Τωρα για το τιμιο λαικο αγορι, επειτα απο αγροτικα με οζζυ και ξαρχακο, ευκαιρια να μπει στα ανακτορα, για να δουμε αν το σηκωνει.

Αναμενουμε επιτελους το δισκο να δουμε αν ειναι για ινστιτουτο οντως η φαση.

#TotheKing

4 Likes

Πωωω με ξενερωσε πολυ ασχημα! :scream: :scream: :sob: :sob: :sob:

Είσαι μόρτης ρε μάγκα. Και παίζει ν’ ακούς και Mortuus. Και αν δεν ακούς, αξίζεις.

Για να δούμε. Δε θα πω τίποτα. Μόνο να δούμε (και ν’ ακούσουμε)…

1 Like

Χεστήκαμε για τον ΛαΡοκ και τον ΓκαςΤζι, με Ντέννερ να τα ξαναβρούν και να δούμε MF.

Καλά και με Wead αν έρθουν, συμβιβάζομαι, δε λέω

1 Like

Απο την μια λεω μπράβο, επιτέλους ο gus θα γραψει κ κατι της προκοπής, απο την αλλη ξενερώνω γιατι δεν ξερω αν μπορει να μπει σε τετοια μονοπατια, που οπως κ να το κανουμε ειναι high level.

Xμμ, αυτή η εξέλιξη βλέπω να πηγαίνει το νέο άλμπουμ των King Diamond κάπου στο 2030. Eλπίζω τουλάχιστον ότι θα έχουμε συναυλιακή δραστηριότητα από Mercyful Fate του χρόνου. Προφανώς ο Αndy βαρέθηκε να κάθεται και να τα ξύνει. Φαντάζομαι σύντομα θα δούμε και Lex Legion live

Εμένα μ’ έπιασε μια ανησυχία γιατί ο Βασιλιάς είχε και κάποια σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του απ’ ό,τι θυμάμαι.

Συγχωρέστε το black humour μου, μού έρχεται αυθόρμητα.

Εξαιρετικα δυσαρεστα νεα!
Ο LaRocque ειναι ενα τεραστιο κομματι της μουσικης κληρονομιας της μπαντας και καμια βαρυγδουπη μεταγραφη δεν μπορει να αλλαξει το γεγονος πως δεν προκειται ποτε ξανα να ειναι η ιδια.

1 Like

συμφωνω απολυτα,απ τους αγαπημενους μου!!

1 Like